Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Cheticamp Outfitters Inn B & B: Reisendes anmeldelser

13938 Cabot Trail, Nova Scotia B0E 1H0, Canada
Hotellfasiliteter
Cheticamp Outfitters Inn B & B
Rangert som nr. 116 av 414 B&B / vertshus i Nova Scotia
4.5 av 5 stjerner 37 anmeldelser
Hvilke hoteller i Nova Scotia er på salg?
Se hoteller
Skriv en anmeldelse

37 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Halifax, Canada
1 anmeldelse
“fantastisk, vennlig gjestfrihet”
4 av 5 stjerner Anmeldt 4 november 2010

Vi ble møtt svært varmt av Veronica, som er eier. og hun tydelig expalined alle tabout han rom og invitert oss til å undersøke de som vi var interessert i.
Hun svarte alle meg spørsmål om Cheticamp og hva hun ikke kunne, hun hadde en svært omfattende hefte om området, veldig interessant historie.
Et svært hyggelig og rent rom med alle nødvendige fasiliteter pluss en deilig frokost morgenen.
Hun informert oss om hvor du skal dra, hva du skal gjøre og hvordan du gjør alt av som viste seg å være uvurderlig assistanse.
HIGLY anbefaler dette stedet, jeg kan ikke vente å komme tilbake og se den i sommer.

Bodde November 2010, reiste med venner
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Toronto, Canada
2 anmeldelser
Anmeldelser i 2 byer Anmeldelser i 2 byer
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“Bra sted å bo i Cape Breton.”
4 av 5 stjerner Anmeldt 8 september 2010
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Vanligvis likte jeg denne B & B. Vi har leid rommet # 5 for Sep-1, 2010. Rommet er romslige og svært ren (ingen lukt tepper), er det to queen-sized senger med svært gode madrasser. Bad/vaskerom er også romslige og ren. Bare store minustegnet (for overweighed meg) av denne B & B (og jeg mener alle andre i området) er mangelen på conditioneren. Vanligvis kvelder på Cape bretonsk øya er kjølig nok til å være OK uten AC, men to dager vi brukte det var 30 ° C og hytta ble kjølig nok til å sove for meg bare etter 2 am. Verten Bill er svært vennlig og omgjengelig og hennes frokoster er svært rikelig og smakfull.

• Bodde September 2010, reiste med familie
Senioranmelder
12 anmeldelser 12 anmeldelser
Anmeldelser i 8 byer Anmeldelser i 8 byer
3 nyttige stemmer 3 nyttige stemmer
“Stedet å bo i Cheticamp”
5 av 5 stjerner Anmeldt 29 august 2010

Vi har noe annet enn ros for Cheticamp Outfitters. Stor verdi og service. Rommene og egenskapen er skinnende rent og godt vedlikeholdt. Madame Bill er en utmerket vertinne. Hun har en ebullient personlighet, og tilbyr flott tips om stedene å gå i området. Hennes matlaging også anbefales, med deilig pannekaker og blåbær muffins høyt på vår liste. Hennes Francais var en overraskelse, gir oss en flott mulighet til å øve på våre fransk. Som foreldre til en 9 år gammel verdsatt vi også sin interesse i vår sønn og hennes graciously soliciting hans meninger og valg for frokost. Vi anbefaler denne egenskapen uten reservasjon og ville definitivt opphold her igjen.

• Bodde August 2010, reiste med familie
Senioranmelder
18 anmeldelser 18 anmeldelser
Anmeldelser i 15 byer Anmeldelser i 15 byer
7 nyttige stemmer 7 nyttige stemmer
“Fint sted å bo, men vil få et rom i en hytte neste gang”
3 av 5 stjerner Anmeldt 21 august 2010
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Anbefaler jeg at du bor i et rom i en av hyttene ved siden av de viktigste B & B. Eieren viste pent meg en, og det var ganske fin. Dessverre, ingen var tilgjengelig, og vi hadde to rom i kjelleren av viktigste B & B og det føltes som en persons kjelleren. Det var fuktig, men rene og komfortable. Vår datter var woken opp tidlig på morgenen av svært høyt fotspor og åpnet & stenge skuffer kommer fra hoveddisplayet gulvet. Badet ble delt med den tredje rommet, som vi ikke tankene, men dusjen var svært ubehagelig årsaken du måtte bøye komme seg under dusjgarnityr. Everything superb på hoveddisplayet gulvet, og så var tjenesten. Vi har gode råd fra eieren for alt fra restauranter til spesielle viser, hval cruise... Jeg anbefaler stedet, men hyttene ville definitivt vært bedre.

• Bodde Juli 2010, reiste med familie
    • 4 av 5 stjerner Service
FSC
2 anmeldelser
Anmeldelser i 2 byer Anmeldelser i 2 byer
“Cheticamp Outfitters B & b”
5 av 5 stjerner Anmeldt 1 august 2010

Vi holdt 3 netter på denne b & B. Bill er alt Oppskrivinger sier at hun er. Hun er en fantastisk vertinne og gjør en stor frokost. Hennes hjemmelaget pannekaker er enestående! Hun fortalte oss hvilke steder å gå. Du må delta på en kveld på Doryman's Tavern å se de lokale musikerne. Vi spiste også på The Rusty feste på Pleasant Bay på den kjente ruta Cabot Trail. Prøv deres strawberry shortcake! Du må reiser de første 25-30 miles av den kjente ruta Cabot Trail. Enestående utsikt. Vi så 4 elg på en dag. Vi hiked Skyline stien og kom ansikt til ansikt med en elg.

• Bodde Juli 2010, reiste med familie
    • 5 av 5 stjerner Verdi
    • 5 av 5 stjerner Sted
    • 5 av 5 stjerner Sovekvalitet

Reisende som så på Cheticamp Outfitters Inn B & B, så også på

Margaree Riverview Inn
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 49
Margaree Forks, Cape Breton
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d617489?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Maison Fiset House
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 13
Cheticamp, Cape Breton
Albert\
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 28
Cheticamp, Cape Breton
Vis alle 193 hoteller i Nova Scotia, rangert etter popularitet »

Har du vært i Cheticamp Outfitters Inn B & B? Del dine erfaringer!

Hvis du eier eller leder Cheticamp Outfitters Inn B & B, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten