Vi ble tilbudt Vilnius Spa av baltisk helligdager i Storbritannia som en del av en tur til Litauen - vi bodde der i 3 netter, ved hjelp av spa og restuarant.
Druskininikai er en by som LED på slutten av den sovjetiske tiden som sin vanlige, stat finansiert, besøkende som stoppet kommer til spas - siden re-når det har oppfant seg for fritids markedet ved oppgradering av hoteller og modernisere Spafasilitetene - Vilnius SPa er et godt eksempel på dette.
På rommet, mens i en 8-artikkel "blokker" fra utsiden var rent, varmt og komfortabelt inne - kanskje litt trangt, men med en liten balkong med utsikt over de åpne områdene på baksiden av hotellet.
Restauranten var en grunnleggende drivstoff - ikke haut-kjøkken her, men ingenting å klage.
De fleste gjester er litauisk, tysk eller russisk det virker, og de ikke altfor brukes til personer som ikke har egen transport (men lokale drosjer er billig og tilgjengelig). Skranke-personale, og 'management' alle snakker svært godt engelsk, men terapeuter, og personalet 'service' komme med på tegnspråk.
Spa-behandlinger er rettet mot 'velvære', og mens de tilbyr diagnose og behandlinger, jeg er ikke sikker på hvor godt ikke litauerne ville komme videre med disse. Prisene er dum lav!
Det er ingen pretensiousness som jeg vanligvis forbinder med Spa - meget i motsetning til den britiske erfaringen - dette er alvorlig stuff! The terapeuter vet jobbene sine og komme videre med det - ingen messin'!
Bassenget er ren, store, og - på grunn av tiden tildeling av økter - aldri overfylt, og det finnes damprom, badstue og et jaccuuzzi. Merk at du bare kan bruke bassenget i tilordnede 90 minutters spor!
Det var folk i alle aldre, fra et Ungjente inne armene gjennom til pensjonister- og absolutt ingen kleskode overhodet!