Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Tivoli Coimbra Hotel: Reisendes anmeldelser

4.0 av 5
Rue Joao Machado 4, Coimbra 3000-226, Portugal
Hotellfasiliteter
Tivoli Coimbra Hotel
Nr. 5 av 20 hoteller i Coimbra
4.0 av 5 stjerner 67 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

67 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
orinda, ca
Junioranmelder
4 anmeldelser 4 anmeldelser
Anmeldelser i 4 byer Anmeldelser i 4 byer
3 nyttige stemmer 3 nyttige stemmer
“Ubehagelige opplevelser”
1 av 5 stjerner Anmeldt 9 juli 2007
2 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Vi ikke liker dette hotellet i det hele tatt. Ansatte var slik apatisk og vi følte dratt av. Våre reservasjoner uttalt at hotellet "fasiliteter", inkludert et treningsstudio og svømmebasseng. Sant, men de fasilitetene ikke drives av hotellet, og du blir belastet å svømme. Det drives av et annet selskap og hotellets gjester er tillatt å bruke fasilitetene. Min sønn forlot hans briller ved bassenget, og da han dro tilbake for å få dem (innenfor minutter) var de borte. Når min mann spurte jente på pulten, visste hun plutselig bare snakket portugisisk, selv om hun snakket engelsk en time tidligere, og angitte shen ingenting om briller. Når han kom selvsikker, beskyttelsesbriller de plutselig dukket. Min mann bestilt en gin tonic i baren og ble belastet 4 euro for gin og 2 euro for tonic! Vi har reist over hele Europa, og har aldri blitt belastet sånn! Da jeg snakket med overordnet han i utgangspunktet shrugged og ga meg regningen. Mitt råd, hoppe over Coimbra og Tivoli alt sammen. Det er mye hyggeligere steder i Portugal. Oh, og en ting til, rommene er romslige men svært slitt og lei ser. Ikke verdig 4 stjerner.

• Bodde Juli 2007, reiste med familie
    • 1 av 5 stjerner Verdi
    • 3 av 5 stjerner Sted
    • 3 av 5 stjerner Innsjekking/resepsjon
    • 2 av 5 stjerner Rom
    • 2 av 5 stjerner Renslighet
    • 1 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Oxford, England
Ekspert
105 anmeldelser 105 anmeldelser
Anmeldelser i 94 byer Anmeldelser i 94 byer
649 nyttige stemmer 649 nyttige stemmer
“OK for pengene”
3 av 5 stjerner Anmeldt 3 mars 2007
4 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Tivoli-Coimbra hevder 4-stjerners status, men det synes en smule optimistisk til meg. Men selv om betraktet som et tre-stjerners hotell, tilbyr det god verdi, med dobbel rom tilgjengelig for €76,00 inkludert frokost, hvis du kjenner de riktige spørsmålene å spørre (hint, sier at du ankommer i Coimbra med tog).

Hotellet er en del av en ganske stygg konkret utvikling som står på et gatehjørne som opptatt på den nordlige kanten av byens sentrum. Området er opptatt og trygt, men mangler noen sjarm overhodet.

Tenk på dette som et 4-stjerners hotell, og du vil bli skuffet. Men bedømt som et tre-stjerners hotell, det gjør de fleste ting rimelig godt. Ett område bekymrer er ventilasjon på offentlige steder, som en røyker kan raskt lage et stort område ganske ubehagelige.

• Bodde Februar 2007, reiste med familie
    • 4 av 5 stjerner Verdi
    • 3 av 5 stjerner Sted
    • 4 av 5 stjerner Innsjekking/resepsjon
    • 2 av 5 stjerner Rom
    • 4 av 5 stjerner Renslighet
    • 4 av 5 stjerner Service
    • 3 av 5 stjerner Forretningstjenester (som Internett-tilgang)
London
Senioranmelder
17 anmeldelser 17 anmeldelser
Anmeldelser i 16 byer Anmeldelser i 16 byer
82 nyttige stemmer 82 nyttige stemmer
“Forretningshotell med komfortable stil”
4 av 5 stjerner Anmeldt 18 november 2005
6 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Jeg bodde her i November 2005 og trodde det var en anstendig, komfortable hotellet "business stil". Ansatte var meget vennlig, Frokost var anstendig, rommene en god størrelse, store senger og hele plassen i anstendig tilstand.

Det er ikke langt i sentrum av byen, og det er anstendig restauranter i nærheten. Rommene i fronten er litt bråkete som det er en hovedvei nedenfor, men da de har god utsikt over byen.

Generelle, god kvalitet for pengene hvis litt "faceless".

• Bodde November 2005, reiste på forretningsreise
Ekspert
53 anmeldelser 53 anmeldelser
Anmeldelser i 49 byer Anmeldelser i 49 byer
175 nyttige stemmer 175 nyttige stemmer
“Gammeldags hotellet, men ikke til mange alternativer å velge”
3 av 5 stjerner Anmeldt 30 september 2005
5 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Jeg bodde her en natt etter å ha vært noen dager gjennom nord i Portugal.

Som alt i denne delen av landet var hotellet ekstremt billig og gamle modnet, men rent og godt plassert.

Frokost var stor, og det har innendørs svømmebasseng. Rommet var stort og resepsjonen og baren var riktige.

De bare dårlige tingene kan bli badet (det var stor, men gamle) og severdigheter (Coimbra synes en svært dårlig bevart byen og alle smale bygningene ble skitten, slik at våre rommet hadde severdigheter å en stinky backalley) uansett, vi så på de andre hotellene i byen, og dette var sannsynligvis best.

Håpe dette hjelper.

• 2 av 5 stjerner Service
valleew1@aol.com
1 anmeldelse
6 nyttige stemmer 6 nyttige stemmer
“Hotel Tivoli i Coimbra, Portugal”
5 av 5 stjerner Anmeldt 2 april 2005
6 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Jeg har bodd på hotellet tre ganger. Rommene var ganske stor og svært ren. Badene var stor og hadde marmor vegger og gulv. De var usedvanlig ren. Personalet i resepsjonen og restauranten ble alle svært accomodating. Jeg bestilte en flaske vin til middag. Etter sluttplasseringen en lite glass jeg nådd for kjølt flasken og straks ble avbrutt av servitrisen. Hun fortalte meg at det var hennes privledge å tjene meg og fortsatte å fylle opp min glass. Kveldsmåltid var veldig bra og frokostbuffeen var fantastisk. Jeg anbefale hardily dette hotellet.

• Bodde September 1999

Reisende som så på Tivoli Coimbra Hotel, så også på

Vila Gale Coimbra Hotel
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 105
Coimbra, Beiras
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d1676303?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hotel Quinta das Lagrimas
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 212
Coimbra, Beiras
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d233032?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
BEST WESTERN Hotel D. Luis
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 71
Coimbra, Beiras
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d227439?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 20 hoteller i Coimbra, rangert etter popularitet »

Har du vært i Tivoli Coimbra Hotel? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Tivoli Coimbra Hotel

• Tivoli Hotel Coimbra
Adresse: Rue Joao Machado 4, Coimbra 3000-226, Portugal
Prisklasse (per natt):* 424 NOK - 664 NOK

Hvis du eier eller leder Tivoli Coimbra Hotel, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Tivoli Coimbra Hotel
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser