Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Retro Hostel Shevchenko: Reisendes anmeldelser

16 Shevchenko Ave, Lviv 79005, Ukraina
Hotellfasiliteter
Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
3.5 av 5 stjerner 11 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

11 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Athen, Hellas
Anmelder
9 anmeldelser 9 anmeldelser
Anmeldelser i 7 byer Anmeldelser i 7 byer
8 nyttige stemmer 8 nyttige stemmer
“Skitten, moro, sentral og prisen er riktig.”
4 av 5 stjerner Anmeldt 30 juli 2010
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Sjevtsjenko er god, shevchenko er dårlig, shevchenko er litt av alt egentlig. Vi ble ønsket velkommen av en northern Irish dverg som truet med å kneecap oss, så chugged en flaske vin og gått ut på sofaen. Beliggenheten er perfekt, innen 10 minutter gange fra den vakre steder og nightspots i sentrale L'viv. Atmosfæren er 'noe går'. Den slags sted hvor du kan få 5 øl og en sigar for frokost og ingen vil gi deg morsomme ser. Rommene er skitten sengene er klumpet og flekker og for første gang jeg faktisk følte dirtier etter at jeg kom ut av dusjen enn før jeg gikk. Men for 2,50 euro per natt, jeg tankene ikke for mye. Resepsjonistene er vennlige i en ikke-nyttig slags måte, og vi fikk å feire den vakre Julijas 22 fødselsdag med henne venner og familie i salongen foran. Ville bo her igjen neste gang jeg er i L'viv.

• Bodde Juli 2010, reiste på forretningsreise
    • 5 av 5 stjerner Verdi
    • 5 av 5 stjerner Sted
    • 3 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 3 av 5 stjerner Rom
    • 1 av 5 stjerner Renslighet
    • 4 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.com. Vis original
Stockholm
Junioranmelder
3 anmeldelser 3 anmeldelser
Anmeldelser i 3 byer Anmeldelser i 3 byer
2 nyttige stemmer 2 nyttige stemmer
“Filippinske Flophouse”
1 av 5 stjerner Anmeldt 30 juli 2010

Stedet var absolutt skitten, personalet var ikke at dårlig, gjestene var for det meste høyt drunks og store grupper av polsk transienter. Etter å ha brukt dusjen følte du faktisk dirtier enn du gjorde før den settes inn. Jeg mener vi var etter en bit av øst-europeiske skitt, men etter et par dager her jeg følte at jeg trengte en stivkrampe skutt eller to.

• Bodde Juli 2010, reiste med venner
    • 5 av 5 stjerner Verdi
    • 3 av 5 stjerner Sted
    • 1 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 1 av 5 stjerner Rom
    • 1 av 5 stjerner Renslighet
    • 1 av 5 stjerner Service
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.com. Vis original

Reisende er overbegeistret over disse hotellene i Lviv

Leopolis Hotel
4,5 av 5 stjerner
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d657841?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Coffee Home Hostel
4,5 av 5 stjerner
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d2182747?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Central Square Hostel
4 av 5 stjerner
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d1438501?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Hotel Opera
4 av 5 stjerner
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d616515?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Buhta Vikingiv
4 av 5 stjerner
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d2400084?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
London
Anmelder
9 anmeldelser 9 anmeldelser
Anmeldelser i 9 byer Anmeldelser i 9 byer
6 nyttige stemmer 6 nyttige stemmer
“Forvent ikke varmtvann”
2 av 5 stjerner Anmeldt 13 juni 2009

Når vi kom fram ble vi oppmerksom på at de hadde vært dobbel booket og ikke visste hvordan det hadde skjedd, men at de hadde et annet rom for oss. som det var sent på kvelden og vi hadde reist i 18 timer for å komme dit, vi sjekket i..... betjeningen i resepsjonen er svært vennlige men eieren bestemte seg for å deaktivere varmt vann og nektet å aktivere det på nytt---bortsett fra når vi konfrontert dem i resepsjonen når andre gjester var sjekke i.... det var svært raskt avslått på nytt etter at vi hadde showered. denne sted har mange muligheter og er en utmerket beliggenhet, men etter en lang dager gange, er det ikke til mye til som for varmt vann dusj i................

• Bodde Juni 2009, reiste som et par
Senioranmelder
20 anmeldelser 20 anmeldelser
Anmeldelser i 5 byer Anmeldelser i 5 byer
6 nyttige stemmer 6 nyttige stemmer
“An Average place to be.”
2 av 5 stjerner Anmeldt 15 januar 2012

Romtips: ask specifically for large blankets and towels.
Se flere romtips

Reisende som så på Retro Hostel Shevchenko, så også på

Old City Hostel Lviv
5 av 5 stjerner Anmeldelser for 75
Lviv, Lviv Oblast
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d1975168?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
George Hotel
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 81
Lviv, Lviv Oblast
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d547684?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Eney Hotel
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 9
Lviv, Lviv Oblast
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d483143?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 34 hoteller i Lviv, rangert etter popularitet »

Har du vært i Retro Hostel Shevchenko? Del dine erfaringer!

Hvis du eier eller leder Retro Hostel Shevchenko, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
3.5 av 5 stjerner 11 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser