Min mann og jeg bodde her for hans bursdag; Det var perfekt fra øyeblikket vi ankom. Vi fikk en varm velkomst fra ung dame i resepsjonen. Vårt rom var ferdig tidlig, og hun selv nøl med ikke på sjekke oss i lang før 3 pm. Stor gjestfrihet! Rommet var plettfri, jeg elsket hardhauser karet og min mann elsket regndusj, vi har også hatt muligheten til å nyte et glass vin på balkongen.
Ingen andre hotellet kan slå plasseringen av Shaw-klubben, det var på en rolig del av hovedgaten, men så nær til alle store shopping og restauranter, pluss teateret ligger tvers over gaten; Hvordan kan du gå galt med dette stedet? Den kontinentale frokosten som ble inkludert i rommet var den beste frokosten jeg noensinne har hatt på et hotell. Tjenesten var fantastisk, selv om det var en opptatt morgen.
Vi har oppholdt seg på mange hotell i Toronto, ONTARIO Shaw-klubben er langt vår favoritt. Fra utrolig tjeneste vi mottatt under oppholdet, kan ikke herlig mat, og jeg glemme Pars massasje vi måtte fullføre vårt besøk det vil holde oss kommet tilbake! Holde opp utrolig jobb Shaw Club!
- Shaw Hotel