Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Hotel Palacio: Reisendes anmeldelser

3.5 av 5
Hotellfasiliteter
Hotel Palacio
4.5 av 5 stjerner 176 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

176 anmeldelser fra vårt fellesskap

Hva reisende sier om hotellet
  • Zona Colonial(13)
  • Takbasseng(6)
  • Veldig fint(3)
  • Romslige rom(3)
  • Vennlige og hjelpsomme(3)
Vis anmeldelser av bare Familie (22) | Par (68) | Forretninger (12)
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Wilmington, NC
5 anmeldelser 5 anmeldelser
Anmeldelser i 4 byer Anmeldelser i 4 byer
5 nyttige stemmer 5 nyttige stemmer
“Utestående atmosfære og verdi”
5 av 5 stjerner Anmeldt 22 juli 2011

Familien vår backpacked througthe alle byene i DR for 3 uker slik at når vi besluttet å splurge på en 'fancy' hotell for de siste to dagene av vår tur vi var så glad vi valgte hotellet palacio. Stedet var sentral, personalet oppmerksomme, og basseng og fantastisk frokost gjort dette stedet utmerket valuta. Vi elsket alt om dette stedet og vil anbefale det høyt til alle som ønsker et unikt og sjarmerende hotell med et ressursutvalg.

• Bodde Juli 2011
    • 5 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
1 anmeldelse
2 nyttige stemmer 2 nyttige stemmer
“Søt, god verdi, men sikkerhet??”
3 av 5 stjerner Anmeldt 15 juli 2011
2 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Vi fant dette hotellet ved hjelp av turen rådgiver som vi bruker for alle våre reiser. Dette var vår første tur til DR.  Hotellet var var en god beliggenhet i Colonial byen, svært sjarmerende (bildene ikke lyver).  Downsides - en fille for et håndkle på basseng og sikkerhetsaspekter. Vi var våknet til 11: 30 p med en eldre herremann som kom inn på våre rom gjennom 'på suite' dør som alltid var ment å være låst.  Tydeligvis hadde vi viktige inngang mens han hadde en klinke til slå til å skrive inn.  Alt går gjennom resepsjonen. Vil bruke gym; resepsjonen har fortelle deg. Et håndkle for utvalget trenger gå til resepsjonen.  Støy, utfører på dette hotellet. Så høre du de andre rommene tydelig.  Det var flott for en natt. Ta med din egen badebassenget og ikke få et rom med en dør 'på suite' og du vil være i orden.

• Bodde Juli 2011
Anmeldelser i 11 byer Anmeldelser i 11 byer
10 nyttige stemmer 10 nyttige stemmer
“Elsket det!”
4 av 5 stjerner Anmeldt 2 april 2011

Jeg faktisk bodde mars 2010 og glemte å gjøre vurderingen.
Jeg var på en tur til å gjøre oppdrag i Haiti og besøke DR etter jordskjelvet. Dette var min tredje tur til DR, og mitt første valg var helt booket. Imidlertid, jeg ble ikke skuffet her. De tilbød en stor hastighet for ideelle organisasjoner å hjelpe Haiti. Rommene var veldig rent og vakkert dekorerte. Stedet var stor og trygt. Ansatte var svært nyttig og gjorde det de kunne for å sikre at ditt opphold var komfortabel. De fleste av dem snakket engelsk. Patio området var et lite paradis og som mange av de andre vurderingene, jeg så fram til frokost hver morgen. Jeg har ingen klager enn wifi handlet hver nå og da. :) Hvis du leter etter en all inclusive bassenget bashing partiet resort, er dette ikke den typen hotellet. Men det er flott for forretninger eller ferie turer.

• Bodde Mai 2010, reiste på forretningsreise
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“Et flott hotell!”
5 av 5 stjerner Anmeldt 25 mars 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Rene rom, stor stab (særlig Bianka), god frokost, osv. Parkering er vedlagt så hvis du leier en bil du ikke trenger å bekymre deg om det blir utsatt for vandalisme. Dette hotellet ligger i hjertet av distriktet kolonialstil så du kan gå til alle de store attraksjonene.

• Bodde Mars 2011, reiste som et par
    • 5 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 5 av 5 stjerner Service
La Romana, Den dominikanske republikk
4 anmeldelser 4 anmeldelser
Anmeldelser i 3 byer Anmeldelser i 3 byer
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“Utmerket mellomtoner valg i sonen Colonial”
4 av 5 stjerner Anmeldt 24 mars 2011

Jeg er en fred Corps frivillige i DR så vanligvis bo i herberger, men jeg avgjort på Hotel Palacio de første dagene at jeg hadde familie besøk i landet. Vi likte veldig mye oppholdet. Svømmebasseng på taket, work-out rom, store rom, rask Internett og en solid kontinental frokost. Jeg har ikke råd til å bo her veldig ofte, men hver gang jeg ser til å tilbringe rundt 100 USD for en hyggeligere sted, jeg vil definitivt bo her igjen.

• Bodde Mars 2011, reiste som et par

Reisende som så på Hotel Palacio, så også på

Hostal Nicolas de Ovando-Mgallery
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 189
Santo Domingo, Den dominikanske republikk
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d150877?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hilton Santo Domingo
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 176
Santo Domingo, Den dominikanske republikk
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d543603?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hotel Frances MGallery
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 107
Santo Domingo, Den dominikanske republikk
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d150765?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 67 hoteller i Santo Domingo, rangert etter popularitet »

Har du vært i Hotel Palacio? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Hotel Palacio

• Palacio Hotel Santo Domingo
  • Palacio Santo Domingo
Adresse: Calle Duarte 106 | Colonial City, Santo Domingo 10211, Den dominikanske republikk
Prisklasse (per natt):* 516 NOK - 891 NOK

Hvis du eier eller leder Hotel Palacio, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Hotel Palacio
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser