Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:
Tilbake til Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn

Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn: Reisendes anmeldelser

2.9 Mile Stampede Rd, Healy, AK 99743
Hotellfasiliteter
Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn
Rangert som nr. 2 av 9 B&B / vertshus i Healy
4.5 av 5 stjerner 122 anmeldelser
Hvilke hoteller i Healy er på salg?
Se hoteller
Skriv en anmeldelse

122 anmeldelser fra vårt fellesskap

Hva reisende sier om B&B/vertshuset
  • Fellesområde(4)
  • Veldig fint(4)
  • Kort kjøretur(3)
  • Rommene var komfortable(3)
  • Stor B&B(3)
Vis anmeldelser av bare Familie (22) | Par (65) | Forretninger (1)
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Boston, Massachusetts
2 anmeldelser
Anmeldelser i 2 byer Anmeldelser i 2 byer
2 nyttige stemmer 2 nyttige stemmer
“Flott sted å bo i nærheten av Denali”
5 av 5 stjerner Anmeldt 20 november 2010

Jeg bodde her med min mann og voksen sønn for 2 netter mens vi besøkte Denali i juni. Vertshuset var noen miles nord for park i et rolig og vakkert miljø. Vi hadde en Leiebil fra Anchorage så transport var ikke et problem. Vi verdsatt være borte fra kaoset av hovedveien nærmere til parken der noen andre losji er plassert. Eieren var veldig hyggelig og hadde enkelte frokoster klar hver morgen. Rommet var rent og trivelig med flott utsikt. Vertshuset er romslige, med massevis av komfortable steder å sitte. Jeg vil definitivt gå tilbake.

• Bodde Juni 2010, reiste med familie
    • 4 av 5 stjerner Verdi
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Woodstock, IL
Senioranmelder
12 anmeldelser 12 anmeldelser
Anmeldelser i 10 byer Anmeldelser i 10 byer
7 nyttige stemmer 7 nyttige stemmer
“Et godt sted å bo når du besøker Denali”
4 av 5 stjerner Anmeldt 27 oktober 2010

Denne B & B er nær til Denali nasjonalpark, men vekk fra all trafikk. Rommene er komfortable og romslige. Var det litt forskjellig å ha frokost kjøling og oss gjør varme i mikrobølgeovn, men som mulig for oss å spise frokost på vår egen tidsplan. Visningen ut vinduet spisestuen var virkelig pen.

• Bodde August 2010, reiste som et par
    • 4 av 5 stjerner Verdi
Denver, Colorado
Profesjonell anmelder
21 anmeldelser 21 anmeldelser
Anmeldelser i 11 byer Anmeldelser i 11 byer
36 nyttige stemmer 36 nyttige stemmer
“Hyggelig eiere, god frokost, men svært støyende”
3 av 5 stjerner Anmeldt 12 oktober 2010
5 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Først, gode: dette stedet hadde uten tvil den beste frokosten i vår ukelange drivende gjennomgang av Alaska, rivaling mange av hotellene vi har bodde i løpet av årene. Eieren var deilig. Fasilitetene var vakkert dekorert, med en svært hjemlig følelse. Sengene var ganske komfortabelt.

Neste, ikke-så-god: Ja, du får et privat bad, men våre var TINY. Dusjen var omtrent samme størrelse som en oppreist kisten. I tillegg, stedet er så, så bråkete. Det er 9 rom i Touch av villmarken, og da vi var der, bare 2 andre var opptatt. Likevel, vi kunne høre absolutt thumping hanging, squeaking floorboard, lukke døren og samtale over hele plassen. Jeg kan ikke forestille seg hva det er som med fullt hus, spesielt når folk prøver å få litt søvn i forkant av en pre-daggry Denali tur neste dag.

• Bodde September 2010, reiste som et par
3 anmeldelser 3 anmeldelser
Anmeldelser i 3 byer Anmeldelser i 3 byer
“Perfekt”
5 av 5 stjerner Anmeldt 11 oktober 2010

Dette er stedet å bo hvis du ønsker å være i nærheten av Denali nasjonalpark eller på en reise mellom Anchorage og Fairbanks. Det er langt den beste B & B vi har oppholdt seg på. Rommene er alle er innredet med et annet tema og alt du trenger for en natt eller en ukes opphold er lett tilgjengelig. Vi var så behagelig... det var svært homey. Ikke for å nevne, er sjansene du vil støte på mennesker fra alle verdenshjørner.
Det var et enestående opphold for oss. Lonnie er akkurat det skulle noen må oppstå.

• Bodde September 2010, reiste som et par
Ekspert
86 anmeldelser 86 anmeldelser
Anmeldelser i 62 byer Anmeldelser i 62 byer
241 nyttige stemmer 241 nyttige stemmer
“Det er virkelig i wildness”
5 av 5 stjerner Anmeldt 9 oktober 2010

Det er i skogen med visning av Mt. McKinley på en klar dag. Svært stor B & B med 2 spise rom, 1 på hver etasje, stort oppholdsrom med brettspill, bøker og videoer. Det er en maskin med rask Internett koble. Veldig behagelig sted med moderne bekvemmeligheter, men føler at vi var langt borte fra alt. Rom med 2 senger var større. Vi bodde i hage rom. Hyggelig landet dekorasjon. Svært vennlige og hjelpsomme personale. Hun anbefalt 49nde State bryggeri & Restaurant til middag. Stor lokalt hangout bar med svært god mat. Det er lett å finne, men ikke følger GPS når det står at du har kommet til målet på venstre side. Det var ikke noe på GPS-koordinatene. Hold på kjører for ca 2000 ft veien bøyd og B & B vil være på venstre side med et skilt av veien. Det er en av få steder åpent året rundt. Veldig lett å book online hos B & B området.

• Bodde September 2010, reiste med venner

Reisende som så på Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn, så også på

Denali Park Hotel
3,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 69
Healy, AK
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d239797?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
McKinley Chalet Resort
3,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 152
Denali National Park and Preserve, AK
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d230207?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Denali Dome Home Bed and Breakfast
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 137
Healy, AK
Vis alle 5 hoteller i Healy, rangert etter popularitet »

Har du vært i Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn

2.9 Mile Stampede Rd, Healy, AK 99743
Prisklasse (per natt):* 553 NOK - 1 199 NOK

Hvis du eier eller leder Denali Touch Of Wilderness Bed and Breakfast Inn, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten