Vi ikke liker dette hotellet i det hele tatt. Ansatte var slik apatisk og vi følte dratt av. Våre reservasjoner uttalt at hotellet "fasiliteter", inkludert et treningsstudio og svømmebasseng. Sant, men de fasilitetene ikke drives av hotellet, og du blir belastet å svømme. Det drives av et annet selskap og hotellets gjester er tillatt å bruke fasilitetene. Min sønn forlot hans briller ved bassenget, og da han dro tilbake for å få dem (innenfor minutter) var de borte. Når min mann spurte jente på pulten, visste hun plutselig bare snakket portugisisk, selv om hun snakket engelsk en time tidligere, og angitte shen ingenting om briller. Når han kom selvsikker, beskyttelsesbriller de plutselig dukket. Min mann bestilt en gin tonic i baren og ble belastet 4 euro for gin og 2 euro for tonic! Vi har reist over hele Europa, og har aldri blitt belastet sånn! Da jeg snakket med overordnet han i utgangspunktet shrugged og ga meg regningen. Mitt råd, hoppe over Coimbra og Tivoli alt sammen. Det er mye hyggeligere steder i Portugal. Oh, og en ting til, rommene er romslige men svært slitt og lei ser. Ikke verdig 4 stjerner.
- Tivoli Hotel Coimbra