Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Villas on the Gulf: Reisendes anmeldelser

Via de Luna Drive, Pensacola, FL
Hotellfasiliteter
Villas on the Gulf
4.0 av 5 stjerner 9 anmeldelser
Hvilke hoteller i Pensacola er på salg?
Se hoteller
Skriv en anmeldelse

9 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Athens
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“mareritt bo på villaer på Gulf”
1 av 5 stjerner Anmeldt 29 august 2006
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Vi bodde i enheten H-9 i juli 2006 for 4 netter. Døren til enheten var blakk. Hver gang vi forlot vi måtte arbeide på døren i flere minutter før vi kan få det til å lukke. Vi var i en 2-roms enhet og når vi ankom en av sengene var unmade. Maten var igjen på telleren fra folk som hadde vært i enheten før til oss. Toaletter og vasker var ikke ren. Stranden og havet var full av sjøen ugress. Ikke et fornøyelig opphold.

Bodde Juli 2006
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bham
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“ikke den beste ferie”
2 av 5 stjerner Anmeldt 7 juni 2006
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Enheten bare hadde et par arbeider uttak, 2dre soverom hadde 2 dronningen senger crammed toegther i et lite rom og måten møbler ble arrangert, bare en seng hadde visning av TV-apparatet fordi på tv-kabinettet ikke ville åpne hele veien. Det var bare 2 små søppeldunker i hele plassen, og siden vi hadde små barn, bokser fikk fylt raskt. The dishwasher ville ikke åpne helt enten slik at vi bare ga opp på benytter den. Det var ikke mulig å låse døra skyve tilbake så vi fikk ranet en natt som vi gikk ut til å gå til stranden. Det var en masse bygging rundt så dette var ikke en fredelig ferie som vi hadde planlagt. Vi likte lagunen og ender, men turen til stranden var ikke så "kort" som vi hadde planlagt, og jeg satt seg fast min tå på et stykke metall pipe stikker ut av bakken. Balkongene er ikke privat, men som deles av din nabo som bare en del av en vegg atskilt to. Jeg vil ikke anbefale 8 folk det hevder å passe inn i den med mindre du vil være papirstopp sammen. Og siden våre dømme ble brutt i, jeg tror ikke sine alt trygt Hvis du vil ha barna dine med deg fordi du får stadig å se dem og ting.

• Bodde Juni 2006
20 nyttige stemmer 20 nyttige stemmer
“Rett på stranden”
4 av 5 stjerner Anmeldt 8 juni 2004
5 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Vi leide enheten N-4 for memorial day weekend. Enheten ble en fin 2 seng / 2 bad enhet med en veranda med direkte utsikt over den delen av Mexicogolfen. De eneste enhetene som har direkte gulf visninger er m og N-bygninger. Enheten var fint, det så mye som huset Golden jentene bodde i (a la 1988). Det er en laundry facility på området, samt et svømmebasseng. Jeg vil anbefale å bringe rengjøring forsyninger, håndklær, Potter og koke og andre grunnleggende kjøkken elementer. Kjøkkenet hadde noen varer, men ikke alt som du trenger hvis du ville gjøre måltider i enheten. Vi leide enheten for en uke, og det var en god avtale for prisen betalt. Jeg ville definitivt tilbake.

Et TripAdvisor-medlem
Jeanerette, LA
7 nyttige stemmer 7 nyttige stemmer
“Gledet mitt opphold”
4 av 5 stjerner Anmeldt 26 oktober 2003
7 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Villa var veldig komfortabel med en vakker gulf sett forfra (vi var i bygningen M). Det er en to-etasjers bygning, svært private og rolige. Flott for et par som søker for å få bort. Vår eneste problemet var at det hadde en forferdelig sigarett røyk lukt. Vi hadde mislyktes med å be om en enhet er røykfrie når vi gjort våre bestillinger. Hvis du er en ikke-røyker, sørg for å be om er røykfrie enhet og du skal virkelig nyte oppholdet!

Jönköping, Sweden
2 anmeldelser
Anmeldelser i 2 byer Anmeldelser i 2 byer
3 nyttige stemmer 3 nyttige stemmer
“Large condo close to the beach”
3 av 5 stjerner Anmeldt 19 juni 2011
3 personer syntes denne anmeldelsen var nyttig

Romtips: ask for a condo on top floor.
Se flere romtips
  • Bodde Juni 2011, reiste med familie
    • 2 av 5 stjerner Verdi
    • 4 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 2 av 5 stjerner Renslighet
    • 2 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja

Reisende som så på Villas on the Gulf, så også på

Holiday Inn Express Pensacola Beach
5 av 5 stjerner Anmeldelser for 245
Pensacola Beach, Florida Panhandle
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d85574?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Portofino Island Resort & Spa
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 175
Pensacola Beach, Florida Panhandle
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d309865?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Emerald Isle
3,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 14
Pensacola, Florida Panhandle
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d142882?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 59 hoteller i Pensacola, rangert etter popularitet »

Har du vært i Villas on the Gulf? Del dine erfaringer!

Hvis du eier eller leder Villas on the Gulf, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten