Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Polcraig Guest House: Reisendes anmeldelser

Cruamer, Lochinver IV27 4LD, Skottland
Hotellfasiliteter
Polcraig Guest House
Rangert som nr. 5 av 14 B&B / vertshus i Lochinver
4.5 av 5 stjerner 24 anmeldelser
Hvilke hoteller i Lochinver er på salg?
Se hoteller
Skriv en anmeldelse

24 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Bath, Storbritannia
“Pilar-fjellet var fab”
5 av 5 stjerner Anmeldt 16 august 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Polcraig Guest house var et utmerket valg for meg, eierne har tenkt på de fleste av irritasjoner som kan plage du når du velger et sted å bo, du vet som dusjen ikke blir sluttet høyre, frokost blir litt av en dårlig innsats, seng ikke er komfortabel, høre folk nabohuset etc etc. Har vel ingen frykt, her med disse fyrene alt er ikke mye bedre enn forventet. Sjekk det ut.

• Bodde Juli 2011, reiste solo
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Broadford, Storbritannia
“Vil gå tilbake”
5 av 5 stjerner Anmeldt 15 august 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Jeg gledet mitt opphold her, selv om det var bare én natt, huset som er vakker, bedromm hadde alt jeg kreves og gjestfriheten var utrolig selv om eieren hadde nettopp mistet sin kone tre før, takk skal du ha for deg fantastisk gjestfrihet. Juni

• Bodde August 2011, reiste på forretningsreise
London, Storbritannia
Anmelder
7 anmeldelser 7 anmeldelser
Anmeldelser i 6 byer Anmeldelser i 6 byer
17 nyttige stemmer 17 nyttige stemmer
“Beste frokosten jeg har hatt i Skottland, herlige mennesker”
5 av 5 stjerner Anmeldt 29 juli 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Min mann jeg bodde her for en natt i April 2011. Vi likte det så mye vi gikk tilbake for en natt på vei tilbake gjennom. Flott beliggenhet midt i byen (selv om det nær nok til natur at min mann fant en kvinnelig hjort i parkeringsplass på rundt midnatt). Vertene er nydelig- og svært kunnskapsrik om dette fantastiske området - spesielt hvis du er interessert i fiske eller Vandring rundt Stac Polly eller Suilven. Rommet var ulastelig som var på badet, med fin dusj gel, LUN hvit towels etc og en tv på rommet. Men det beste bit var ypperlig frokost. Vanlig full skotsk ble forbedret med valgfritt tilleggsutstyr med en sjenerøs del av utmerket lokale blodpudding eller en deilig stykke laks. Jeg tror det var et annet alternativ (Hvis du kan ha vært en kippers?) der jeg ville være interessert i å prøve neste gang. Vi vil gjerne gå tilbake. Hvis du er i Lochinver, ikke gå glipp av fantastiske Kakediagram butikken (perfekt Vandring snacks). Handily, kan lokale slakter ikke bare gi stor kjøtt og pølser, men også disponibel grilling, burger boller, barbacoa sauser, frisk melk, pluss fersk fisk rekkefølge.

• Bodde Mai 2011, reiste som et par
Glasgow, Storbritannia
“12 År på rad”
5 av 5 stjerner Anmeldt 1 juli 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Min to venner, og jeg har bodde på Polcraig i 5 dager hver juni siste 12 år og kan anbefale dette gjestehuset som en av beste. Som indikert i andre vurderinger Polcraig frokost er kjent - i tillegg til 'full skotsk' kan valget være røkt hyse av den skotske laks fileten. Dette vil sette deg opp for alle aktiviteter på dagtid. Innkvarteringen er første klasse rommene er en god størrelse med te og kaffe fasiliteter. Hår driers er også gitt så vel som toalettsaker. Cathel og Jean eierne har enorme kunnskap av det lokale området og kan gi råd om hill walking, fugler osv og våre grunn til å være på Polcraig den enorme mengden fiske i området. Cathel har enorm erfaring i fiske i området og er glade for å hjelp ved valg av loch, elvefiske og viktigst hva flyr som skal brukes.
I Lochinver området - leter du etter innkvartering? Prøv Polcaig først.

• Bodde Juni 2011, reiste med venner
Southampton, Storbritannia
“Ypperlige verter”
5 av 5 stjerner Anmeldt 30 juni 2011

Jeg har oppholdt seg på Polcraig regelmessig for sendt 5 år og har alltid hatt utmerket behandling. Rommene er svært komfortable, og frokoster utestående (sette meg opp for en dag med hill walking osv.). Tilgjengeligheten til Internett i rom som er akkurat introdusert har gitt ekstra glasur på en utmerket kake. Videre er eierne svært nyttig for å gi råd om actvities/utflukter og advarer om potensielle farer for de som ønsker å utforske Ødemarksområder i denne delen av Skottland.
Jeg kan anbefale denne overnatting til noen uten å nøle.

• Bodde Juni 2011, reiste solo

Reisende som så på Polcraig Guest House, så også på

Inver Lodge Hotel
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 90
Lochinver, Caithness and Sutherland
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d288891?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Tigh Na Sith Guest House
5 av 5 stjerner Anmeldelser for 71
Veyatie-Lochinver
5 av 5 stjerner Anmeldelser for 38
Lochinver, Caithness and Sutherland
Vis alle 3 hoteller i Lochinver, rangert etter popularitet »

Har du vært i Polcraig Guest House? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Polcraig Guest House

Cruamer, Lochinver IV27 4LD, Skottland
Prisklasse (per natt):* 473 NOK - 707 NOK

Hvis du eier eller leder Polcraig Guest House, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten