Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Queen's Hotel: Reisendes anmeldelser

3.0 av 5
Kandy, Sri Lanka
Hotellfasiliteter
Queen's Hotel
Nr. 27 av 34 hoteller i Kandy
3.0 av 5 stjerner 166 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

166 anmeldelser fra vårt fellesskap

Hva reisende sier om hotellet
  • Sri Lanka(5)
  • Sentral beliggenhet(4)
  • Bassengområdet(3)
Vis anmeldelser av bare Familie (26) | Par (67) | Forretninger (10)
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Cambridge, New Zealand
Ekspert
107 anmeldelser 107 anmeldelser
Anmeldelser i 58 byer Anmeldelser i 58 byer
349 nyttige stemmer 349 nyttige stemmer
“Renovert men ikke oppdatert”
2 av 5 stjerner Anmeldt 6 oktober 2011

På rundt 120 år gammel, Queen's Hotel er absolutt arv, og hotellet har åpenbart vært gjennomgår en gjenoppretting (og fortsatt er - som toppen etasje er fortsatt stengt av). Hotellet tar vare en viss mengde koloniale sjarm og foajé-område er historiske og attraktiv, men dessverre den som var ansvarlig for renovering forstod konseptet med å bringe hotellet i 21st century rommene er fortsatt gamle, tørt og med noen moderne funksjoner.

Hotellets kreditt rom er vanligvis større, spesielt hjørne-suite rom med tilstøtende soverom, men det er mye av inkonsekvens i måten rommene har blitt renovert. Våre badet, vi hadde en stor frittstående clawfoot badekar med overbath dusj-muligens den dypeste jeg noensinne har sett - men det var ikke trinn for å komme inn i det, og min forsinket farlig i flislagt bad etasje da hun prøvde å "klatre ut" av høy bad etter å ha en dusj!

Selv om lobbyen er attraktivt, bar og restaurant områder er store, åpne og lei, og hele hotellet mangler sjarm renovering burde ha tatt. Dette er synd, som absolutt har potensial.

Plasseringen er lurt, det er rett over veien fra Kandy Lake og Temple of tann Relic – en av Sri Lanka viktigste buddhistiske shrines. Dette gjør det blir utrolig mye støy i sen ettermiddag når buddhistiske chanting kringkastes av høyttalerne fra tempelet!

På US$ 70 + per natt per rom, hotellet er overpriced for hva du får, og jeg tror du kan definitivt gjøre det bedre i Kandy.

• Bodde September 2011, reiste på forretningsreise
    • 2 av 5 stjerner Verdi
    • 3 av 5 stjerner Sted
    • 2 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 2 av 5 stjerner Rom
    • 2 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Darwin
Ekspert
63 anmeldelser 63 anmeldelser
Anmeldelser i 50 byer Anmeldelser i 50 byer
43 nyttige stemmer 43 nyttige stemmer
“Hesitant å anbefale dette hotellet”
2 av 5 stjerner Anmeldt 24 september 2011

Dette hotellet ligger i en flott beliggenhet i sentrale Kandy rett ved sjøen som er herlig å gå rundt. Det er en gammel engelsk, sjarmerende hotellet og foajeen og korridorer er herlig. Vi bodde som en del av en stor gruppe, og forskjellen i rom var betydelig. Noen har kjøleskap, andre ikke, det synes ikke å være mange dobbeltsenger. Når det var regn var vårt rom ganske fuktig. Hotellet er plassert overfor tempel av tannen og av denne grunn anbefaler vi at du ber om et rom på basseng-side mellom 5 am & 6 am det er en høyt tempel seremoni som kan bli hørt i veikanten rom. Ikke betal for halvpensjon som inkluderer seng, frokost og middag. Middagsbuffet er forferdelig og frokost er bare OK, toaster fungerer ikke skikkelig.

• Bodde September 2011, reiste med venner
    • 3 av 5 stjerner Verdi
    • 4 av 5 stjerner Sted
    • 2 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 3 av 5 stjerner Rom
    • 3 av 5 stjerner Service
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.com. Vis original

Reisende er overbegeistret over disse hotellene i Kandy

The Mansion
4 av 5 stjerner
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d1514522?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Nature Walk Resort
4,5 av 5 stjerner
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d1595397?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Heritance Tea Factory
4 av 5 stjerner
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d496624?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Kandy Samadhi Nature Resort
4,5 av 5 stjerner
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d604439?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
Theva Residency
4,5 av 5 stjerner
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d1475982?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_RavingAboutButton
USA
1 anmeldelse
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“"For en givende opphold"”
4 av 5 stjerner Anmeldt 15 september 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Min korte opphold Queens var givende. Visning av tempelet og innsjøen oppmuntret en følelse av kule meditasjon. Beliggenheten var slik det var en rask spasertur til byen og tilbake. Jeg var forbauset over å se koloniale funksjoner fremdeles intakt & i bruk. Det var hyggelig å se den koloniale antrekk i resepsjonen. Jeg også likte den kinesiske atmosfæren i restauranten & den Sør-asiatiske smaker av en rekke retter. Takk til ansatte for deres spør service og en utmerket service.

Bodde September 2011, reiste solo
Melbourne, Australia
Junioranmelder
5 anmeldelser 5 anmeldelser
Anmeldelser i 3 byer Anmeldelser i 3 byer
4 nyttige stemmer 4 nyttige stemmer
“Komme for creaky viktoriansk stemning, men ikke forvent et komfortabelt opphold”
2 av 5 stjerner Anmeldt 13 september 2011 via mobile enheter
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Vi bodde i en uke i andre etasje dobbeltrom. Rommet var ren men spartansk med den minste dobbeltseng har jeg hadde den ulykke å sove i. Frokost-buffet er greit, men repeterende mens middag buffet maten var altfor salte og noen ganger kaldt. Jeg foreslår at du ber om et rom med utsikt over bassenget - andre i vår gruppe funnet street side-rommene er svært støyende - og være forberedt på å høre hver samtale i tilstøtende rom og korridor.

• Bodde September 2011
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“Fryktelig kundeservice”
1 av 5 stjerner Anmeldt 18 august 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Svært uhøflig doorman! Ikke svarer, uhøflig!
Gammeldags sjarm lingers men personalet gjør det en fryktelig opplevelse. Jeg tror det er en av de verste administrerte hotellene i Sri Lanka.
Skam, å være i en avgjørende plassering. De kan konkurrere perfekt med andre Kandy hotell hvis de satt sitt hjerte og sinn å det rart som administrerer det bør definitivt forbedre stab-holdning

• Bodde August 2011, reiste solo
    • 1 av 5 stjerner Service

Reisende som så på Queen's Hotel, så også på

Chaaya Citadel Kandy
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 333
Kandy, Kandy District
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d797403?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Hotel Suisse
3,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 146
Kandy, Kandy District
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d447508?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Amaya Hills
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 327
Kandy, Kandy District
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d480276?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 34 hoteller i Kandy, rangert etter popularitet »

Har du vært i Queen's Hotel? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Queen's Hotel

• Queens Hotel Kandy
Adresse: Kandy, Sri Lanka
Prisklasse (per natt):* 455 NOK - 658 NOK

Hvis du eier eller leder Queen's Hotel, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Queen's Hotel
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser