Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Skriv en anmeldelse

53 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Montreal, Canada
Anmelder
8 anmeldelser 8 anmeldelser
Anmeldelser i 7 byer Anmeldelser i 7 byer
21 nyttige stemmer 21 nyttige stemmer
“Miniatyr paradis - ideell til å koble fra”
4 av 5 stjerner Anmeldt 24 mai 2010
7 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Vi bodde her i mai som hotellet var om å lukke, så det var bare 6 gjester.

Det er et sted å komme unna, gjør ingenting, og nyte utsikten spactacular! Bungalower er ordnet rundt toppen av åsen, derfor nesten alle har et rom med hav. Området er vakre og rene. Personalet var alltid forekommende!

Bare ned bakken er Chivirico, der vi hadde de beste fiskene i Cuba. På Ranchon, bare ved stranden for bare 1 Royal Fifteen!

Misliker: det eneste jeg kan klage om er: faktum det er ingen kjøleskap på rommene, våre luftkondisjonering var ikke virkelig kjøling noe og de fleste rommene her har 2 enkeltsenger.

Ville gå tilbake en avslappende tid og til å besøke våre venner i Chivirico!

• Bodde Mai 2010, reiste som et par
    • 4 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 4 av 5 stjerner Rom
    • 5 av 5 stjerner Renslighet
    • 5 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hamilton, Canada
7 nyttige stemmer 7 nyttige stemmer
“Bare ikke kan gjøre den veien igjen:(”
4 av 5 stjerner Anmeldt 13 april 2010
7 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Tilbrakt to uker på Los Galeones. Det var vår andre tur til denne resort, og det var godt å se fantastiske ansatte, Nancy og gamle venner igjen. Men veien til feriestedet er betydelig verre enn forrige gang vi var der, og vi tror ikke at det kan være mulig. Bussene er vakker, men veien ser ut som om det er i en krig sone, store hull og buss bare creaps og tilbake, frem og tilbake prøver å unngå potholes i over 2 timer av tortur. Shuttle fra resort til søsteren ty av Sierra Mar bare opererte et par ganger mens vi var der, og det var ingen vin i det hele tatt, noen ganger ingen mynte for Mojitos og lager av brennevin var virkelig begrenset, masse rum, men svært lite av noe annet, ikke engang krem for spansk kaffe. Maten var god, men hvis du bruker mer enn én uke der det blir veldig monotinous som menyen bare gjentar seg og valg og antallene er begrenset. Det ser ut som om det er en reell stramme belte med eierne, men de er virkelig å skyte seg selv i foten fordi en all inclusive resort ikke bør kjøre ut av ting som dette feriestedet ble kjørt ut av.

Dette er så uheldig som ansatte er fantastisk og prøv deres aller best å gjøre alle føle seg velkommen og sett etter. Underholdning om kvelden var veldig bra, samt atmosfære. Dessverre så mye som vi liker resort og personalet vil vi skal definitivt ikke tilbake til denne resort. Jeg tror veien har endelig tatt tollpenger!

• Bodde Mars 2010, reiste som et par
    • 3 av 5 stjerner Verdi
    • 2 av 5 stjerner Sted
    • 2 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 3 av 5 stjerner Service
Ontario Canada
5 nyttige stemmer 5 nyttige stemmer
“stor pris - ikke for alle”
3 av 5 stjerner Anmeldt 19 februar 2010
5 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Vi har nettopp returnert fra Los Galeones og ikke sikker på om vi ville gå igjen - tror ikke det. Dette var vårt andre gang - og ting har endret seg mye. Veien inn/ut er forferdelig, 2,5 timer av store potten hull og ruts, ren elendighet. Personalet er flott, stranden er nydelig og privat. Massevis av trapper, men ikke et problem. Maten skuffende, ingen skjermene på patio dører, støyende aircondition, svært støyende landsbyen. Vanskelig å få en god natts søvn. Synes å være under nye eierskap og på et veldig stramt budsjett. Prisen var god, men lenge fryktelig stasjonen var ikke. På det sterkeste anbefale å kjøpe VIP Service på airport - gjør hele forskjellen.

• Bodde Februar 2010, reiste som et par
Goderich,On. Canada
2 anmeldelser
Anmeldelser i 2 byer Anmeldelser i 2 byer
17 nyttige stemmer 17 nyttige stemmer
“For en bestemt markedssegmentet er paradis!”
4 av 5 stjerner Anmeldt 16 mars 2009
15 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Los Galeones er definitivt en unik beliggenhet og derfor henvender til et unikt segment av markedet!
Hvis ditt ønske er å nyte vakker natur, stille omgivelser med ut presset av organiserte aktiviteter vil du nyte denne egenskapen!
Cubanske mat er tørt, men godt. À la carte menyen tilbyr grunnleggende maten godt presentert!
Mange av gjestene er retur gjestene på noen steder fra 5 til 15 år.
Personalet er utmerket i å tilby tilpassede tjenester hvis ett vurderer vacationing i Cuba, må du godta at forsyninger, grunnet SPERREFRIST, kan være begrenset, elektrisitet kan være sporatic, men hotellet har sin egen generator.
Hotellet består av fem singled floored vinger alle utmerket utsikt.
Rommene har enkeltsenger eller King-size møblert., alle med sine egne balkonger.
Trinnene til stranden har blitt berømt (300 på youtube) med Luvy hunden!
Daglig BarBq på stranden.
Nighty lokale musikk og en middag tid BarBQ pool side og været tillater en kveld "Cuba Night"med steke gris!
Har vært til Los Galeones 9 ganger i 8 yeaars!

• Bodde Januar 2009, reiste som et par
    • 4 av 5 stjerner Rom
    • 5 av 5 stjerner Service
Montreal, Canada
5 nyttige stemmer 5 nyttige stemmer
“Peaceful, relaxing, a gem in its own right”
3 av 5 stjerner Anmeldt 29 mars 2012
5 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Romtips: All of the rooms have water views, so don't worry about it! They will put you in the best one av...
Se flere romtips

Santiago de Cuba, Santiago de Cuba Province
Gran Caribe Club Bucanero
3,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 411
Santiago de Cuba, Santiago de Cuba Province
Vis alle 3 hoteller i Guama, rangert etter popularitet »

Har du vært i Hotel Brisas Los Galeones? Del dine erfaringer!

Hotel Brisas Los Galeones Også kjent som

• Brisas Los Galeones Hotel
  • Brisas Los Galeones Guama
Adresse: Carretera a Chivirico Km. 72 | Chirivico, Guama, Cuba

Hvis du eier eller leder Hotel Brisas Los Galeones, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Hotel Brisas Los Galeones
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vi beklager, men for øyeblikket har vi ingen tilbud for dette stedet.