Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Relais La Fattoria: Reisendes anmeldelser

4.0 av 5
Via Rigone, 1, 06065 Castel Rigone, Italia
Hotellfasiliteter
Relais La Fattoria
3.5 av 5 stjerner 68 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

68 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
australia
Profesjonell anmelder
31 anmeldelser 31 anmeldelser
Anmeldelser i 23 byer Anmeldelser i 23 byer
20 nyttige stemmer 20 nyttige stemmer
“veldig sliten rom”
2 av 5 stjerner Anmeldt 5 juli 2011

Bodde der i juni 2011. Hotel resepsjonsområdet var eiendommelig, sjarmerende og montert på utsiden. Men når du gikk opp i gamle stramt heisen, det var som å gå tilbake til 70-tallet. Rommene må bringes inn i det tjueførste århundre som de var gammelt og slitt ut. Vårt rom var ikke selv betjent og unnskyldning var (ny hushjelp) på rommet hadde flott utsikt men jeg er ikke 4 stjerner

• Bodde Juni 2011, reiste som et par
    • 1 av 5 stjerner Verdi
    • 2 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 3 av 5 stjerner Renslighet
    • 3 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Italy
Profesjonell anmelder
22 anmeldelser 22 anmeldelser
Anmeldelser i 11 byer Anmeldelser i 11 byer
13 nyttige stemmer 13 nyttige stemmer
“så langt, alt vel”
3 av 5 stjerner Anmeldt 10 august 2010

Flott beliggenhet (en fantastisk utsikt over innsjøen). Hotellet ligger i en gammel bygning midt i byen. Det synes en 3-stjerners hotell i stedet for å en 4 starter. 90€ en natt for dobbeltrom (ikke så liten, men det kan være mer ren) med frokost (stemme: 6,5) er en ganske rimelig pris vurderer plasseringen. Hotellet har også et lite basseng (3 x 5 meter). Mannskapet er svært vennlige med oss.
Vi hadde middag der (et bryllup parti) og mat og vin var meget gode.

Jeg antar hotellet er et bra sted å bo for mer enn to netter, hvis du er ute etter slappe av.

• Bodde August 2010, reiste som et par
Anmelder
8 anmeldelser 8 anmeldelser
Anmeldelser i 8 byer Anmeldelser i 8 byer
2 nyttige stemmer 2 nyttige stemmer
“En skjult skatt i nærheten Perugia, 600 meter.”
5 av 5 stjerner Anmeldt 27 juni 2010

Vi fant gull... Leter du etter hotell på Internett kan være gode og svært dårlig når du ankommer. Denne gangen vi var så fornøyd med våre ønsker. Vi tilbringer 6 netter her og brukte det som et utgangspunkt for å utforske Umbria og Toscany. Fornus det var perfekt som vi lever i en by, og derfor var på utkikk etter roen... Det kan ikke være bedre... Med unntak av det kuk begynner å earlynevery morgen, skreaming for hans hen. Men agsin som er vakre landlife.
Maten er utmerket, de fant ut at jeg liker en omelett for frokost og hver dag en ny varaiety kom til bordet. Utvalget var rent og litt kaldt, men sceanery når du står opp fra det er fantastiske. Vi vil sikkert komme tilbake med familien og bruke dette som en base en annen gang.....

• Bodde Juni 2010, reiste som et par
    • 5 av 5 stjerner Verdi
    • 5 av 5 stjerner Service
London
2 anmeldelser
Anmeldelser i 2 byer Anmeldelser i 2 byer
“flott bryllup her”
4 av 5 stjerner Anmeldt 22 juni 2010

Relais Fattoria for la vi fant dette hotellet ganske ved en tilfeldighet! Vi så elsket det at vi besluttet å ha vår bryllupet mottak her. Det er ikke en typisk bryllup Arena, og dette er nøyaktig hvorfor det passer oss så godt. Jeg vil defiantly anbefale dette hotellet for et opphold i Umbria (Italias Larder). Utsikten er fantastisk over ser Lake Trasimeno, tjenesten er svært vennlige og profesjonelle med teamet kapable til å gi alle typer forespørsler, og maten er superb. Jeg kan ærlig si at vi hadde den beste mat jeg noensinne har hatt på et bryllup og gjester som bodde på hotellet i tre til fem dager bekreftet maten var like bra hele veien gjennom.
Den lille landsbyen Castel Rigione er vel verdt et besøk, men den er slått av de banket spor og forventer ikke et yrende turistmål som er perfekt som stasjonen til innsjøen ligger bare 10 minutter nedover fjellet. Hotellet er veldig enkelt å komme seg til om du flyr i Perugia (30 minutter med bil) eller Roma (enkel 2 timers kjøretur på Autostrada).
Fantastisk opplevelse

• Bodde Mai 2010, reiste som et par
    • 5 av 5 stjerner Verdi
    • 5 av 5 stjerner Sted
    • 4 av 5 stjerner Service
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
New York (by), New York
1 anmeldelse
“En av de beste hotellene vi bodde på så langt!”
5 av 5 stjerner Anmeldt 13 juni 2010

Da vi begynte å gjøre forskning til et hotell å bo i Toscana for en venns bryllup, har vi funnet tripadvisor.com å være den som med de fleste vurderinger. Relais La Fattoria ble anbefalt av en venn, men vi kunne ikke finne noen nyere vurderinger om dette stedet. Så nå har vi besluttet å skrive en etter vår tilbake til statene. Kriterier for oss er hotellets nærhet til bryllupet plasseringen (10-15 minutter med bil), og vi ønsket også et hotell, ikke en villa der vi har til å lage mat og rengjør etter oss (i hvert fall for denne turen). Relais La Fattoria var en hyggelig overraskelse. Alt passer bare regningen. Alle de ansatte vi jobbet med var super vennlige og profesjonelle. En av våre bagasjen ble forlatt i Dublin under flyturen tilkoblingen, våre resepsjonist var så hyggelig som hun kalte flyselskapet og fulgt opp for oss. Vi fikk all bagasjen leveres til hotellet neste dag (Takk godhet, ellers ville vi ha å bære t-skjorte til bryllupet). Det er også en naturskjønn kjøretur opp bakken til dette stedet, men helt verdt det! Vi anbefaler på det sterkeste å få et rom med lake view!

• Bodde Juni 2010, reiste som et par
    • 4 av 5 stjerner Verdi
    • 5 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 5 av 5 stjerner Service

Reisende som så på Relais La Fattoria, så også på

La Morosa
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 8
Castel Rigone, Province of Perugia
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d563658?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Villa di Piazzano
5 av 5 stjerner Anmeldelser for 163
Cortona, Province of Arezzo
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d1580092?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hotel Kursaal Umbria
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 61
Passignano Sul Trasimeno, Lake Trasimeno
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d310083?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 1 hoteller i Castel Rigone, rangert etter popularitet »

Har du vært i Relais La Fattoria? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Relais La Fattoria

Via Rigone, 1, 06065 Castel Rigone, Italia
Prisklasse (per natt):* 701 NOK - 1 100 NOK

Hvis du eier eller leder Relais La Fattoria, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Relais La Fattoria
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser