Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Whitsunday Apartments Hamilton Island: Reisendes anmeldelser

14 Resort Drive, 4803, Australia
Hotellfasiliteter
Whitsunday Apartments Hamilton Island
4.0 av 5 stjerner 133 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

133 anmeldelser fra vårt fellesskap

Hva reisende sier om hotellet
  • Gratis måltider for barn(6)
  • Bufféfrokost(4)
  • King-size-seng(4)
  • Med matlagingsmuligheter(3)
Vis anmeldelser av bare Familie (53) | Par (32) | Forretninger (4)
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Sydney
Ekspert
51 anmeldelser 51 anmeldelser
Anmeldelser i 19 byer Anmeldelser i 19 byer
30 nyttige stemmer 30 nyttige stemmer
“Rimelig overnatting”
3 av 5 stjerner Anmeldt 10 oktober 2011

Pinsesøndag leilighetene er komfortable og ren og gi rimelig komfortabel innkvartering for opptil fem personer. Faktisk, det ganske bra alle runde og ville være fint hvis det var ca $200 per natt billigere!

Jeg vet ingenting er billige på Hamilton øya (det er vanskelig ton å bruke begrepet rip-off), men selv da det kan være en litt latterlig der.

På ting å se - er utsjekking tid latterlig. De forlange for å fjerne ut av rommet ditt ved 10 am. Du kan bare gjøre det med en sjarmere markedet.

• Bodde August 2011, reiste med venner
    • 1 av 5 stjerner Verdi
    • 5 av 5 stjerner Sted
    • 3 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 4 av 5 stjerner Rom
    • 3 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Melbourne, Australia
Anmelder
9 anmeldelser 9 anmeldelser
Anmeldelser i 3 byer Anmeldelser i 3 byer
5 nyttige stemmer 5 nyttige stemmer
“Stor verdi for pengene”
4 av 5 stjerner Anmeldt 25 september 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Innse det-Hamilton Island er dyrt. Ingen vei rundt det. Men hvis du reiser med en familie, Pinsesøndag leiligheter med er stor. Du får et soverom og kjøkken. De er ren og velfylte med grunnleggende. De kan lett tilpasses 5 uten å bringe i en ekstra seng. De er i en flott beliggenhet, mens du litt nærmere hovedstranden enn hotellet, de er litt nærmere gange til de fleste andre ting. Når det er sagt, gratis shuttlebuss stopper utenfor døren hver 15 minutter eller så, så det ikke er en stor avtale. Og hvis du velger å få en avlytting, vil du ikke merke noen forskjell til bor på hotellet. (Ingen forskjell, med unntak av hullet i lommeboken fra vognen leie!)
På ulemper solgte de nylig leilighetene til et annet selskap slik at du ikke lenger har luksusen av å betale for ting ved å legge dem til rommet-kategorien. Ikke en stor avtale som 95% av alle på øya ta Visa. Bare andre klagen jeg har er at deres valg av en kombinasjon ovn-mikrobølgeovn var litt rart. Vi fikk aldri bruke det - selv om de har en fyr komme og vise oss hvordan.
Ansatte var spesielt nyttig. Vi fikk barneseng for våre pjokk og de tilbød oss en barnestol for. Svært nyttig! Også, ansatte var stor om 4 forskjellige vannkoker vi gikk gjennom (en ganske snodig, lang historie; ikke spør.)
Hamilton Island er et magisk sted og leiligheter med Pinsesøndag er stedet å gå hvis du har små barn, må du forberede din egen mat, eller bare ønsker en god avtale!

• Bodde September 2011, reiste med familie
Profesjonell anmelder
21 anmeldelser 21 anmeldelser
Anmeldelser i 16 byer Anmeldelser i 16 byer
35 nyttige stemmer 35 nyttige stemmer
“Flott beliggenhet og visninger”
4 av 5 stjerner Anmeldt 27 august 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Pinsesøndag ferieleiligheter er kanskje ikke luksuriøs 5star innkvartering, men absolutt verdt Hvis du vil ha eksklusiv utsikt Pinsesøndag islands og du leter etter en leilighet rett foran stranden.
Noen av dem kan se litt utdaterte men prisen er bedre enn på andre leiligheter i Hamilton Island og plassen er stor og leilighetene er rolige og rene.
Jeg vil sikkert gå tilbake.

• Bodde August 2011, reiste som et par
    • 4 av 5 stjerner Verdi
    • 5 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 5 av 5 stjerner Renslighet
Christchurch, New Zealand
1 anmeldelse
4 nyttige stemmer 4 nyttige stemmer
“Wow! Fantastisk utsikt, utmerket stab, leilighet bor i sub-tropiske paradis”
5 av 5 stjerner Anmeldt 10 august 2011
4 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Jeg vil gjerne si takk til Pinsesøndag leiligheter personlig for å være vert vår wounderful whitsundays erfaring, etter en mindre bestilling konflikt (vi besluttet å forlenge oppholdet) vi fikk en gratis oppgradering fra den vakre i første etasjen hage og pool view, til en forbløffende panoramautsikt 6te gulvet Vis, takk til housemen og alle ansatte. Allthough får sunburnt fra avslappende på balkongen for lang var vår dum feil.
Spa var fantastisk, etter å snakke med andre gjester vi fant det var eneste på øya, og bassenget var varm nok til å få noen runder i.
Coles online-tjenesten aktivert oss å budsjettere og forlenge oppholdet. Ble levert rett til vår dør kjøpe housemen, som øya butikker og Staying There er kostbar.
Anbefale denne økonomisk hoilday experiance i par venner og familys, begge rommene var stor, konge seng, sep lough/servering/kjøkken, privat balkong, plass lett til 4-5 personer. og få mest mulig ut av stilen aparment bor i paradis!
Vi vil være tilbake, med våre venner/familie neste gang.
5 stjerner folkens!

Profesjonell anmelder
42 anmeldelser 42 anmeldelser
Anmeldelser i 32 byer Anmeldelser i 32 byer
30 nyttige stemmer 30 nyttige stemmer
“Beste verdien opphold HI”
5 av 5 stjerner Anmeldt 27 juli 2011
2 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Jeg kan ikke normalt gi en place fem stjerner... Men denne man får det takket være den enkelhet og verdi for pengene. Pengene var ikke den viktigste saken, siden dette syntes å være det eneste stedet som er tilgjengelig for natten vi trengte, etter å ha brukt et par netter på rev vise naboen. Leilighetene er forenklede, som inneholder alle bekvemmeligheter du har hjemme. Fantastisk utsikt over coral sjøen, selv om det hjalp at vi var i en høyere gulvet. Checikin var jevnt og raskt. Karriere-stranden just across the road var innbydende. Samlet definitivt et sted jeg ville tilbake til for mitt hele opphold hvis jeg får tilbake,

• Bodde Juli 2011

Reisende som så på Whitsunday Apartments Hamilton Island, så også på

Beach Club
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 226
Hamilton Island, Whitsunday-øyene
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d257107?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Reef View Hotel
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 556
Hamilton Island, Whitsunday-øyene
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d257108?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Qualia Resort
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 261
Hamilton Island, Whitsunday-øyene
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d736746?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 5 hoteller i Hamilton Island, rangert etter popularitet »

Har du vært i Whitsunday Apartments Hamilton Island? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Whitsunday Apartments Hamilton Island

• Whitsunday Holiday Apartments Hamilton Island
  • Whitsunday Holiday Apartments Hotel
Adresse: 14 Resort Drive, 4803, Australia
Prisklasse (per natt):* 1 352 NOK - 2 471 NOK

Hvis du eier eller leder Whitsunday Apartments Hamilton Island, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Whitsunday Apartments Hamilton Island
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser