Da vi begynte å gjøre forskning til et hotell å bo i Toscana for en venns bryllup, har vi funnet tripadvisor.com å være den som med de fleste vurderinger. Relais La Fattoria ble anbefalt av en venn, men vi kunne ikke finne noen nyere vurderinger om dette stedet. Så nå har vi besluttet å skrive en etter vår tilbake til statene. Kriterier for oss er hotellets nærhet til bryllupet plasseringen (10-15 minutter med bil), og vi ønsket også et hotell, ikke en villa der vi har til å lage mat og rengjør etter oss (i hvert fall for denne turen). Relais La Fattoria var en hyggelig overraskelse. Alt passer bare regningen. Alle de ansatte vi jobbet med var super vennlige og profesjonelle. En av våre bagasjen ble forlatt i Dublin under flyturen tilkoblingen, våre resepsjonist var så hyggelig som hun kalte flyselskapet og fulgt opp for oss. Vi fikk all bagasjen leveres til hotellet neste dag (Takk godhet, ellers ville vi ha å bære t-skjorte til bryllupet). Det er også en naturskjønn kjøretur opp bakken til dette stedet, men helt verdt det! Vi anbefaler på det sterkeste å få et rom med lake view!