Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Continental House: Reisendes anmeldelser

94 Nazimudin Road | F-8/4, Islamabad 44000, Pakistan
Hotellfasiliteter
Continental House
Rangert som nr. 7 av 27 B&B / vertshus i Islamabad
4.0 av 5 stjerner 7 anmeldelser
Hvilke hoteller i Islamabad er på salg?
Se hoteller
Skriv en anmeldelse

7 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Madrid
1 anmeldelse
“Et svært behagelig sted for både hvile og arbeide”
5 av 5 stjerner Anmeldt 9 mars 2011

Jeg bodde på kontinental Guest House i 10 dager i februar 2010. Jeg vil definitivt anbefale bor der, enten for virksomheten, eller for å ha noen resten. Selv om det første rommet jeg fikk hadde savner oppvarming, ga slag leietakere av Continental Guest House meg direkte et annet rom. Verdt å nevne at rommene er veldig rent, godt møblert, svært komfortable, og alle personlig er så snill og betaler oppmerksomhet til alle dine krav. En spesiell nevner også for nydelig frokost og måltider. I henhold til transport, drosjer passerer alle dag og natt, og distriktet er svært sentralt og 5 minutters gange fra blå området, en kommersielle distrikt som du vil finne alle typer restauranter og butikker. Takk igjen til alle kontinental House-venner, og jeg ser frem til å se deg veldig snart!

• Bodde Februar 2011, reiste på forretningsreise
    • 5 av 5 stjerner Sted
    • 5 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 5 av 5 stjerner Rom
    • 5 av 5 stjerner Renslighet
    • 5 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dubai, De forente arabiske emirater
“Utmerket kundeservice”
4 av 5 stjerner Anmeldt 15 januar 2011

Jeg måtte gå til det britiske konsulatet i Islamabad med min kone og 10 måneder gammel datter. Vi fikk en veldig behagelig stå alene eneboliger med sin egen hage. Ansatte var svært nyttig og sørget for at til tross for flere forsinkelser forårsaket av flyselskapet vi var i stand til å bli plukket og droppet av på flyplassen i tid for vår flyturen tilbake til Dubai. Jeg vil anbefale Continental hus for sin kvalitet kundeservice, vennlige personale, og jeg vil definitivt tilbake hvis jeg har til å komme tilbake til Islamabad. Jeg tror at eieren var også der og han var meget vennlig og gjort oss føler meg veldig velkommen.

• Bodde Januar 2011, reiste på forretningsreise
    • 5 av 5 stjerner Service
Virginia
2 anmeldelser
Anmeldelser i 2 byer Anmeldelser i 2 byer
“Inhabil eiere og forferdelig service”
1 av 5 stjerner Anmeldt 13 januar 2011

Jeg hadde hørt gode ting om denne sted, før jeg kom dit. Først besluttet brødrene som eier dette stedet å sette en vegg mellom for å kjøre sine egne siden av gjestehuset som ødela storheten i selve huset.

Du kan også fortelle at eierne satt noen penger i opprettholde dette stedet. Møblene er gammel for prisen de belaste. Også da jeg var der tidligere i desember, varmeovner var ikke fungerer, og det var aldri varmt vann.

Jeg ville aldri gå dit på nytt. For samme pris, vil jeg anbefale Chateau Royal bare nedover gaten for mye bedre opplevelse og et vennlig personale

• Bodde April 2010, reiste på forretningsreise
    • 1 av 5 stjerner Renslighet
    • 1 av 5 stjerner Service
Lahore-Pakistan
1 anmeldelse
“Mitt opphold kontinental House har alltid vært komfortabel”
3 av 5 stjerner Anmeldt 6 mai 2010

Denne guest House ligger i hjertet av byen, og alt er innenfor rekkevidde.Det er ganske og roe å ha familieatmosfære.Ansatte er skånsom og vennlig og mat er rimelig.Rommene på gjennomsnittet er innenfor reasonale rimelige priser.

• Bodde April 2010, reiste på forretningsreise
    • 4 av 5 stjerner Sted
    • 4 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 3 av 5 stjerner Rom
    • 4 av 5 stjerner Renslighet
    • 4 av 5 stjerner Service
Lahore, Pakistan
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“A nice place to stay - whether with family on vacation or solo on business !!”
4 av 5 stjerner Anmeldt 24 april 2010

Reisende som så på Continental House, så også på

New Cape Grace Guest House
5 av 5 stjerner Anmeldelser for 132
Islamabad, Pakistan
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d1070204?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
BEST WESTERN Regency Hotel
3 av 5 stjerner Anmeldelser for 5
Islamabad, Pakistan
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d299501?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Islamabad Serena Hotel
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 78
Islamabad, Pakistan
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d302556?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 12 hoteller i Islamabad, rangert etter popularitet »

Har du vært i Continental House? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Continental House

94 Nazimudin Road | F-8/4, Islamabad 44000, Pakistan
Prisklasse (per natt):* 246 NOK - 461 NOK

Hvis du eier eller leder Continental House, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten