Bodde på Bluefin Bay Resort for første gang i September 2011. Vi er fra Va og var deltar på en konferanse i Minneapolis. Vi besluttet å gjøre en side tur og leie en bil og gå Nord opp North Shore of Lake Superior. Bodde to netter på Bluefin Bay og virkelig glede av fred og skjønnheten i området. Vi ankom i tide til å få en innføring i siden med Mark anlegget rekreasjon manager. Han tok oss og en annen par turer opp til Caribou Falls. Dette var en lett/moderat fottur, og jeg anbefaler det til alle. Vakkert tur og herlig faller. Leiligheten vi bodde i er litt eldre, men å være direkte på vannet gjort oppholdet så hyggelig. Dekk på baksiden var min favoritt. Coho Cafe & bakeri har utmerket mat. Deres pizza var hjemmelaget og delicous. Vi har også spiste på resort's viktigste spisesal Bluefin Grille. Begge var utmerket valg. Innretningen basseng og spa er veldig flott. Du må gjøre lakewalk og ta tid å stoppe og lytte til lydkommentaren måte livet brukes til å være i Tofte. Svært interessant historie av området. Vi også reist opp til Grand Marias for noen shopping og funnet den landsbyen for å være en må se også. Ønske vi bodde nærmere slik at vi kunne besøke oftere. Minnesota har en flott juvel i Bluefin-bukten!
- Bluefin Bay Hotel
- Bluefin Bay Tofte