Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Tara Lodge: Reisendes anmeldelser

4.0 av 5
36 Cromwell Road | Botanic Ave, Belfast BT7 1JW, Nord-Irland
Hotellfasiliteter
Tara Lodge
Nr. 1 av 47 hoteller i Belfast
5.0 av 5 stjerner 688 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

688 anmeldelser fra vårt fellesskap

Hva reisende sier om hotellet
  • Vennlige og hjelpsomme(28)
  • Svært rent(20)
  • Komfortabelt rom(8)
  • Gratis Internett(8)
  • Queens-universitetet(7)
  • Tur i svart drosje(7)
Vis anmeldelser av bare Familie (60) | Par (347) | Forretninger (91)
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Dungannon, United Kingdom
Junioranmelder
5 anmeldelser 5 anmeldelser
Anmeldelser i 4 byer Anmeldelser i 4 byer
3 nyttige stemmer 3 nyttige stemmer
“Luksus hjem borte fra hjemmet”
5 av 5 stjerner Anmeldt 18 oktober 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Oppholdt seg i Tara Lodge på den siste fredagen i Sept.arrived rundt 4 7.30 pm og parkerte i hotellet parkeringsplass masse plasser igjen.

Innsjekking var lett og resepsjonist var veldig høflig og friendly.we var til stede Rhianna konsert og hadde noen få spørringer på transport og var vi bør spise før forestillingen.

Vårt rom var nummer 7, og det var ren ryddig og veldig spacious.loved stor dobbelseng memory foam madrass og rikelig pillows.bathroom hadde et badekar/dusj ordning var svært lyse.

Det var intet portforbud på når du kunne komme tilbake til hotellet om natten, og du kan også få frem ur egen mat som vi gjorde.

Frokost var fantastisk i morgen ansatte igjen var nydelig og svært attentive.would anbefale dette hotellet for alle enhver alder og vi vil definently være tilbake ganske snart.

• Bodde September 2011
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
2 anmeldelser
“En av beste!”
5 av 5 stjerner Anmeldt 16 oktober 2011

Min venn og jeg bodde i helgen mens vi deltok på en konferanse i Belfast. Ikke en dårlig ord å si om Tara Lodge. Frokost var utmerket, bemanne utmerket, rom virkelig ren, varme og komfortable. Det er bare 5mins tur til QUB, 15mins gange til Belfast city centre & ca £ 10 i en taxi fra George Best flyplass. Til tross for dette, er det fortsatt langt nok bort fra bråket og jeg kan sove soundly selv på en lørdag kveld! Vil bo på nytt neste gang.

• Bodde Oktober 2011
Anmeldelser i 10 byer Anmeldelser i 10 byer
4 nyttige stemmer 4 nyttige stemmer
“Hva en PERLE”
5 av 5 stjerner Anmeldt 15 oktober 2011

Egentlig ikke vite hva du kan forvente fra Belfast vår første store overraskelse var sjekke inn i våre rom. Vi hadde rom 7 og er var romslige med stort bad, det var smakfulle og moderne, super rent og i motsetning til bygninger som omgir den. Det var ikke en ting jeg ønsker å endre.

Som har blitt sagt igjen og igjen i forrige vurderinger, er ansatte utmerket. Det er et fantastisk utvalg av restauranter innen en 100 meter eller så, og det er en enkel tur (20 minutter eller så) til byens sentrum.

• Bodde Oktober 2011, reiste som et par
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.com. Vis original
Stockholm, Sverige
1 anmeldelse
“Maggie til unnsetning”
5 av 5 stjerner Anmeldt 11 oktober 2011

oppholdt seg i tara lodge (vakre hotellet) for et par dager over helgen. Jeg var usikker på hvor du skal dra for sightseeing, men personalet var fantastisk - spesielt Margurite - hun er et vell av kunnskap om lokale og outstretching området og takk til henne jeg hadde en fantastisk tid. Jeg vil absolutt anbefale tara lodge til mine venner og familie. Takk

• Bodde Oktober 2011, reiste solo
3 nyttige stemmer 3 nyttige stemmer
“Flott sted å bo”
5 av 5 stjerner Anmeldt 10 oktober 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Fra den første gangen jeg mailet Tara Lodge å spørre om tilgjengelighet og priser var etc. tjenesten utmerket. Mine spørsmål ble besvart raskt og med profesjonelle vennlighet. Dette fortsatte når vi ble sjekket inn av Janine, hun var veldig bra og svært nyttig med forslag til lunsj og retninger rundt i byen. Rommene var veldig rent og komfortabelt, selv om det er en jernbanelinjen ved siden av hotellet når vinduet ble lukket jeg kunne ikke høre noe. Frokost neste morgen var deilig. Jeg vil definitivt anbefale Tara Lodge.

• Bodde September 2011, reiste med familie
    • 4 av 5 stjerner Sted
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.com.au. Vis original

Reisende som så på Tara Lodge, så også på

Merchant Hotel
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 709
Belfast, Nord-Irland
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d598106?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Benedicts Hotel
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 431
Belfast, Nord-Irland
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d211181?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
The Fitzwilliam Hotel Belfast
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 746
Belfast, Nord-Irland
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d1200616?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 47 hoteller i Belfast, rangert etter popularitet »

Har du vært i Tara Lodge? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Tara Lodge

• Tara Hotel Belfast
Adresse: 36 Cromwell Road | Botanic Ave, Belfast BT7 1JW, Nord-Irland
Prisklasse (per natt):* 652 NOK - 873 NOK

Hvis du eier eller leder Tara Lodge, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Tara Lodge
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser