Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Mweya Safari Lodge: Reisendes anmeldelser

Mweya Safari Lodge, Queen Elizabeth National Park, Uganda
Hotellfasiliteter
Skriv en anmeldelse

89 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
The Netherlands
22 anmeldelser 22 anmeldelser
Anmeldelser i 14 byer Anmeldelser i 14 byer
16 nyttige stemmer 16 nyttige stemmer
“Stor lodge”
5 av 5 stjerner Anmeldt 20 februar 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Mweya lodge ligger i den beste plassen av dronning Elizabethe NP.
Hytta er flott, maten er exellent og ansatte er svært hyggelig og riktig.
Utsikten fra rommet er fantastisk, og også utsikten fra restauranten er stor. Du kan se mange elefanter og andre dyr drikking og bade på den andre siden av elven under lunsj.
Fjellstuen als har noen bosatt warthogs og masse stripet mongoose som du kan tilnærming i meter. Det er flott av kurs.
Hvis du besøker denne parken er lodge å bo.

• Bodde Februar 2011, reiste som et par
    • 5 av 5 stjerner Verdi
    • 5 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 5 av 5 stjerner Rom
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.com. Vis original
paris
21 anmeldelser 21 anmeldelser
Anmeldelser i 19 byer Anmeldelser i 19 byer
9 nyttige stemmer 9 nyttige stemmer
“Paradise”
5 av 5 stjerner Anmeldt 13 januar 2011
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Fantastisk sted, vi lucked ut fordi stedet var halvt tomt og derfor veldig stille. Muligens fordi det var bare begynnelsen av regntiden og også på grunn av krisen jeg mistenker safari reise har gått ned. Det var som paradis, men verdt hver bit av it--jeg beklaget ikke å kunne bo lenger og bare slappe av. Maten var bra også, så vel som massasje på spa, rimelig pris for en westerner. Ikke gå glipp båttur opp Kazinga kanalen.

• Bodde September 2010
    • 5 av 5 stjerner Rom
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.fr. Vis original
Olympia WA
1 anmeldelse
“Bra beliggenhet, Beautiful visning”
4 av 5 stjerner Anmeldt 29 desember 2010

Vi bodde her i juli 2002 med en annen gruppe av 10 personer. Glede av å se flodhester og crocs i nærliggende Lake Edward. Men var hvor mange store dyr i Queen Elizabeth nasjonalpark veldig skuffende. Jeg forstår at år før... Når Ida Amin var i kraft... de fleste av dyrene ble drept. Kanskje de har hatt en sjanse til å gjenopprette siste 8 år. Ikke en venture utenfor rommet ditt om natten! Uten et gjerde rundt lodge, flodhester, elehpants, løver, kan etc. vandre inn og ut. Hvis du er ser for en sann afrikanske Safari erfaring der du ser i hvert fall "Big 5", kan du gå til Kenya eller Tanzania i stedet.

• Bodde Januar 2010
Anmeldelser i 16 byer Anmeldelser i 16 byer
15 nyttige stemmer 15 nyttige stemmer
“Amasing visninger”
5 av 5 stjerner Anmeldt 22 september 2010

En fantastisk beliggenhet i en veldig interessant park. Jeg bodde i to netter, og gjorde at jeg var på lodge for alle søndag stiger og søndag stiller. Lyder av flodhester og fugler på tvers av innsjøene er vidunderlig avslappende.
Var god mat og rom. Hvis du får sjansen, bo der!

• Bodde September 2010, reiste med familie
13 nyttige stemmer 13 nyttige stemmer
“Vakker utsikt”
4 av 5 stjerner Anmeldt 18 september 2010
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Generelle et nydelig hotell. Vakker utsikt over den Kazinga kanal. Staff was very helpfull, komfortable rom og maten var veldig bra. Bare holdt en natt og det var svært annerledes enn de andre stedene vi bodde mens i Uganda. Det er så absolutt mer av en "hotell" enn de typiske lodges som vi bodde på i andre Parker (er nærmere en overnatting erfaring i tanke flere turist områder i Øst-Afrika som Kenya og Tanzania), men total, alt er en svært standard.

• Bodde August 2010, reiste som et par

Reisende som så på Mweya Safari Lodge, så også på

Ishasha Wilderness Camp
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 31
Queen Elizabeth National Park, Uganda
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d1142238?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Primate Lodge
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 47
Fort Portal, Uganda
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d1119775?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Kampala Serena Hotel
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 131
Kampala, Uganda
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d623934?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 1 hoteller i Queen Elizabeth National Park, rangert etter popularitet »

Har du vært i Mweya Safari Lodge? Del dine erfaringer!

Mweya Safari Lodge Også kjent som

• Mweya Safari Hotel
  • Hotel Mweya Safari
Adresse: Mweya Safari Lodge, Queen Elizabeth National Park, Uganda

Hvis du eier eller leder Mweya Safari Lodge, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Mweya Safari Lodge
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vi beklager, men for øyeblikket har vi ingen tilbud for dette stedet.