Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

The Red Horse Inn: Reisendes anmeldelser

45 Winstons Chase Court, Landrum, SC 29356
Hotellfasiliteter
The Red Horse Inn
Rangert som nr. 1 av 3 B&B / vertshus i Landrum
4.5 av 5 stjerner 75 anmeldelser
Hvilke hoteller i Landrum er på salg?
Se hoteller
Skriv en anmeldelse

75 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Rockford, Tennessee
1 anmeldelse
“Sjarmerende, elegant, rolig, vekk fra det hele og velkommen...”
5 av 5 stjerner Anmeldt 23 februar 2011

Vi var i ærefrykt fra øyeblikket vi kjørte opp til stedet. Roger møtte oss på døren, og viste oss til vårt rom. Begge rommene er elegante og koselige. Rommene var svært komfortabelt og rent. Mary var svært nyttig i neste dag gir oss ideer om hvor til fottur (vi gikk til Cæsars hodet State Park) og hvor du skal spise. Dette er en høy klasse, elegant, velkommen inn med mye å gjøre i området. Det finnes mange restauranter å velge mellom i området (faktisk et overraskende tall for en liten by). Vertshuset er meget fredelig og hvis du bare ønsket å komme vekk fra alt, du kan bokstavelig talt bare bo der hele tiden. Mary og Roger gjør du føler deg velkommen og svært trygt. Var det utover forventning og veldig well-valued. Som en side, prøve Dmitri er din første natt for casual greske italiensk (Dmitri kommer til bordet ditt og synes å vite alle faste) og deretter venture i Landrum for de andre døgn.

• Bodde Februar 2011, reiste med familie
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Columbia, South Carolina
Profesjonell anmelder
23 anmeldelser 23 anmeldelser
Anmeldelser i 15 byer Anmeldelser i 15 byer
9 nyttige stemmer 9 nyttige stemmer
“Perfekt sted for en fredelig, avslappende opplevelse”
5 av 5 stjerner Anmeldt 14 februar 2011

Min mann og jeg å gå pleier et sted som er spesielle for Valentinsdag helg hvert år og vi fant det perfekte stedet på The Red Horse Inn! Mary og Roger har skapt en utrolig opplevelse og deres tjeneste er uklanderlig! Fra før vi selv ankom, dekket Mary alle detaljer. Stedet ser ut til å være utenfor banket banen, men er faktisk lett å komme til og veldig praktisk for så mange eventyr. Beliggenhet rett ved jeg-26, kan du enkelt komme til Lake lokke, peis Rock, Rock tabell, Greenville/Spartanburg, og det er mange flotte restauranter i nærheten. Vi dro til Persimmons i sentrum av Landrum og grundig likte det, da Dimitri's (gresk) Restaurant for lunsj, så vel som The Junction - og alle er nær The Red Horse Inn.

For vår spesielle helg hadde vi Valentines pakken komplett med roser, champagne, sjokolade dekket jordbær og middag brakt til vårt ROM en natt.
Vi bodde i Grainary hytte som er vakkert innredet med uttalelser om kjærlighet inskribert på alle soverom veggene. Det er vel verdt investeringen for gang du vil bruke. En av de beste forskjellene om The Red Horse Inn i forhold til andre b & Bs eller Inns er at du ikke har å bli kledd opp for å gå til frokost. De gir en nydelig frokost for deg på ditt rom. Maten var deilig.

Det er en badestamp på baksiden veranda (i denne bestemte hytte) med nydelig utsikt over fjellet bak hytta. De fredelige omgivelsene sikre du har en avslappende opplevelse. Vi vil definitivt gå tilbake!

• Bodde Februar 2011, reiste som et par
Ponte Vedra Beach, Florida
1 anmeldelse
“Fremragende kvalitet og oppmerksomhet på detaljer.”
5 av 5 stjerner Anmeldt 28 november 2010

Vi søkte en rolig, men vakker retrett med flott utsikt, smakfulle omgivelser og en hyggelig og gjennomtenkt personale - The Red Horse Inn får toppkarakter fra oss på alle teller!. Det sannsynligvis ville være fantastisk å bo her når som helst, men er en skikkelig godbit å komme når høst farger er best!
Sharon og Howard Pontre Vedra, FL

• Bodde November 2010, reiste som et par
atlanta
“stor weekend getaway”
5 av 5 stjerner Anmeldt 28 oktober 2010

Dette er det perfekte stedet å komme unna i helgen. god service fra mary og roger. Vi bodde på gables rommet, hvilke def har fantastisk utsikt det skryte i beskrivelsen. anbefales

• Bodde Oktober 2010, reiste som et par
Myrtle Beach, South Carolina
1 anmeldelse
“Den aller beste romantisk flukten”
5 av 5 stjerner Anmeldt 4 oktober 2010

Det er svært få ord for å beskrive hvor flott det røde hest er. Min nye kone og jeg ønsket en lav nøkkel, eiendommelig bryllup og hva vi fikk var langt unna mer enn vi kunne noen gang ha forestilt eller ønsket. Roger og Mary var utover tvil den aller beste verten vi måtte be om. Helt fra begynnelsen av vår helg til slutt, ble vi behandlet som kongelige. Hele helgen var så perfekt i enhver forstand av ordet. Innstillingen, den avslappende atmosfæren, gourmetmat, oppmerksomheten til subtile detaljer og romslige og sjarmerende fasiliteter var det beste. Vi ser frem til mange flere besøk til denne svært spesiell plass.

• Bodde Oktober 2010, reiste som et par

Reisende som så på The Red Horse Inn, så også på

Walnut Lane Bed and Breakfast
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 12
Lyman, SC
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d118768?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
1906 Pine Crest Inn
4 av 5 stjerner Anmeldelser for 56
Tryon, NC
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d267688?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Mountain Inn & Suites
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 66
Flat Rock, North Carolina Mountains
SJEKK PRISER! ABS:HotelCheckRates-d614201?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 0 hoteller i Landrum, rangert etter popularitet »

Har du vært i The Red Horse Inn? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om The Red Horse Inn

45 Winstons Chase Court, Landrum, SC 29356
Prisklasse (per natt):* 830 NOK - 1 598 NOK

Hvis du eier eller leder The Red Horse Inn, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten