Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli: Reisendes anmeldelser

4.0 av 5
Porrassalmenkatu 9, Mikkeli 50100, Finland
Hotellfasiliteter
Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli
3.5 av 5 stjerner 16 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

16 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Järvenpää, Finland
Senioranmelder
12 anmeldelser 12 anmeldelser
Anmeldelser i 11 byer Anmeldelser i 11 byer
4 nyttige stemmer 4 nyttige stemmer
“drøm søtt”
4 av 5 stjerner Anmeldt 10 oktober 2011

Vaakuna er et hotell i nærheten av byen Mikkeli. Den har eldre og nyere side. Denne gangen var vi i den nye siden. Det var svært rolig plass for oss. Sist gang vi hadde rom i nærheten av jernbane og opptatt måte, var noice deretter forferdelig. Når du går det, ber du om stille rom, hvis du can´t sove i noice!

Rommet var svært ren, det var alt det du kan trenger. Tjenesten ble exellent og vennlig.

• Bodde Oktober 2011, reiste som et par
    • 4 av 5 stjerner Sted
    • 5 av 5 stjerner Rom
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vancouver, Canada
Profesjonell anmelder
21 anmeldelser 21 anmeldelser
Anmeldelser i 7 byer Anmeldelser i 7 byer
17 nyttige stemmer 17 nyttige stemmer
“Utmerket European Hotel”
5 av 5 stjerner Anmeldt 24 august 2011

Jeg liker dette hotellet! SVÆRT varm velkomst av personalet. Velutstyrte og koselige rom med stor seng (quilts), mange vinduer, barmhjertighetsgerninger plass, gratis WIFI, stor dusj. Mat i restauranten som er meget godt forberedt og utmerket utvalg med mange muligheter. Flott frokost (inkludert). TRE badstuer. Massasje. Fitness. A very nice hotel er sentralt lokalisert i sentrum av Mikkeli ved siden av innsjøen og jernbanestasjonen.

• Bodde August 2011, reiste på forretningsreise
Helsinki
Anmelder
7 anmeldelser 7 anmeldelser
Anmeldelser i 6 byer Anmeldelser i 6 byer
6 nyttige stemmer 6 nyttige stemmer
“Å BO I SUITE”
4 av 5 stjerner Anmeldt 17 august 2011

Siste sommeren, så vel som i år jeg bodde i Sokos Hotel Vaakuna og likte det veldig mye å leve i en av suitene. Bygningen ligger i sentrum av byen, og heller ikke langt borte fra markedet-sted. Mikkeli er ca 200 km fra Helsingfors og kjøretid med bil er omtrent 2,5 timer.
Suiten er ganske stor: en spaceful stue, et ganske stort soverom, et lite toalett og et stort bad med badstue, yacuzzi og dusj. Alt var veldig rent. En del av møbler var "litt alderen". Sengen var veldig komfortabel. Det var 2 ulike TVer, en i stua- og en annen i soverommet. Jeg manglet aviser eller blader minst med TV-programmet.
I stuen-var en vann-kjele, at jeg kunne forberede min te. Personlige var vennlig.
På hotellet har de du en fin restaurant med lokale spesialiteter og et godt utvalg av viner. The breakfast was cleaned daily, noe for everybodies smak.
Hotellet har en garasje som er lukket for natten (kostnader 8 euro per 24 timer).
Jeg likte rent badstuen og yacuzzi og jeg tror det var verdt sin høyere pris.

• Bodde August 2011, reiste solo
Finland
Profesjonell anmelder
33 anmeldelser 33 anmeldelser
Anmeldelser i 23 byer Anmeldelser i 23 byer
14 nyttige stemmer 14 nyttige stemmer
“Forbedret besøk”
3 av 5 stjerner Anmeldt 6 august 2011

Jeg holdt en natt i Mikkeli Vaakuna i August, og at de hadde forbedret siden mitt siste opphold. Air condition jobbet mye bedre, som var hovedproblemet under mitt siste opphold. Mat i restauranten fortsatte å være bra, også frokost fungerte bedre denne tid i forhold til min tidligere opphold.

• Bodde Juli 2011, reiste som et par
Anmeldelser i 7 byer Anmeldelser i 7 byer
7 nyttige stemmer 7 nyttige stemmer
“Rengjør og ganske”
3 av 5 stjerner Anmeldt 28 desember 2010

Når å skrive min første oppgave var å hjelpe finne en dame hennes bil. Ironisk nok så jeg didn´t betale oppmerksomhet til der jeg forlot mine. Så senere den kvelden jeg tilbrakte 15 minutter på utkikk etter min egen. De har flere mindre garasjer på forskjellige etasjer og gater.

Superior-rom var godt, pent utformet og innredet og jeg fikk en god night´s søvn. Korridorer har mer slitt utseende, og det er ikke klart tegn eller et kart over retninger. Jeg senere lagt merke til at en kritisk tegn ble skjult bak en åpen dør mens rengjøring skulle. Dårlig planlegging eller uflaks?

Breakfast was ordinære. Kaffen var svakt, som utvannet, hvilke er ikke typiske for Finland.

Jeg didn´t velger hotellets restaurant til middag, fordi I´ve spist det flere ganger og wouldn´t anbefaler det selv om jeg hører det har et godt omdømme.

Alt personell som jeg snakket med var vennlig og kunnskapsrik.

• Bodde Desember 2010, reiste solo

Reisende som så på Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli, så også på

Cumulus Mikkeli
3,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 5
Mikkeli, The Lakelands
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d231006?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Tertti Manor
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 3
Mikkeli, The Lakelands
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d653332?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hotel Uusikuu
3,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 2
Mikkeli, The Lakelands
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d1527473?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 2 hoteller i Mikkeli, rangert etter popularitet »

Har du vært i Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

Porrassalmenkatu 9, Mikkeli 50100, Finland
Prisklasse (per natt):* 805 NOK - 861 NOK

Hvis du eier eller leder Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser