Fantastisk beliggenhet for denne egenskapen. Within walking distance to Portimao byen eller barer, klubber osv av the strip i Praia da Rocha.
God bassengområdet, fantastisk frokost og helt extrememly hjelpsomme og vennlige personale.
Vi hadde bestilt en suite på Tivoli-nettstedet prior to arrival bare for å få tildelt et dobbeltrom ved innsjekking. Påpekt dette mottaket som informert oss om at bookingen på deres system var bare for et dobbeltrom selv om vi hadde en print ut som er oppgitt. Han tilbyr å flytte oss til et større rom, men var nettopp det, en større rom med massevis av veggen plass (som jeg forventer ville har montert en annen seng Hvis det kreves for en familie). Resepsjonen og taledde til lederen som igjen sa at vårt rom var tilstrekkelig og ble deretter som beskrevet på nettstedet, ie hadde en separat oppholdsrom, som hva han refererte til var faktisk balkongen! Etter mye stående våre bakken fikk vi til slutt suite som vi hadde booket. Lederen deretter erklærte at de hadde vært klar over feilen på webområdet med priser for suitene! Ikke hadde han sa at fra begynnelsen vi kunne ha likte 2 timer hadde det gjort for å løse det snarere enn hengende om mottak med poser osv.
Selv med den liten hikken jeg vil def anbefale dette hotellet. Og vil def være tilbake. Bestille en suite Hvis du kan om som privat tak terrasse på toppen er vel verdt det på egen hånd.
- Tivoli Marina Portimao Portimão
- Tivoli Marina Portimao Hotel Portimão