Lakeside Hotel er nylig renovert av et ungt par fra Brooklyn. Tanken på moderne innredning på innstillingen innsjøen er fantastisk. Det synes imidlertid at de har kjørt ut av penger til å finansiere sin idé. Rommet hadde et vakkert baderom og dusj. Sengen var en tempurpedic eller tilsvarende. Utsikten gjennom dobbelt skyve glassdør er så fredelig.
På den ned siden hadde vinduet fron på vårt rommet en klut stiftet til den til å blokkere lyset fra parkering biler. Et høyt par naboen gjennomsyret lett papir-tynne vegger med sine argument.
De verste del om oppholdet er at jeg har vært over belastet. 150 Per natt, var rommet allerede overpriced. Men når en forblir Lakeside du plassere et innskudd mot ditt opphold og innskudd som går mot din totale regningen for ditt opphold. I mitt tilfelle ble jeg belastet med 200 for innskuddet og 350 for oppholdet.
Så to netter i en sub PARI rom koste meg 550 dollar. Jeg har vært i kontakt med ledelsen og de holder å si de er snu anklagene. Er her det over fire måneder senere, og jeg må spise for 200 bukk. American Express, tillater bare uenighet om kostnader innen 60 dager.
På dette punktet vil jeg anbefale deg holde seg borte fra dette stedet grunnet mangel på respekt jeg har blitt betalt. Ideen er fantastisk, og jeg får hva de går for. Men bunnlinjen er at de er en kunde tjeneste enhet ikke en moderne interiørdesign fast.
Jeremy Shockley Holywell, CT
- Lakeside Hotel Montauk