Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Hill House: Reisendes anmeldelser

Palmershill, Cashel, Irland
Hotellfasiliteter
Hill House
Rangert som nr. 4 av 22 B&B / vertshus i Cashel
4.5 av 5 stjerner 39 anmeldelser
Hvilke hoteller i Cashel er på salg?
Se hoteller
Skriv en anmeldelse

39 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Paris, Frankrike
Junioranmelder
4 anmeldelser 4 anmeldelser
Anmeldelser i 4 byer Anmeldelser i 4 byer
“En elegant Georgian hjem med en sublime prospektet av kirkeruin Rock”
5 av 5 stjerner Anmeldt 12 august 2011

Vi var så varmt velkommen på Hill House, det var virkelig best av den legendariske irsk gjestfriheten. Rommene var vakkert innredet med et herlig utvalg av antikviteter og salong og spisestue gjort oss vil henge rundt i timevis. Når vi ble avgjort, det var vanskelig å forlate, men heldigvis storslått utsikt mot Rock anlegget--som så ut som det var bare på slutten av hagen--var nok til å friste oss utenfor for noen å utforske. Frokost var flott også.

• Bodde August 2011, reiste som et par
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ocala, Florida
“Beste innkvartering av vår tur - utmerket atmosfære og vert”
5 av 5 stjerner Anmeldt 11 august 2011

Dette var et høydepunkt av vår tur. Det var innen synsvidde av slottet og høyt for fantastiske bilder. Parken var vakre og innsiden var skinnende rent og svært komfortable. Frokost var eksepsjonell tilbyr nesten hva som helst du ville gjøre en fin frokost. Best av alt var vertskap, Carmel. Hun har gjort oss føler seg hjemme og tilbød vennlig samtale og råd. Hvis vi besøke Irland igjen, vil vi sikkert stoppe i og bo på Hill House - forutsatt at det drives fortsatt av Carmel.

• Bodde Juli 2011, reiste med familie
Newbury Park, CA
Junioranmelder
5 anmeldelser 5 anmeldelser
Anmeldelser i 4 byer Anmeldelser i 4 byer
“Et flott sted å se anlegget!”
5 av 5 stjerner Anmeldt 8 august 2011

En fantastisk, gamle Georgian hjem med fantastisk utsikt av kirkeruin Rock er belønning for booking med Carmel på Hill House. Hjemmet er vakker og begrunnelse er perfekt for å slappe av. Rock og byen er bare nedover bakken og ennå, din innkvartering er hyggelig og rolig. Både frokost kan ikke toppet og Carmel er en varm og kunnskapsrik vert.

• Bodde August 2011, reiste med venner
4 nyttige stemmer 4 nyttige stemmer
“Ganske enkelt perfekt”
5 av 5 stjerner Anmeldt 2 august 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

En natt, 3 personer, 2 soverom og alt gikk stor fra bestilling til (og med!)regningen.
Carmel er en wonderfull dame. alltid med et smil og alltid klar til å hjelpe. Rommene er innredet slik du forventet det i en fint gamle hus, med et godt øye for detaljer og ektheten.
Situasjonen er også perfekt for Rock anlegget og bare et steinkast unna byen anlegget.
Takk igjen Carmel., har du gjort vår første natten i Irish landet stor.

• Bodde Juli 2011, reiste med familie
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.de. Vis original
Midwest
Senioranmelder
11 anmeldelser 11 anmeldelser
Anmeldelser i 9 byer Anmeldelser i 9 byer
10 nyttige stemmer 10 nyttige stemmer
“Oppholdet var for kort!”
5 av 5 stjerner Anmeldt 28 juli 2011

Vi bodde i en natt i juli på en kjapp tur til Irland. Ved vår ankomst var vi glade for å lære at Hill House er minst like nydelig i person som det ser ut i bilder. Huset er lovingly bevart og antikke møbler er både smakfulle og komfortable. Vi bodde i blå Familierommet på forsiden av huset og fikk en god natts søvn i stort fire plakat-seng. Carmel var en stor kilde til informasjon om Rock og byen anlegget. Hun var imidlertid ikke i det hele tatt påtrengende. Vi besluttet å splurge på kalorier og gå for "Full irsk" frokost neste dag, og var virkelig glad vi gjorde. Måltidet var stor og frisk og holdt oss går mesteparten av dagen. Vår eneste klage om vårt besøk var at det var litt for kort. Hill House ble så vakre og Carmel så vennlig, at vi ønsket at vi ville ha vært i stand til å bli lenger!

• Bodde Juli 2011, reiste som et par

Reisende som så på Hill House, så også på

Baileys Hotel Cashel
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 63
Cashel, County Tipperary
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d574398?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Cashel Palace Hotel
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 83
Cashel, County Tipperary
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d212773?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Ard Ri House
5 av 5 stjerner Anmeldelser for 131
Cashel, County Tipperary
Vis alle 4 hoteller i Cashel, rangert etter popularitet »

Har du vært i Hill House? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Hill House

Palmershill, Cashel, Irland
Prisklasse (per natt):* 615 NOK

Hvis du eier eller leder Hill House, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten