Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Backpacker's Mountain Lodge: Reisendes anmeldelser

Arosa 7050, Sveits
Hotellfasiliteter
Backpacker's Mountain Lodge
2.0 av 5 stjerner 14 anmeldelser
Hvilke hoteller i Arosa er på salg?
Se hoteller
Skriv en anmeldelse

14 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
1 anmeldelse
“bra atmosfære, vennlige personale og dellicious mat”
5 av 5 stjerner Anmeldt 19 november 2007

Vi bodde på fjellstuen sist januar, og hadde en flott tid. Personalet var alltid meget vennlig, og vi ble kjent med mange andre gjester mens spillkort, snakker eller ser på tele i TV-rommet. Vi likte også å ha en rimelig bar i vandrerhjemmet. Jeg er vegetarianer, og derfor jeg virkelig likte vegi menyen de tilbød og hyggelig salat buffet...
Jeg elsket det, og jeg ser frem til å bo der i vinter på nytt.

• Bodde Januar 2007
    • 4 av 5 stjerner Verdi
    • 5 av 5 stjerner Innsjekking/resepsjon
    • 4 av 5 stjerner Rom
    • 5 av 5 stjerner Service
    • 5 av 5 stjerner Forretningstjenester (som Internett-tilgang)
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rosietea
1 anmeldelse
“Vi kommer tilbake år etter år”
5 av 5 stjerner Anmeldt 8 oktober 2007

Jeg er ansvarlig for å organisere en skole skiferie hvert år i mellom 100 og 120 barn og deres familier. For siste 3 år, vi har gått til fjellstua i Arosa og denne mars vi skal gå igjen!

Hytta er klapse bang i midten av ski området - du ville være hardt presset for å få bedre dør til dør ski og overnatting er pristeen mot en standard som bare sveitsiske er i stand til. Ingenting er for mye for team ute, og hvert år, de setter seg for å hjelpe oss royally.

Arosa er en utrolig dyr resort som vanligvis ville vært ut over grensene for en skoletur men fjellstuen i forbindelse med Ski selskapet i Greenwich gjør det alt tilgjengelig for oss. Jeg kan ikke anbefale begge disse selskapene for høyt!

• Bodde Mars 2006
    • 5 av 5 stjerner Verdi
    • 5 av 5 stjerner Innsjekking/resepsjon
    • 5 av 5 stjerner Rom
    • 5 av 5 stjerner Service
London
“Fantastisk beliggenhet”
5 av 5 stjerner Anmeldt 5 oktober 2007

Vi hadde en fantastisk tid i Arosa ski sist februar med familie og venner.

Byen av Arosa er absolutt pittoreske og fra øyeblikket du ankommer er det klart at det er masse å se og gjøre.

Vi tok en taxi opp det så ut som en skibakken til hotellet fra jernbanestasjonen. Vi kjørte forbi en hest trukket slede og deretter krysset en bro over en viktigste skibakke med skiløpere whooshing under og dette definitivt fikk oss i ski humør.

Selv om hotellet ligger i en stor bygning det sitter ganske bra i skogen. Inne i hotellet var grunnleggende men rommene var svært komfortable. Hotellet var alltid svært varme og varmtvann tilsynelatende uendelige med ingen mangel på badene.

Kveldsmåltider var buffé, men dette betydde at vi kunne velge og det var alltid rikelig med mat tilbys.

Den mest imponerende tingen om fjellstua ble tilgang til skiområdet. Mange hoteller skryte av "døra trinn" ski, men dette er første gang at jeg har virkelig vært i stand til å gå utenfor og sette mitt ski på immediately… du faktisk gå på ski ned direkte til en stolheis eller den viktigste gondolen.

Skiområdet selv var fantastisk og svært enkel å navigere, og nesten alle heiser er Taubane eller stolheis.

Det er gjort en fin forandring å være et sted med svært få briter. Jeg var bekymret for min mangel på tysk ville være et problem, men de fleste snakket engelsk.

Samlet Arosa var svært imøtekommende og det ville være vanskelig å utsette byen eller skiområdet. Fjellstuen ikke kan beskrives som femstjerners, men stedet var flott slik at mens alle andre var køer i bussen jeg var allerede på min andre øl.

• Bodde Februar 2007, reiste med venner
    • 3 av 5 stjerner Innsjekking/resepsjon
    • 3 av 5 stjerner Rom
    • 3 av 5 stjerner Renslighet
    • 3 av 5 stjerner Service
    • 3 av 5 stjerner Forretningstjenester (som Internett-tilgang)
Zürich, Sveits
1 anmeldelse
“miserable accomodation for that price!”
1 av 5 stjerner Anmeldt 6 februar 2012

• Bodde Februar 2012, reiste med venner
    • 1 av 5 stjerner Verdi
    • 3 av 5 stjerner Sted
    • 1 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 1 av 5 stjerner Rom
    • 2 av 5 stjerner Renslighet
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja

Reisende er overbegeistret over disse hotellene i Arosa

Arosa Vetter Hotel
4,5 av 5 stjerner
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d253445?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Hotel Streiff
4,5 av 5 stjerner
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d253440?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Waldhotel National
4,5 av 5 stjerner
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d231845?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Hotel Hohe Promenade
4,5 av 5 stjerner
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d266531?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Sporthotel Hohenfels
4 av 5 stjerner
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d206240?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
London

Reisende som så på Backpacker's Mountain Lodge, så også på

Tschuggen Grand Hotel
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 76
Arosa, Grisons
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d233002?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hotel Astoria
5 av 5 stjerner Anmeldelser for 52
Arosa, Grisons
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d673151?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Arosa Kulm Hotel & Alpin Spa
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 41
Arosa, Grisons
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d236344?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 35 hoteller i Arosa, rangert etter popularitet »

Har du vært i Backpacker's Mountain Lodge? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Backpacker's Mountain Lodge

Arosa 7050, Sveits
Prisklasse (per natt):* 1 143 NOK - 1 223 NOK

Hvis du eier eller leder Backpacker's Mountain Lodge, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten