Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Hotel Palacio: Reisendes anmeldelser

3.5 av 5
Hotellfasiliteter
Hotel Palacio
4.5 av 5 stjerner 176 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

176 anmeldelser fra vårt fellesskap

Hva reisende sier om hotellet
  • Zona Colonial(13)
  • Takbasseng(6)
  • Veldig fint(3)
  • Romslige rom(3)
  • Vennlige og hjelpsomme(3)
Vis anmeldelser av bare Familie (22) | Par (68) | Forretninger (12)
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Melbourne, Australia
Senioranmelder
15 anmeldelser 15 anmeldelser
Anmeldelser i 10 byer Anmeldelser i 10 byer
17 nyttige stemmer 17 nyttige stemmer
“Sjarmerende hotell med flott beliggenhet”
5 av 5 stjerner Anmeldt 12 mars 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Jeg har nylig bodde på hotellet Palacio. Det ligger rett midt i den gamle byen Santo Domingo. Nær alt. Jeg hadde en flott rom, god størrelse og komfortabel seng. Badet var utmerket. Gårdsplassen til frokost var stille, og kult, Frokostbuffet, mens det er ikke fantastisk, var mer enn tilstrekkelig og tjenesten var bra. Jeg kan anbefale dette hotellet. Bo vanligvis i 5-stjerners hoteller over hele verden, og dette hotellet hadde sjarm og karakter og var utmerket verdi. Det er et par av toppen restauranter i nærheten. En er en Kreolske og den andre eid av en franskmann. Kjøkkensjefen er fransk og maten var fantastisk. Bare ca 3 kvartaler gange. Det var også en flott roof top bar i nærheten også. overfor en gammel kirke og ruiner, ved siden av den franske restauranten. Hotellet vil vite. En flott liten bassenget også.

• 4 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 4 av 5 stjerner Rom
    • 4 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fort Lauderdale, Florida
1 anmeldelse
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“Klassisk, vakre og sikker”
5 av 5 stjerner Anmeldt 8 mars 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Var denne vakre hotellet i hjertet av Santo Domingo Colonial sone. Vi ankom i byens Carnival/Mardi Gras feiring og gateparkering var umulig, men heldigvis Palacio har det egne private og gated innendørs parkering. Vi hadde 4th floor Suiten med stor utendørsterrasse og massiv bad med dusj og jacuzzi-badekar. Den nydelige tekstinnsettingsområde og soverom hadde ekstremt høyt tak og fantastisk air condtioning. Vi ønsket at vi kunne ha oppholdt seg lengre. Vi hadde en flott full frokost om morgenen og resepsjonen ga oss stor veibeskrivelse til tar du en naturskjønn vei langs elven og kysten til flyplassen. Vi vil tilbake igjen i nær fremtid.

• 5 av 5 stjerner Rom
Freeport, Maine
Junioranmelder
5 anmeldelser 5 anmeldelser
Anmeldelser i 5 byer Anmeldelser i 5 byer
“sjarmerende!”
5 av 5 stjerner Anmeldt 8 mars 2011

Spansk koloniale bygg.... svært attraktive, veldig rent med vennlige, høflige, oppmerksomme personalet.
Jeg var der for en uke på virksomheten og som var en negativ aspektet (taxi commutes legge opp) men hotellet anlegget og personalet var veldig hyggelig! Interessante gjester fra hele verden. Kolonialstil byen er veldig interessant... folk varm og nyttig. Neste forretningsreise jeg skal bo nærmere til sentrum, men hvis en helg er involvert, jeg sannsynligvis ville stoppe på Hotel Palacio.

• Bodde Mars 2011, reiste på forretningsreise
    • 4 av 5 stjerner Verdi
    • 4 av 5 stjerner Rom
Napa, CA
Ekspert
100 anmeldelser 100 anmeldelser
Anmeldelser i 48 byer Anmeldelser i 48 byer
26 nyttige stemmer 26 nyttige stemmer
“Kolonialstil hotel i historiske distrikt”
3 av 5 stjerner Anmeldt 3 mars 2011

Vakre gamle bygningen i praktisk sted; men gaten er det på var fylt med papirkurven og andre bygninger var ganske kjøre ned og dystre ute. Hotellpersonalet er veldig hyggelig og hjelpsom.
Bodde der to ganger - på begynnelsen og slutten av vår tur. Vår første Romslig værelse med enkel Heis tilgang. Andre rommet var trangt - kunne knapt gå rundt sengene (selv om pent møblerte) og måtte vi gå to fly opp en svært smal trapp.
Utvalget var løst - ikke tilgjengelig, når vi var første der. To datamaskiner tilgjengelige for gjest bruke en rimelig avgift, men ett ble brutt de første få dager var var der, og den andre fikk fast et par ganger. Gratis WyFi. Frokost alltid den samme. De vil gjøre egg slik du vil ha dem, og har noen tørket opp seg på anretningsbord med bacon og pølse. God fruktsalat. Ser oppskåret unimpressive. Kunne bruke mer variasjon.
Vurdering virkelig en 3.5. Vanligvis over gjennomsnittet. Godt, men ikke så veldig god.

• 4 av 5 stjerner Verdi
    • 4 av 5 stjerner Sted
    • 3 av 5 stjerner Rom
    • 4 av 5 stjerner Service
Hamburg, Tyskland
2 anmeldelser
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“En gjentatt fabelaktig ferie”
5 av 5 stjerner Anmeldt 27 februar 2011

Hotel Palacio ligger i sentrum av SFOR. Domingo, koloniale sonen, innenfor rekkevidde av mange historiske stedene. Det er nevertherless veldig ganske.
Hotellet er innredet i kolonistil, og er delightfully rent og godt brydde seg om. Personalet er vennlig og hjelpsom, ingenting er for mye trøbbel.
En substancial frokostbuffé er inkludert i rom-tillegget. Utmerket valuta for pengene.
Hotellet kan skryte av en taket svømmebasseng, badstue og moderne treningsstudioet, alt eksklusivt for hotellets gjester.
Dette var den beste ferie I´ve hadde i år. Hotel Palacio er en super sted å bo.

• Bodde November 2010, reiste med familie
    • 5 av 5 stjerner Rom
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.de. Vis original

Reisende som så på Hotel Palacio, så også på

Hostal Nicolas de Ovando-Mgallery
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 189
Santo Domingo, Den dominikanske republikk
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d150877?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hilton Santo Domingo
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 176
Santo Domingo, Den dominikanske republikk
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d543603?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hotel Frances MGallery
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 107
Santo Domingo, Den dominikanske republikk
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d150765?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 67 hoteller i Santo Domingo, rangert etter popularitet »

Har du vært i Hotel Palacio? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Hotel Palacio

• Palacio Hotel Santo Domingo
  • Palacio Santo Domingo
Adresse: Calle Duarte 106 | Colonial City, Santo Domingo 10211, Den dominikanske republikk
Prisklasse (per natt):* 516 NOK - 891 NOK

Hvis du eier eller leder Hotel Palacio, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Hotel Palacio
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser