Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:
Tilbake til Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn

Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn: Reisendes anmeldelser

2.9 Mile Stampede Rd, Healy, AK 99743
Hotellfasiliteter
Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn
Rangert som nr. 2 av 9 B&B / vertshus i Healy
4.5 av 5 stjerner 122 anmeldelser
Hvilke hoteller i Healy er på salg?
Se hoteller
Skriv en anmeldelse

122 anmeldelser fra vårt fellesskap

Hva reisende sier om B&B/vertshuset
  • Fellesområde(4)
  • Veldig fint(4)
  • Kort kjøretur(3)
  • Rommene var komfortable(3)
  • Stor B&B(3)
Vis anmeldelser av bare Familie (22) | Par (65) | Forretninger (1)
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Pittsburgh, Pennsylvania
Junioranmelder
4 anmeldelser 4 anmeldelser
Anmeldelser i 3 byer Anmeldelser i 3 byer
2 nyttige stemmer 2 nyttige stemmer
“Bra sted å holde nær Denali”
4 av 5 stjerner Anmeldt 22 september 2011

Vi oppholdt 2 netter her og bare så en gjest hele tiden vi var her. Ærlig - personvernet var stor! Vårt rom var litt små, men vi var ikke i det svært lang - vi var mer interessert i å få til park - og trodde frokosten var hyggelig. Jeg elsket Keurig kaffetrakter og å ha praktiske frokost uansett hvilken tid vi ønsket var stor. Frokost var forhåndsbestilte og du kan velge blant flere forskjellige alternativer, pluss det var frukt, frokostblandinger, forskjellige typer brød og muffins, osv - en rekke alternativer for alle. Vi hadde et flott opphold.

• Bodde September 2011, reiste som et par
    • 3 av 5 stjerner Verdi
    • 3 av 5 stjerner Sted
    • 3 av 5 stjerner Rom
    • 4 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mount Pleasant, Texas
Anmelder
8 anmeldelser 8 anmeldelser
Anmeldelser i 4 byer Anmeldelser i 4 byer
2 nyttige stemmer 2 nyttige stemmer
“Fantastisk”
5 av 5 stjerner Anmeldt 22 september 2011

Dette stedet er vakker og velstelt. Ren, massevis av sittende rom og en fantastisk utsikt. The room was deilig med mye variasjon. Våre verts var vennlige og hjelpsomme.
Rom og senger var stor også, du kunne høre den andre gjester kommer inn og ut og dører slå etc. men ikke mer enn noen hus.
Massevis av materiell i sittende rom, og alle vakkert dekorert. Jeg ville elske å bo på nytt.

• Bodde September 2011, reiste som et par
    • 5 av 5 stjerner Verdi
    • 5 av 5 stjerner Sted
    • 5 av 5 stjerner Rom
Saint Paul, Minnesota
1 anmeldelse
“Et koselig sted”
4 av 5 stjerner Anmeldt 27 august 2011

Det var en fortryllende sted og svært stille.
Lonnie var svært nyttig med alle spørsmål vi hadde.
Hver dag vi kjørte inn i parken, og det var ca 20 minutter eller så.
Frokost var selvtillit tjene som var fint, spesielt hvis du var posisjon i parken tidlig. De var delidious og fylling.
Vi ville definitivt komme tilbake til denne vakre spot.

• Bodde Juli 2011, reiste med familie
    • 4 av 5 stjerner Verdi
    • 4 av 5 stjerner Sovekvalitet
Honolulu, Hawaii
Anmelder
9 anmeldelser 9 anmeldelser
Anmeldelser i 7 byer Anmeldelser i 7 byer
4 nyttige stemmer 4 nyttige stemmer
“Det var alt vi forventet”
4 av 5 stjerner Anmeldt 17 august 2011

Jeg tror dette var den dyreste B & B som vi bodde i i Alaska. Vi bodde på 6 andre og de andre, selv om det er veldig hyggelig, ble priset bedre.

Men det fint meningene er skjegg senger, nice location, men kjørte toalettet og de ville ikke / kan ikke fikse det før vi igjen. Det var vanskelig for min mann å sove siden han er en handiman og kan ha løst den selv hvis han hadde verktøy. Andre så at jeg virkelig liker følelsen av hjemmet og friheten til å ha varme drinker tilgjengelig hele natten. Jeg ville definitivt opphold det på nytt.

Debbie og Eric Honolulu, HI

12 nyttige stemmer 12 nyttige stemmer
“Skjegg senger!”
4 av 5 stjerner Anmeldt 20 juli 2011
2 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Denne Lodge var veldig hyggelig - om noen gjester ikke var så rolig som vi ville ha likt - kom sent og var bare støyende. Frokost var unik og satt opp for å imøtekomme de med tidlig morgen tidsplaner som var hyggelig, selv om det ikke var så homey en innstilling for servering som en B & B. Vårt rom var komfortabel med det er egen privat bad og kaffetrakter like utenfor døren - som var hyggelig. Det er bare 10-15 minutt utenom Denali seg selv så det er lett å komme til attraksjoner og mat i byen. Det var et fint opphold for pengene.

• Bodde Juli 2011, reiste som et par

Reisende som så på Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn, så også på

Denali Park Hotel
3,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 69
Healy, AK
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d239797?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
McKinley Chalet Resort
3,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 152
Denali National Park and Preserve, AK
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d230207?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Denali Dome Home Bed and Breakfast
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 137
Healy, AK
Vis alle 5 hoteller i Healy, rangert etter popularitet »

Har du vært i Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn

2.9 Mile Stampede Rd, Healy, AK 99743
Prisklasse (per natt):* 553 NOK - 1 199 NOK

Hvis du eier eller leder Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten