Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Spesialtilbud
Gratis frokost
Pictou Lodge Beachfront Resort
4.5 av 5 stjerner 65 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

65 anmeldelser fra vårt fellesskap

Hva reisende sier om hotellet
  • Spisesal(4)
  • Nyttårsaften(3)
  • Northumberlandstredet(3)
Vis anmeldelser av bare Familie (19) | Par (23) | Forretninger (8)
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Legal, Canada
9 anmeldelser 9 anmeldelser
Anmeldelser i 8 byer Anmeldelser i 8 byer
9 nyttige stemmer 9 nyttige stemmer
“Beautiful Place, men personalet var ikke fokus på besøkende”
3 av 5 stjerner Anmeldt 23 september 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Vi bodde i en av hyttene for 4 dager for en stor familie gruppe. Innstillingen var vakkert og innsjø med paddle boats og kano var en fin touch. Firepit på stranden var godt konfigurert. Barna virkelig likte bassenget. Restauranten var ikke tilgjengelige grunnet en brann som har skjedd tidligere i sommer, men de sa det ville være en utfyllende frokost i en provisorisk telt, men det var virkelig uorganiserte og fra dag til dag du ikke visste om det var kjører eller ikke. Vi fant det vanskelig å få forsyninger som toalettpapir for ansatte. Vi var ned til tildeling av minste kvadrater til hvert medlem av familien.

• Bodde Juli 2011, reiste med familie
    • 3 av 5 stjerner Verdi
    • 5 av 5 stjerner Sted
    • 3 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 3 av 5 stjerner Rom
    • 3 av 5 stjerner Renslighet
    • 2 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Whitby, Canada
7 anmeldelser 7 anmeldelser
Anmeldelser i 5 byer Anmeldelser i 5 byer
7 nyttige stemmer 7 nyttige stemmer
“Fantastiske seaside resort”
5 av 5 stjerner Anmeldt 12 september 2011 via mobile enheter

Min mann og jeg oppholdt to netter på dette feriestedet å delta en bryllup, som ble holdt på resort også. Vi var begge imponert med plasseringen, verdien og service. Vi bodde i det standard hotellrommet, som var veldig rent og tilstrekkelig romslige, men vi har muligheten til å vise 2-etasjers hytter som var vakkert innredet. Vi vil definitivt vurdere å bo det igjen når du besøker familie i området.

• Bodde Juni 2011
Anmeldelser i 10 byer Anmeldelser i 10 byer
4 nyttige stemmer 4 nyttige stemmer
“Et mål i seg selv”
5 av 5 stjerner Anmeldt 25 august 2011

Vi bestemte oss i siste øyeblikk til å besøke Nova Scotia og tilbringe en natt i Pictou. Jeg fant dette stedet på Internett og var fornøyd med det når vi legger våre viktigste i låsen. Dette stedet har mange fasiliteter, inkludert et oppvarmet utendørs svømmebasseng og en privat strand. Det er en life-sized brikken styret og aktiviteter for barna, også, noe som gjør det til et mål i seg selv. Restauranten var altfor kostbar for oss, og ikke virkelig synes å være egnet for min haug med barn, men jente i resepsjonen var slag nok å henvise meg til det perfekte stedet for oss å ha supper. Jeg var også i stand til å nyte en øl og se barna mens de scavenged stranden på Suvenir seashells. Jeg ville definitivt, definitivt bo her igjen.

• 5 av 5 stjerner Sovekvalitet
Calgary
6 anmeldelser 6 anmeldelser
Anmeldelser i 4 byer Anmeldelser i 4 byer
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“Vakker beliggenhet, hyggelig fasiliteter og vakre, historiske middag spot”
4 av 5 stjerner Anmeldt 21 august 2011

Dette stedet er en perle. Svært vakker beliggenhet. Hyggelig liten strand for stranden combing, dammen for padling, varm svømmebasseng som ungene elsket og Adirondack stoler for å slappe av.

Lodge for måltider er nydelig - old logger bygningen med et soaring tak og masse atmosfære. Nice food, inkludert et barn-menyen. Varm service.

Også godt å se bilder av Condoleeza Rice og Peter MacKay besøket av 2006.

Vi bodde i executive villaer. Ny, pent innredet. Bare kommentar er at lavere enheter lider av hørselen fotspor i enheten ovenfor. Derfor anbefale 3 roms enheter i toppetasjen.

• 3 av 5 stjerner Verdi
    • 3 av 5 stjerner Sovekvalitet
North Bay, Canada
Junioranmelder
3 anmeldelser 3 anmeldelser
Anmeldelser i 3 byer Anmeldelser i 3 byer
“Vi var på en familie bryllup”
5 av 5 stjerner Anmeldt 19 august 2011

Det er mange hytter noen med kjøkken, 1-3 roms fasiliteter, veldig rent, utmerket kjøkken, et utendørs svømmebasseng. Ansatte var svært hyggelig & nyttig!
Hallen var lett kunne imøtekomme 130-140 personer & svært attraktive med vakre bjelker i hvelvede taket. Rommet var airconditioned & hadde en stor kortstokk knyttet til hallen. Viktigste hytta var loggen som fleste av rommene som var også airconditioned.
Utsikten var enorm, så vi var rett ved havet. Friveverlosjen er lokalisert ca 1 1/2 timer fra Halifax med vakre motorveier. Den siste km er på et godt vedlikeholdt skitt veien.
Vi planlegger å returnere som vi likte oppholdet og den har Lukk tilgang til ferge til Prince Edward Island.

• 5 av 5 stjerner Sovekvalitet
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.com. Vis original

Reisende som så på Pictou Lodge Beachfront Resort, så også på

The Lionstone Inn
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 23
Pictou, Nova Scotia
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d1724622?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Fox Harb\
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 13
Wallace, Nova Scotia
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d657503?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Consulate Inn Bed & Breakfast
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 19
Pictou, Nova Scotia
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d1184052?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 3 hoteller i Pictou, rangert etter popularitet »

Har du vært i Pictou Lodge Beachfront Resort? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Pictou Lodge Beachfront Resort

• Pictou Hotel
Adresse: 172 Lodge Road | PO Box 1539, Pictou, Nova Scotia B0K 1H0, Canada
Prisklasse (per natt):* 602 NOK - 2 207 NOK

Hvis du eier eller leder Pictou Lodge Beachfront Resort, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Pictou Lodge Beachfront Resort
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser