Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Lavik Fjord Hotell: Reisendes anmeldelser

ved kaia, Lavik 6947, Norge
Hotellfasiliteter
Lavik Fjord Hotell
Rangert som nr. 1 av 1 B&B / vertshus i Lavik
3.5 av 5 stjerner 17 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

17 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Cardiff, Wales
Junioranmelder
4 anmeldelser 4 anmeldelser
Anmeldelser i 4 byer Anmeldelser i 4 byer
42 nyttige stemmer 42 nyttige stemmer
“Panoramautsikt 5 stjerners luksus”
5 av 5 stjerner Anmeldt 2 august 2011

Oppholdt 28ty juli - 1st Aug ble hotellet imøtekommende, rent, eiere flott og svært nyttig.
Hadde soverom med en "Panoramic" veiw rom 1 beste på hotellet, og vel verdt den ekstra Krona.
Middag var stor & frokost var god og alltid ferske og velsmakende.
Kun 3 små ting som vi tror kan ha bedre ting.
1. Krus i stedet for disse dum liten kopper.
2. Melk i rom for teasmaid.
3. Badematte for dusj som fliser var glatt når den er våt.
Vil anbefale dette hotellet til noen, og vi vil sikkert tilbake Mike & Merry

• Bodde Juli 2011, reiste med venner
    • 5 av 5 stjerner Sovekvalitet
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.com. Vis original
Berkshire, UK
Junioranmelder
5 anmeldelser 5 anmeldelser
Anmeldelser i 5 byer Anmeldelser i 5 byer
4 nyttige stemmer 4 nyttige stemmer
“God plass og seng for natten”
3 av 5 stjerner Anmeldt 23 juli 2011

Vi hadde 2 rom, en var gjennomsnittlig størrelse, men veldig hyggelig bad, den andre største rom/minste bad vi kom over. Begge rommene var vel møblerte og ren. Alle rommene er ulike. Vi fant frokost-valgene som er begrenset, men var tilfredsstillende. Jeg ville ikke gå tilbake hit igjen, men det er ikke ned til selve hotellet, det er plasseringen av det. Ett rom kikket over fergeterminalen som hadde ferger hver time kommer inn/ut og 2nd rommet hadde en ferge fortøyd opp utenfor rom for en stor del av natten (motor stoppe/kjøre for aldre). Hotellet var greit for 1 natt som alle vi var ute etter var en seng for natten.

• Bodde Juli 2011, reiste som et par
Anmeldelser i 60 byer Anmeldelser i 60 byer
95 nyttige stemmer 95 nyttige stemmer
“Bra sted å overnatte”
4 av 5 stjerner Anmeldt 19 juli 2011

Folk som kjører denne sted er virkelig service-tenkende. Vi kom sent, og de var svært nyttig og fleksibel når det kom til våre ønsker å spise i restauranten. På menyen var begrenset, men hva vi fikk var veldig hyggelig. Rommene er pent møblert, og rensingen var meget bra. Frokost var også svært hyggelig. Vi ville definitivt være her igjen hvis vi er i Lavik ved en annen anledning.

• Bodde Juni 2011, reiste med familie
Profesjonell anmelder
23 anmeldelser 23 anmeldelser
Anmeldelser i 17 byer Anmeldelser i 17 byer
19 nyttige stemmer 19 nyttige stemmer
“Nice hotel, vakre visninger”
5 av 5 stjerner Anmeldt 31 august 2010
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Vi okkuperte deres "panorama" og "deluxe" rom for 1 natt. Som vi ble rådet til å gå downstair fra resepsjonen var jeg nysgjerrig, Hei, det var ment å være en "panorama" rom? Vel, var de to rommene i den nederste etasjen, slag av semi-ajoining gjennom en korridor. Panorama rommet har en meget god utsikt til kilen, en privat gårdsplass (bare under restaurantens patio slik at du ikke er sett fra restauranten) og det var svært romslige. Begge rommene har virket som hotellet er nyoppusset og veldig rent.

Deluxe-rom var litt mindre, og fortsatt hadde en liten privat gårdsplass.

Restauranten gitt oss med en velsmakende måltidet og selv fikk vi våre klær vasket over natten for et lite gebyr.

Prisen på rommene var ikke grave billig, men rimelig.

Jeg vil være enig i at for å bli lenger ville du trenger til å engasjere seg selv til fotturer eller sykling aktiviteter som landsbyen Lavik ikke har mye å tilby.

• Bodde August 2010, reiste med familie
5 nyttige stemmer 5 nyttige stemmer
“Behagelige oppholdet”
4 av 5 stjerner Anmeldt 23 august 2010
2 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Bodde på Lavk Fjord hotellet for to netter.
Vi bodde i rommet 2 - svært romslig med god utsikt over fjorden fra privat gårdsplass og visninger av fergehavnen fra rommet selv. Bare hotellet i Norge vi bodde på med te og kaffe fasiliteter i rommet.
Hotell-eiere er svært nyttig å gi oppmerksomme service. Maten var rikelig og sunn.
Vi var velsignet med fantastisk Vær på dag 2 som aktivert oss til å leie sykler fra hotellet, slik at vi kunne utforske kysten linjen der vi var heldig å vise niser.
Lavik er svært liten så i dårlige værforhold i valg av ting å gjøre ville være ganske begrenset.
Terrasse for kvelden drikker og frokost var veldig hyggelig med sin utsikt over fjorden.

• Bodde August 2010, reiste som et par
    • 4 av 5 stjerner Sted
    • 4 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 5 av 5 stjerner Rom

Reisende som så på Lavik Fjord Hotell, så også på

Kviknes Hotel
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 122
Balestrand, Sogn og Fjordane
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d261867?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Flamsbrygga Hotell
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 86
Flåm, Aurland
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d1152130?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Dragsvik Fjordhotell
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 29
Balestrand, Sogn og Fjordane
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d657226?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 0 hoteller i Lavik, rangert etter popularitet »

Har du vært i Lavik Fjord Hotell? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Lavik Fjord Hotell

ved kaia, Lavik 6947, Norge
Prisklasse (per natt):* 1 033 NOK - 1 236 NOK

Hvis du eier eller leder Lavik Fjord Hotell, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Lavik Fjord Hotell
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser