Valgte dette hotellet etter at lese kommentarer og vurderinger for 4 dagers opphold med datteren min teenage. Det virket sentrale.
Plasseringen er bra. Resepsjonsområdet er liten, sammenlignet med stor inngangen-området. Det ble bemannet av 3 resepsjonister. To av dem permanent på telefonen, tredje en chatte med en klynge av gjester. Ventet 5-10 minutter før blir anerkjent. Umiddelbart informert om "oppgradering" fra høy etasje (som anmodet) til en enhet i tredje etasje. I gangen for å suite øket forventningene...Soverommet var god størrelse, svært skjegg seng. "Living room" har en liten sofa, TV, tabell og et skrivebord. Virket som en sløsing med en god plass. Snarere uninviting innredning. Bad i alderen, lys fixtures ikke alle arbeider. Det store problemet vi tok med dette hotellet er at på 5-stjerners rating, det var 4 vanlige datamaskiner bare for bruk av Internett. Ledelsen helt klart ikke "få det" at Internett er ikke lenger en postal service-erstatning. Det var alltid noen venter deres tur til å bruke Internett, vi ventet mellom 5 og 35 minutter (en mann ser på en fotballkamp på internet TV var ok av "attendent"). Det var ingen tegn i no limit, bare første komme - første serven. Stereotype svaret av attendent (som syntes å fungere som en telefonoperatøren samtidig) var: "men vi er åpen 24 timer i døgnet, kanskje komme senere". Jeg er sikker på at på 3 det var ingen kø!
Gaten støynivået var akseptabelt, men jeg er sikker på høyere etasjer gir bedre beskyttelse fra ordensforstyrrelser.
Samlet, vi var litt skuffet. Plasseringen er god, Frokost er god, rommene var ren og seng var komfortabel. Men det klarer ikke å nå andre standarder av 5-stjerners hotell.
- Tivoli Lisboa Lisbon
- Tivoli Lisboa Hotel Lisbon