Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Summer Palace (Yiheyuan): Reisendes anmeldelser

19 Xin-jian-gong-men Rd, Haidian District, Beijing 100084, Kina
010 6288 1144
Vurdert som nr. 5 av 982 attraksjoner i Beijing
4.5 av 5 stjerner 2247 anmeldelser
Type: Parker, Slott, Historiske steder, Arkitektoniske bygninger, Hager, Sykkelstier, Monumenter/ statuer
Avgift: Ja
Oppdater attraksjonsdetaljer
Skriv en anmeldelse

2 247 anmeldelser fra vårt fellesskap

Besøkendes rangering
    1 333
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Calgary, Canada
Junioranmelder
5 anmeldelser 5 anmeldelser
Anmeldelser i 3 byer Anmeldelser i 3 byer
4 nyttige stemmer 4 nyttige stemmer
“Du besøker Kina hvis ikke du kommer her”
5 av 5 stjerner Anmeldt 17 oktober 2011

Fabelaktig del av historien. Det er så interessant fordi tilbake i dag ingen commoners ble tillatt å angi områder der keiseren var. Spole frem til tiår senere, hvorfor ikke besøke dette stedet?? Det er en fantastisk mulighet. Det er vakre og velstelt. Vår Turistguide var stor forklarer hva alt i palasset mente. Det synes enhver liten detalj er gjort og opprettet en eller annen grunn om feng shui eller for lang levetid. Jeg anbefaler kommer hit for å suge opp noen kultur og utforske den kinesiske arv. Ja det er mange turister, og det kan være mye støy, men ikke la det ta motet fra deg. Det er vel verdt besøket!

Besøkte April 2011
Se 2 flere anmeldelser av babyblue1986 for Beijing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Melbourne, Australia
Senioranmelder
14 anmeldelser 14 anmeldelser
Anmeldelser i 8 byer Anmeldelser i 8 byer
12 nyttige stemmer 12 nyttige stemmer
“Et palass passer for turist!”
5 av 5 stjerner Anmeldt 16 oktober 2011 via mobile enheter

En absolutt må-se i Beijing. Jeg gikk hele lake-området og i seg selv er ganske omfattende og fredelig. Synet av Kunmingsjøen for første gang er ganske fantastisk. Jeg fant det ganske overfylt dag gikk jeg og lang korridoren var ganske opptatt.

Det er absolutt en av de beste attraksjonene i Beijing, og du får se et helt annet område av Beijing ved vertue av Palace' sted.

Se 2 flere anmeldelser av Longreach747 for Beijing
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.com.au. Vis original
Brisbane
Profesjonell anmelder
33 anmeldelser 33 anmeldelser
Anmeldelser i 9 byer Anmeldelser i 9 byer
13 nyttige stemmer 13 nyttige stemmer
“Vakre om overfylt og bråkete med turister”
4 av 5 stjerner Anmeldt 12 oktober 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Palasset er vakker. Virkelig verdt å gå til. Kontroller at du har en guide med deg for å forklare historien bak det - svært interessant. Denne plassen er full med turister, både lokale og utenlandske. Ettall Tips: Prøv å ikke gå til de offentlige toalettene her... eller overalt turist i Kina virkelig, med mindre du virkelig, virkelig har å gå.

Besøkte Mars 2011
Se 5 flere anmeldelser av chifufunie for Beijing
Rockville, Maryland
Ekspert
54 anmeldelser 54 anmeldelser
Anmeldelser i 24 byer Anmeldelser i 24 byer
32 nyttige stemmer 32 nyttige stemmer
“Vakkert sted å rømme byen”
5 av 5 stjerner Anmeldt 9 oktober 2011

Trær og vannet noe gjør air føler renere her sammenlignet med resten av byen. Sitte på en båt, klatre opp til pagoda, spasere langs bredden av innsjøen. Noe remniscent av West Lake.

Tenkt å tilbringe en morgen eller ettermiddag her.

Besøkte August 2011
Se 8 flere anmeldelser av chrisjw4 for Beijing
Ålesund, Norge
Junioranmelder
4 anmeldelser 4 anmeldelser
3 nyttige stemmer 3 nyttige stemmer
“Fantastisk sted - særlig i høst (god temperatur - mindre folk)”
5 av 5 stjerner Anmeldt 1 oktober 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Fantastisk sted - vi hadde vår egen guide og fikk historie så vel, men hvis du går av dere det vil være fint i tillegg - ta en piknik det eller bare besøke det for en hyggelig opplevelse i nærheten av Beijing, men føles på landsbygda! Vakre sjøen og naturen:-)

Besøkte September 2011
Se 3 flere anmeldelser av Toril S for Beijing

Reisende som så på Summer Palace (Yiheyuan), så også på

Great Wall at Mutianyu
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 1 551
Beijing, Beijing-regionen
Forbidden City (Imperial Palace)
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 2 539

Beijing Bullet Train
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 178
Beijing, Beijing-regionen
Temple of Heaven (Tiantan Park)
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 1 078
Beijing, Beijing-regionen

Har du vært i Summer Palace (Yiheyuan)? Del dine erfaringer!

Hvis du eier eller leder Summer Palace (Yiheyuan), kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten