Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Cosy Beach Hotel: Reisendes anmeldelser

3.0 av 5
400 Moo.12 Soi Rajchawaroon, Pratamnuk Road, Pattaya 20260, Thailand
Hotellfasiliteter
Cosy Beach Hotel
Nr. 82 av 312 hoteller i Pattaya
3.5 av 5 stjerner 189 anmeldelser
Hvilke hoteller i Pattaya er på salg?
Se hoteller
Skriv en anmeldelse

189 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Hull
Junioranmelder
5 anmeldelser 5 anmeldelser
Anmeldelser i 4 byer Anmeldelser i 4 byer
4 nyttige stemmer 4 nyttige stemmer
“ikke best”
3 av 5 stjerner Anmeldt 6 november 2010
2 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

meg og min partner bodde på koselige stranden i Tilpasningsverktøy for Office 2010, hotel staff snakket litt engelsk og til tider var helt uvitende til oss britiske, men hvis vi skulle russiske som ville være forskjellig spørsmål! Vi bodde i en standard rom, og det var veldig grunnleggende ingen balkong, våre ut utseendet var en bråkete boiler room, bassengområdet var veldig hyggelig med en georgeous utsikt, det koster oss 120 thb å gå til walking street 150thb å få tilbake, selv om de ville prøve å belaste 200thb å komme tilbake, bare gå bort de snart kommer kjører! samlet jeg vil ikke anbefale dette hotellet britiske reisende, med mindre du dont mind blitt overveldet med russiske turister.

• Bodde Oktober 2010, reiste som et par
    • 1 av 5 stjerner Sted
    • 1 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 1 av 5 stjerner Rom
    • 3 av 5 stjerner Renslighet
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Birmingham, Storbritannia
Junioranmelder
4 anmeldelser 4 anmeldelser
Anmeldelser i 3 byer Anmeldelser i 3 byer
4 nyttige stemmer 4 nyttige stemmer
“Hvis du vil at thailand nei - Russland Ja”
2 av 5 stjerner Anmeldt 3 november 2010
3 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Har tidligere bodde på dette hotellet før og virkelig likte den tanke jeg ville prøve det på nytt.STOR FEIL. Helt overtatt av høyt mouthed russerne, inkludert rundt området. Som bare kjole i badetøy, uansett om du er på hotellet eller utsiden med "må ha" store flasker med øl.Forventer ikke å sove før etter 3 am - som når de kommer tilbake til sine rom. Så noisey. Hotellet er i desperat behov for modernisering throuhout. Rom/bad så ut datert.
Flertallet av personalet har en "kan ikke bli plaget holdning, spesielt i resepsjonen.
Frokost er ingen måte klassifisert som "Fra American". Ingenting er ferskt tilberedt og heller ikke ville de gjør det.
Gjerne gi dette hotellet en miss-ony, selvfølgelig, hvis du ønsker å bo i "Russland"

• Bodde Oktober 2010, reiste solo
    • 2 av 5 stjerner Sted
    • 2 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 2 av 5 stjerner Rom
    • 2 av 5 stjerner Renslighet
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.co.uk. Vis original

Reisende er overbegeistret over disse hotellene i Pattaya

Hilton Pattaya
4,5 av 5 stjerner
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d1876869?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Ingen bilder tilgjengelig
4,5 av 5 stjerner
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d1201151?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Centara Grand Mirage Beach Resort
4 av 5 stjerner
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d1515437?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Jomtien-Morningstar Guesthouse
5 av 5 stjerner
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d2155664?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Sheraton Pattaya Resort
4,5 av 5 stjerner
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d572754?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Kiev, Ukraina
1 anmeldelse
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“koselige stranden ("ocean ving" bygning)-godt hotell”
4 av 5 stjerner Anmeldt 10 oktober 2010
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

god beliggenhet - ikke i midten av byen (så stille gate og mer rene stranden), men nok av kafeer, frukt salers, Massasje etc. god personlig.
bra rom ('ocean fløyen' bygning) og en masse 'Gods':)

Alex Y.

2 nyttige stemmer 2 nyttige stemmer
“GREAY FAMILIE SIDESPRANG”
5 av 5 stjerner Anmeldt 5 juni 2010
2 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Booket dette hotellet direkte etter leter etter så mange hotell i Pattaya. Jeg har bestilt 2 standard-rom med basseng, men da vi kom vi fikk rom som er blokkert av en annen bygning med ingen god visning i det hele tatt. Jeg ba om et annet rom & de oppgraderte oss til en overlegen en med uten kostnad. Den har en veldig god utsikt over bassengene tilbake & foran samt utsikten mot havet.
LIKER: 3 eget basseng for voksne og barn privat strand svært god & bountiful frokost hjelpsomme personale/resepsjonist om engelsk er ikke bra sjekker inn var rask samt sjekke ut-romslige rom med balkong god housekeeping få skritt fra 7-11 og andre dagligvarebutikker, restaurant, spa, tatovering offentlig transport er rett rundt hjørnet MISLIKER: ingen gratis Internett-tilgang / u måtte betale & kan være svært kostbare hotel management skal ansette medarbeidere som har engelsk kunnskaper esp de i resepsjonen resepsjonsområdet var varmt når vi sjekket ut. sin grunn er at de lagrer elektrisitet.

Jeg anbefale dette hotellet hvis du er ute etter noen rimelige men koselig sted. Denne sted er virkelig en fin og rolig område og jeg tror er trygt å rusle rundt.

• Bodde Mai 2010, reiste med familie
2 nyttige stemmer 2 nyttige stemmer
“Se andre steder”
2 av 5 stjerner Anmeldt 4 april 2010
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Vi ankom sent eve etter en lang kjøretur fra Bangkok til å vises for et rom som hadde mould på veggene. Etter klager til resepsjonen og blir fortalt var det ingenting annet tilgjengelig vi ba dem å kalle Kuoni-representant som dette virkelig var ikke hva vi forventet. Basert på statusen for det rommet ikke ville jeg har gitt det 1 stjerne, enn si 3! Kuoni rep åpenbart hadde litt mer innflytelse enn en mer kunde som han ringte oss tilbake og hadde arrangert for oss å bli flyttet til en drakt som var mye bedre og heldigvis rent & mould gratis.
Etter en katastrofal start jeg ville ikke at stedet... bassenget var fine mat over priset, og det var ingen bar for bruk på kveldstid. Det var mer egnet til en forretningsreise enn en ferie.
Hvis du er uheldig nok til å ha booket allerede så jeg ikke tror du vil tilbringe mye tid i faktiske hotellet så prøv wishingwell i motsatt hjørne som gjorde god mat til bra priser med en vennlig atmosfære. Richard som eier det er engelsk, og vil gi deg lave ned på pattaya.
Cosy Beach er halvveis mellom Pattaya og Jontiem så ikke en dårlig plassering hvis du ikke vil være i hjertet av ting, vi leide en moped som hjulpet men bære hjelmen, eller du får bot.
Hotellet som helhet er dissapointing og manglet noen form for attmosphere. Når vi sjekket ut de forsøkte å ta oss betalt for telefonsamtaler vi ikke hadde gjort fra den opprinnelige rom som forlatt oss med en ubehagelig smak og syntes å oppsummere hele holdningen av sted... stab første kunde som bryr seg?

• Bodde November 2009, reiste som et par
    • 3 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 2 av 5 stjerner Rom
    • 2 av 5 stjerner Renslighet

Reisende som så på Cosy Beach Hotel, så også på

Rabbit Resort
5 av 5 stjerner Anmeldelser for 601
Pattaya, Chonburi Province
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d506552?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Botany Beach Resort
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 33
Pattaya, Chonburi Province
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d661802?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Amari Orchid Pattaya
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 767
Pattaya, Chonburi Province
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d300440?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 312 hoteller i Pattaya, rangert etter popularitet »

Har du vært i Cosy Beach Hotel? Del dine erfaringer!

Cosy Beach Hotel Også kjent som

• Cosy Beach Pattaya
  • Hotel Cosy Beach
Adresse: 400 Moo.12 Soi Rajchawaroon, Pratamnuk Road, Pattaya 20260, Thailand

Hvis du eier eller leder Cosy Beach Hotel, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten