Sjevtsjenko er god, shevchenko er dårlig, shevchenko er litt av alt egentlig. Vi ble ønsket velkommen av en northern Irish dverg som truet med å kneecap oss, så chugged en flaske vin og gått ut på sofaen. Beliggenheten er perfekt, innen 10 minutter gange fra den vakre steder og nightspots i sentrale L'viv. Atmosfæren er 'noe går'. Den slags sted hvor du kan få 5 øl og en sigar for frokost og ingen vil gi deg morsomme ser. Rommene er skitten sengene er klumpet og flekker og for første gang jeg faktisk følte dirtier etter at jeg kom ut av dusjen enn før jeg gikk. Men for 2,50 euro per natt, jeg tankene ikke for mye. Resepsjonistene er vennlige i en ikke-nyttig slags måte, og vi fikk å feire den vakre Julijas 22 fødselsdag med henne venner og familie i salongen foran. Ville bo her igjen neste gang jeg er i L'viv.
Hvis du eier eller leder Retro Hostel Shevchenko, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.
- Behandle oversikten