Vi ankom om 3 pm på fredag, 20 mai 2011. Det var 5 av oss, og vi hadde reservert 3 rom, alle er røykfrie. Rommene var ikke klar, og vi ble fortalt at vi hadde bestilt 3 Røykfrie rom via Internett. Kvinnen som booket rommene hadde kalt og fikk reservasjoner og hadde confimations på hånden når vi ankom. Vi ble sendt til 2 rom, som var røyking, og ble fortalt en 3dje ville være tilgjengelig om kort tid. Vi har ventet nesten 3 timer og med ingen ord fra resepsjonen, en av mine andre reisende gikk til front desk og spurte hvis vi får en tredje plass. Desk kontorist var svært lite samarbeidsvillig og fortsatt insisterte på at vi hadde booket på Internett. Noen få ord ble utvekslet mellom henne og min venn. Desk kontorist kalt politiet å ha oss fjernet. Vi igjen frivillig. Vi fant andre losji, men gjør ikke anbefale dette hotellet. Front desk kontorist enten vet ikke hennes jobb eller hun ønsker ikke å gjøre sin jobb. Vi fant ut at hotellet var dobbelt booket og jeg tror de fleste som hadde booket rom viste seg å kreve dem. Hun var å gi andre reisende en hard tid også.