We'he vært der på 2 uker. Etter forrædersk 3 timer ride(80km) kom vi til hotellet sent på kvelden. Vi ble tildelt rommet ikke forberedt for gjester. Springs i madrassen stikker ut noen steder og synker i de andre. Laken er for kort til å dekke hele gamle lei madrass. I morgen jeg ba om annet ark og ble fortalt de har ingen. De kunne ikke gjøre noe om madrass enten. Ikke for første tidtakere som oss.
Fra mine observasjoner lært jeg at hvis du betaler og shower gaver på ansatte, og du er en gjentatt gjest vil du få bedre utstyrte rommet. Som gjentatte gjest - som Ella - vil du bli behandlet bedre. Du får plass du ønsker med alt i den. Som til staben... Grace er herlig, alltid smilende, alltid imøtekommende, servitør Sandra ser etter tips. Hvis hun ikke vil få det til frokost, hun vil ignorere du ved lunsjtid og vil ikke tjene deg i det hele tatt. Skjedde med meg. De har en god kokk som gjør underverk og hyggelige karer som arbeider på beach bar.
Hotellet har unik innstillingen. Vakkert plassert på toppen av fjellet. Med utsikt til å dø for. Bygge sannsynligvis under "russiske æra" for russiske ansatte arbeider i Cuba og dessverre ikke tilværelse oppdatert siden.
Vi har møtt det fantastiske mennesker. Atmosfære det er svært "hjemmekoselig". Gjestene vite hverandre i år. Hvis det ikke var for sad staten resort...........
- Brisas Los Galeones Hotel
- Brisas Los Galeones Guama