Hvis du er i Lancefield området for noen grunn, og trenger en hyggelig, stille hotellet for en overnatting Stopp, er dette et godt alternativ – anstendig rom, fredelige omgivelser og vennlig service. Og du trenger ikke å gå veldig langt for utmerket mat som mat til hotellet er toppen hakk! Disse er motell stil enheter, alle enkelt nivå med individuelle ekstern tilgang.
Jeg brukte et par netter på the Grange på siste forretningsreise. Plasseringen er ganske landlig, ca 90 minutter nord for Melbourne, men som gjør den mer rolig. Hotellet ligger på kanten av den lille byen av Lancefield som har mest grunnleggende tjenester. Det er en fin Turgåing/Sykling bane over motorveien som er flott for tidlig morgen kjøres eller turer. Det er bare om et 5 min. spasertur langs banen inn i byen. Begrunnelse er virkelig fint med mange velvoksne trær og gressletter plenen.
Rommene er ganske grunnleggende med alle standard møbler, ingenting ekstravagante. TVer er ganske gamle (CRT) og trenger oppdatering. Rommene har varmepumper, en nødvendighet i vinter, men fordi de er plassert i nærheten av taket, gulvet området er fortsatt ganske kult. Rommet var skinnende rent og ganske godt vedlikeholdt. Badene er enkle men funksjonelle, og alle rommene har Internett-tilgang. Selv om ligger ved siden av motorveien var det ikke noe problem med kjørestøy. Men støyen med varmepumpe å slå på og av hele natten holdt meg fra å få en god søvn (jeg slått den av etter den første natten).
Samlet jeg hadde en ganske hyggelig opphold på the Grange, og den representerer rimelig valuta for pengene. Jeg anbefaler det til andre som en overnatter Stopp, og jeg vil bo her igjen får sjansen.
Liker – fredelig, utmerket mat, kjører/sykling banen misliker – behov noen oppdatering, støyende og ineffektive varmepumpe