Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Hotel Armstrong Paris: Reisendes anmeldelser

2.0 av 5
36 rue de la Croix Saint Simon | 20 Arr., 75020 Paris, Frankrike
Hotellfasiliteter
Hotel Armstrong Paris
Nr. 721 av 1 837 hoteller i Paris
3.5 av 5 stjerner 542 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

543 anmeldelser fra vårt fellesskap

Hva reisende sier om hotellet
  • Metrostasjon(23)
  • Svært god(16)
  • Rent rom(10)
  • Gratis Wi-Fi(8)
  • Varm drikke(7)
  • Vennlige og hjelpsomme(7)
  • Litt dyrere(5)
  • Te og kaffe(5)
  • Mye for pengene(4)
  • Rimelig pris(3)
Vis anmeldelser av bare Familie (59) | Par (193) | Forretninger (64)
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Ashford, Storbritannia
2 anmeldelser
Anmeldelser i 2 byer Anmeldelser i 2 byer
3 nyttige stemmer 3 nyttige stemmer
“Mer enn anstendig sted å legge hodet”
4 av 5 stjerner Anmeldt 18 oktober 2011

Bodde her for våre 1ste Merkedag og elsket den. Ikke det hyggeligste området av byen, men personalet var veldig hyggelig og hjelpsom og veldig nær metrostasjonen. Sengene er skjegg, men bare virkelige problemet var vegger var svært tynn og du kunne høre hver støy i korridoren og til en viss grad tilgrensende rom. Som sagt ville definitivt bo her igjen hvis bor i Paris.

Pros: God verdi for pengene, vennlige personale, i nærheten av Metro station, meget ren Cons: vegger tynn

• Bodde Oktober 2011, reiste som et par
    • 4 av 5 stjerner Verdi
    • 2 av 5 stjerner Sted
    • 2 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 3 av 5 stjerner Rom
    • 4 av 5 stjerner Renslighet
    • 4 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
London, Storbritannia
1 anmeldelse
“Fantastiske Staff”
4 av 5 stjerner Anmeldt 11 oktober 2011

Vi bodde i noen netter på dette hotellet. Det er ikke på smarteste område av byen, men hotellet er ren, hyggelig og god verdi. Jeg ønsker å nevne hvor nyttig, gjennomtenkt og usedvanlig slag staff. Min mann som er ved et uhell noe verdifullt i hotellet og de gikk ut av deres måte å se det var returnerte trygt til oss. Jeg absolutt har tenkt å være her igjen når jeg besøker Paris.It ligger i nærheten av Metro og området omkring er morsommere måte eksotiske og bøhmiske. Den eneste grunnen til at jeg ikke vil anbefale det hjertelig er fordi jeg er redd det vil være full når jeg prøver å re-book.

• Bodde September 2011, reiste med familie
Senioranmelder
19 anmeldelser 19 anmeldelser
Anmeldelser i 16 byer Anmeldelser i 16 byer
9 nyttige stemmer 9 nyttige stemmer
“Rimelig men noen store mangler”
3 av 5 stjerner Anmeldt 11 oktober 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Hoteller i Paris er svært dyrt, og hvis du går til en reasonale pris du bør forvente svært små rom, svært lite komfort og bare marginalt vennlige personale. Når du ta dette i betraktning, Armstrong-hotellet er ikke ille. På den positive siden: veldig rent, rimelig siste møbler osv., funksjonelt vennlige personale (med bemerkelsesverdige unntaket av en svært uhøflig ledelsesmessige) begrenset men god frokostbuffé, 4 datamaskiner med Internett permanent tilgjengelig nær en t-banestasjon med gode forbindelser. På den negative siden: svært smale senger (vi var redd for å falle, ingen spøk), og en dusj som gir knapt nok vann til å børste tennene. Siden etter min mening er de to viktigste tingene du ser etter i et hotell i sove og vask, forklarer dette min tre stjerner. Heisen fungerte ikke ett av våre tre dager, og deretter arbeidet på nytt på kvelden og brøt sammen igjen neste morgen uten noen plaget å sette opp et skilt - ikke et veldig godt tegn så langt som tjenesten er bekymret. Også ikke en svært attraktive nabolaget, men alle som venter en rimelig og rent hotell i en attraktiv strøk i Paris har aldri vært til Paris.

• Bodde Oktober 2011, reiste med venner
Anmelder
8 anmeldelser 8 anmeldelser
Anmeldelser i 7 byer Anmeldelser i 7 byer
6 nyttige stemmer 6 nyttige stemmer
“Litt dyrt for hva du får”
3 av 5 stjerner Anmeldt 10 oktober 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Oppholdt 3 netter her. Positive var at det var i nærheten av T-banestasjonen, personalet snakket engelsk og var vanligvis nyttig. Vi hadde leaky vask den første natten, fra hvilken vann gradvis pooled over små bad-gulvet. Men vi kommunisert dette til cleaning lady, og det ble løst da vi kom tilbake neste kveld. Det var noen store bygging på den travle gaten i nærheten hvilke gjort sove litt av et problem. Tatt i betraktning størrelsen på rommet og bad (begge bittesmå!) og det faktum at frokost ikke ble inkludert, ville jeg ikke betaler du samme pris for dette hotellet i fremtiden.

• Bodde September 2011, reiste som et par
Senioranmelder
14 anmeldelser 14 anmeldelser
Anmeldelser i 11 byer Anmeldelser i 11 byer
4 nyttige stemmer 4 nyttige stemmer
“Er dette det samme stedet?”
4 av 5 stjerner Anmeldt 10 oktober 2011
2 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Etter å ha bestilt, vi så opp andre vurderinger og ble ganske bekymret. Men var vår frykt grunnløse. Ja, det er i en arbeiderstrøk, men vi følte mye tryggere det enn for eksempel avrunde Metro på Sacre-Coeur! Rommet var helt dekkende, selv om dusjen var ganske små og varmt vann var ikke høyt trykk. Tales av støy ble funnet for å være helt USANN. Alt var ren og kontinental frokost var god til en ekstra kostnad på 8 euro pp. Det er mange gode restauranter inkludert 4 **** restauranter i gangavstand. T tilgang til resten av Paris er bare nedover veien. Det oppstod et problem med heisen mens vi var der, men det ble umiddelbart løst på en søndag.

• Bodde Oktober 2011, reiste som et par

Reisende som så på Hotel Armstrong Paris, så også på

Hotel Merryl
3 av 5 stjerner Anmeldelser for 272
Paris, Île-de-France
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d231055?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
The Modern Hotel
3,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 341
Paris, Île-de-France
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d259372?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Mister Bed City Bagnolet
3 av 5 stjerner Anmeldelser for 141
Paris, Île-de-France
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d505462?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 1 837 hoteller i Paris, rangert etter popularitet »

Har du vært i Hotel Armstrong Paris? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Hotel Armstrong Paris

• Armstrong Hotel Paris
Adresse: 36 rue de la Croix Saint Simon | 20 Arr., 75020 Paris, Frankrike
Prisklasse (per natt):* 596 NOK - 848 NOK

Hvis du eier eller leder Hotel Armstrong Paris, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Hotel Armstrong Paris
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser