Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Bluefin Bay on Lake Superior: Reisendes anmeldelser

7192 W Highway 61, Tofte, MN 55615
Hotellfasiliteter
Bluefin Bay on Lake Superior
Nr. 2 av 4 hoteller i Tofte
4.0 av 5 stjerner 162 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

162 anmeldelser fra vårt fellesskap

Hva reisende sier om hotellet
  • Badestamp(8)
  • Parkeringsplass(4)
  • Virkelig bra(3)
  • Sovesofa(3)
  • Utendørs basseng(3)
Vis anmeldelser av bare Familie (38) | Par (99) | Forretninger (2)
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Richmond, Virginia
Junioranmelder
3 anmeldelser 3 anmeldelser
Anmeldelser i 3 byer Anmeldelser i 3 byer
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“Stor Getaway”
4 av 5 stjerner Anmeldt 14 oktober 2011

Bodde på Bluefin Bay Resort for første gang i September 2011. Vi er fra Va og var deltar på en konferanse i Minneapolis. Vi besluttet å gjøre en side tur og leie en bil og gå Nord opp North Shore of Lake Superior. Bodde to netter på Bluefin Bay og virkelig glede av fred og skjønnheten i området. Vi ankom i tide til å få en innføring i siden med Mark anlegget rekreasjon manager. Han tok oss og en annen par turer opp til Caribou Falls. Dette var en lett/moderat fottur, og jeg anbefaler det til alle. Vakkert tur og herlig faller. Leiligheten vi bodde i er litt eldre, men å være direkte på vannet gjort oppholdet så hyggelig. Dekk på baksiden var min favoritt. Coho Cafe & bakeri har utmerket mat. Deres pizza var hjemmelaget og delicous. Vi har også spiste på resort's viktigste spisesal Bluefin Grille. Begge var utmerket valg. Innretningen basseng og spa er veldig flott. Du må gjøre lakewalk og ta tid å stoppe og lytte til lydkommentaren måte livet brukes til å være i Tofte. Svært interessant historie av området. Vi også reist opp til Grand Marias for noen shopping og funnet den landsbyen for å være en må se også. Ønske vi bodde nærmere slik at vi kunne besøke oftere. Minnesota har en flott juvel i Bluefin-bukten!

• 4 av 5 stjerner Verdi
    • 4 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 3 av 5 stjerner Rom
    • 4 av 5 stjerner Renslighet
    • 4 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Minneapolis, Minnesota
Senioranmelder
12 anmeldelser 12 anmeldelser
Anmeldelser i 12 byer Anmeldelser i 12 byer
4 nyttige stemmer 4 nyttige stemmer
“Gjennomsnittlig eiendom; overpriced”
3 av 5 stjerner Anmeldt 13 oktober 2011

Jeg bodde på Bluefin Bay en gang før og funnet å være trekk og overpriced. Trodde jeg ville gi det et forsøk som plasseringen er flott. Denne gangen vi bodde i en 2BR condo rett på sjøen. Enheten hadde vært redone--det var OK, men ingenting spesielt. Ikke altfor godt utstyrt kjøkken.

Jeg setter pris på peisen og firewood. Jeg sov på sovesofa i stuen med et bål i peisen. Sovesofa var faktisk sleepable--jeg vil gi dem som! Svært uvanlig. Dekk på innsjøen var fortsatt originalutstyr og svært smale--hadde vi en bredere dekk i vår siste 3BR-enheten.

Jeg fremdeles overveie egenskapen er overpriced for hva du får. Ingen frokost inkludert. Frokost Coho Cafe var fotgjenger og dyrt.

• Bodde September 2011, reiste med venner
Junioranmelder
3 anmeldelser 3 anmeldelser
Anmeldelser i 3 byer Anmeldelser i 3 byer
3 nyttige stemmer 3 nyttige stemmer
“Bluefin er et flott hotell”
5 av 5 stjerner Anmeldt 13 oktober 2011

Jeg har vært opp og ned Highway 61 hundrevis av ganger, men aldri skjønte jeg kunne ha råd til Bluefin. Ikke sant! Jeg fikk en stor avtale på rommet mitt, og det var CLEEEEANNN, komfortable og i en vakker og praktisk plassering. Jeg har betalt hotellpriser for en resort følelse. Det var flott. Jeg vil gå dit igjen og igjen!

• Bodde Oktober 2011, reiste som et par
Anmelder
6 anmeldelser 6 anmeldelser
Anmeldelser i 5 byer Anmeldelser i 5 byer
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“Vår niende tid på Bluefin - vi alltid komme tilbake”
5 av 5 stjerner Anmeldt 7 oktober 2011

Min mann og jeg har vært på besøk Bluefin Bay hvert annet år for 17 år. Vi tilbrakte vår første årsdagen, og fortsetter å gå tilbake igjen og igjen. Bluefin er et spesielt sted. Vårt rom var veldig rent, vår seng og puter var topp lyd og svært komfortable. Vi elsker å ha tre for peisen, og å kunne høre Øvresjøen gjennom åpne vinduer. Maten var, som alltid, utmerket for frokost, lunsj og middag, og personalet var veldig vennlig og imøtekommende. En annen flott tur. Vi vil være tilbake!

• 4 av 5 stjerner Verdi
    • 5 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 5 av 5 stjerner Rom
Jordan, Minnesota
1 anmeldelse
“Vår bryllupsreise”
5 av 5 stjerner Anmeldt 1 oktober 2011

Vi likte oppholdet på Bluefin. Flott livemusikk og mat på grill, stor yoga klasse, maten var god til Coho, likte mange en flaske vin i utendørs hot-tub! Alt i alt, hvis du leter etter en lagt tilbake sted å slappe av, bluefin er et flott alternativ.

• 3 av 5 stjerner Verdi
    • 4 av 5 stjerner Sted
    • 3 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 4 av 5 stjerner Rom

Reisende som så på Bluefin Bay on Lake Superior, så også på

BEST WESTERN Plus Superior Inn & Suites
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 131
Grand Marais, MN
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d77047?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Lutsen Resort on Lake Superior
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 89
Lutsen, MN
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d123482?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
East Bay Suites
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 81
Grand Marais, MN
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d614326?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 4 hoteller i Tofte, rangert etter popularitet »

Har du vært i Bluefin Bay on Lake Superior? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Bluefin Bay on Lake Superior

• Bluefin Bay Hotel
  • Bluefin Bay Tofte
  • Bluefin Bay
Adresse: 7192 W Highway 61, Tofte, MN 55615
Prisklasse (per natt):* 1 537 NOK - 1 684 NOK

Hvis du eier eller leder Bluefin Bay on Lake Superior, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Bluefin Bay on Lake Superior
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser