Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Brekkeseter: Reisendes anmeldelser

Hovringen, Høvringen 2673, Norge
Hotellfasiliteter
Brekkeseter
4.5 av 5 stjerner 28 anmeldelser
Hvilke hoteller i Høvringen er på salg?
Se hoteller
Skriv en anmeldelse

28 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Oslo, Norge
2 nyttige stemmer 2 nyttige stemmer
“Sjarmerende og autentiske atmosfæren, fantastisk servering”
5 av 5 stjerner Anmeldt 6 september 2011
2 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Vi har bodde på Brekkeseter ved flere anledninger. Stedet er bare fantastisk. Kari og Bjørn som verter gjøre du føler deg hjemme. Vi foretrekker å leie en av tømmerhytter for hele familien, men også har oppholdt seg som et par uten barn i ett av hotellrommene. Atmosfæren er fantastisk i hytter der du kan velge mellom romslige hytter med flere senger eller mindre koselig hytter med bare plass for to. De alle har fullt utstyrt kjøkken, samt peis. Du kan velge enten du ønsker å gjøre din egen mat, (kan kjøpes i Matbutikken i nærheten, åpne hver dag), eller du kan spise i restauranten. Utsikten fra Brekkeseter er gorgious som gir deg ekte følelsen av plass, så vel som å være på toppen av verden.
Bjørn og Kari er langt den beste kokker for titalls kilometer, og du vil ikke bli skuffet. Vinkartet er omfattende og ikke dyrt.
Aktiviteter kan du velge mellom er flere og langt det best alternativet er en fottur i fjellet. Be om fotturer fra Bjørn. Brekkeseter er ideelt både for barn, så vel som voksne. Barn vil ha frihet til å spille utendørs uten noen farlige grenser. Du kan låne fjellsykler, gå på skøyter på skøytebane, ridning, langrenn, etc etc.

• Bodde August 2011, reiste som et par
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Opprinnelig sendt inn på English på www.no.tripadvisor.com. Vis original
Telemark
Junioranmelder
3 anmeldelser 3 anmeldelser
Anmeldelser i 3 byer Anmeldelser i 3 byer
“Autentisk, fredelig, høy kvalitet”
5 av 5 stjerner Anmeldt 4 september 2011

Ville fjell, fred og kvalitet - sammen med noe brakt "ekte", som jeg en engelsk venn. Oppholdt seg i "Rundtomstua", se selv frokost og lunsj, middag på hotellet. Perfekt beliggenhet, komfortable godt utstyrt hytte, fantastiske åpen peis og ubegrenset firewood som er inkludert i prisen. Verter Bjørn & Kari er innbydende og uformell, tjene gode måltider og har en omfattende vinliste. Du vil spise med den mest spektakulære utsikten over fjell og Brekkeseters hester. Et perfekt sted å ta alle som ønsker en introduksjon til Norge og norsk verdier. Eller bare slappe av, med acess til de mest vakre og acessable nasjonalpark finnes.

• Bodde August 2011, reiste med venner
Lillehammer, Norge
1 anmeldelse
“Utestående "Logget Village" mountain resort”
5 av 5 stjerner Anmeldt 30 august 2011

Brekkeseter er virkelig enestående, med sin beliggenhet ved foten av Rondane nasjonalpark gjestfrihet av vertene, men mer enn noe annet - romantikk og kvaliteten på sin landsbyen samling av gamle logge hytter - alle luksuriøst restaurert med smak og dedikasjon til norsk tradisjon. Selv om selvhushold basert, ikke forlate uten prøvetaking utsøkt kjøkken i hotellets restaurant, og velg utvalg av gode viner. Du kan ikke muligens toppen det; og så i nærheten av til himmelen!

• Bodde Juli 2011, reiste solo
    • 4 av 5 stjerner Verdi
København, Danmark
1 anmeldelse
“Brekkeseter - et sted du bare ønsker å gå tilbake til”
5 av 5 stjerner Anmeldt 28 august 2011

Vi har besøkt Brekkeseter både sommer og vinter- og i begge årstider det er vakker og bra beliggenhet –, og hvis du ønsker å bruke restauranten, maten er ganske enkelt fantastisk!

Om vinteren gå inn ski-spor som kjøres umiddelbart foran "seter" hytter. Brekkeseter er "seter" som er nærmest den vakre for Rondane nasjonalpark, så når du forlater hytta du allerede er i fjellene.
Sommeren tilbyr området nydelig leder gjennom forbløffende moutains. Hvis du er heldig kan du samle inn sopp og bær massevis!

Hyttene har sin egen karakter: de hovedsakelig består av vakre gamle Logg hytter som har blitt ødelagt, flyttet til "seter", og har blitt nøye restaurert slik at de er nå utstyrt med moderne bekvemmeligheter og har beholdt sin opprinnelige sjarm.

Eierne er utrolig innbydende og vennlig; de har også organisere turer i fjellet, og serverer hjemmelagde mat av en usedvanlig høy kvalitet.

Kort sagt, er Brekkeseter et sted du bare ønsker å gå tilbake til igjen og igjen...

• Bodde August 2011, reiste med familie
Opprinnelig sendt inn på English på www.no.tripadvisor.com. Vis original
Mahwah, New Jersey
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“Et magisk sted i fjellene”
5 av 5 stjerner Anmeldt 13 august 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Vi bodde bare én kveld på Brekkeseter når du reiser skjønt Gudbrandsdalen i Norge, men det gjorde en flott inntrykk. Vi var heldig med været og var i stand til å dra nytte av fantastisk fjellet stien nettverk opp på vår dørstokk. Vi leide en av hyttene hoteller, som var godt utstyrt. Hotellet har gitt en utmerket måltid - kveld vi var der de forberedt sjøørret Ceviche, reinsdyr biff og Creme Brulee - vi hadde ikke forventet en gourmetmiddag men var lykkelig overrasket!
Hvis du vil ha en base for fjellvandring, eller bare en spesiell plass til overnigh på dine reiser i Norge kan ikke gå galt ved å bo her.

• Bodde Juli 2011, reiste med familie
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.com. Vis original

Reisende som så på Brekkeseter, så også på

Oigardseter Fjellstue
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 10
Høvringen, Sel
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d1161097?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Ingen bilder tilgjengelig
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 4
Høvringen, Sel
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d2195325?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hoyfjellshotel Rondablikk
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 4
Kvam, Hordaland
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d1626597?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 2 hoteller i Høvringen, rangert etter popularitet »

Har du vært i Brekkeseter? Del dine erfaringer!

Hvis du eier eller leder Brekkeseter, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten