Dette er et vakkert hotellet med 4 store problemer. (1) Ved ankomst fant vi våre rom (# 30) befant seg i samme etasje som eiernes flat og kan bare åpnes med heis. Dette trengs en "bare penthouse"-tasten. Det betydde at vi måtte gå til rommet sammen, og hvis en av oss har ønsket å gå opp alene vi måtte tenke en ordning til å varsle den andre til å kaste nøkkelen ut av et vindu eller vi måtte gå opp sammen og natt-ugle måtte ta nøkkelen bort (forlater døren ulåst i tilfelle av brann), (2) Gulvet der vi var tilsynelatende hadde ingen nødutgang og absolutt ingen plan eller skilting som angir hvor du skal gå i en nødssituasjon. Vi ble fortalt at vi kunne finne en trapp gjennom eiernes flat på forespørsel! Stlll ingen plan eller tegn etter tre dager.(3) Ingen air condition. Dette betydde å sove med åpne-vinduet. Umulig med høy musikk fra landsbyen Sint Ducati drivere summende veiene rundt hotellet, avbarking hundene og ankomst av bygningsarbeidere på 6 am (4) det er en alvorlig mangel på ansatte. De opptrådte (mottak fra hverandre) å bli fire nummer og under press. Dette førte til å gi service til å være svært treg og smilløs. (en time på et første middag kurs å ankomme, 20 minutter til en dessert) ingen forsøk på å fylle tomme selvbetjening kurver frokost en servitør var bare surly. Det er ingen reelle bartjenester. Hvis du finner noen forberedt på å ta en ordre for en øl vil det ta fem til ti minutter å ankomme.