Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:

Aparthotel Bahia Grande: Reisendes anmeldelser

4.0 av 5
at Playitas Grand Resort, 35629 Las Playitas, Fuerteventura, Spania
Hotellfasiliteter
Aparthotel Bahia Grande
4.5 av 5 stjerner 353 anmeldelser
Vis den laveste prisen for dette hotellet*
Vis priser
*fra våre partnere
Skriv en anmeldelse

353 anmeldelser fra vårt fellesskap

Reisetype
Dato Rangering
holmestrand
1 anmeldelse
“Stedet som hjelper deg å finne tilbake til degselv og treningsgleden!”
5 av 5 stjerner Anmeldt 26 januar 2011

Las Playitas er stedet som hjelper deg å kickstarte trening om du har gått deg bort i dvale! Vi reiste mor på 48 år og datter på 20 år og hadde en fantastisk uke! Leiligheten var superfin og maten fantastisk ( vi hadde halvpensjon...kan anbefales på det varmeste!)
Vi trente hver dag, spiste godt og sov godt i den flotte leiligheten...Vi reiser tilbake når som helst!!!!

• Bodde Januar 2011
    • 5 av 5 stjerner Sted
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Oslo, Norge
1 anmeldelse
“Flott beliggende resort med masse aktiviteter for store og små.”
4 av 5 stjerner Anmeldt 13 januar 2011

Las Playitas gav oss den gode, avslappede feriefølelsen. Hyggelig betjening, ingen som prøver å selge deg ting. Leiligheten passet oss veldig godt, fint med dører som kan lukkes mellom rommene. Vi var to voksne som reiste med tenåringssønn og to mindre barn og leiligheten var romslig med fint bad med både dusj og badekar. Balkongen med havutsikt ble benyttet hyppig på morningen til frokost, hadde sol frem til kl. 1500. Stedet ligger veldig vakkert til og byr på en drøss av aktiviteter for den sporty. Dette er den første ferien der formen er blitt til det bedre, ble veldig inspirert til å trene og være med på de felles treningstimene. Bassengområdene var veldig fine også. Men sklia for barna var supertreg og ungene på 7 og 8 droppet den fort. Masse solsenger og flott utsikt til sjøen om man ville det. Eia hadde vi hatt en uke til der!

• Bodde Januar 2011, reiste med familie
    • 4 av 5 stjerner Verdi
    • 4 av 5 stjerner Sovekvalitet
    • 4 av 5 stjerner Rom
    • 3 av 5 stjerner Renslighet
    • 4 av 5 stjerner Service
Var denne anmeldelsen nyttig? Ja
For å få tips fra så mange reisende som mulig, har denne anmeldelsen automatisk blitt oversatt til engelsk, og den kan derfor være en ikke perfekt kopi av originalen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen.
Language Weaver
Lisboa
Junioranmelder
4 anmeldelser 4 anmeldelser
Anmeldelser i 2 byer Anmeldelser i 2 byer
“Nesten perfekt.”
4 av 5 stjerner Anmeldt 13 mai 2012

Spille Itas er et sted å besøke hvis du vil trene og slappe av. Hvis du foretrekker en lat ferie med sene kvelder og mange restauranter å prøve noe annet.

Mitt opphold i spille Itas var stort sett veldig bra og jeg vil komme tilbake. Hva dette stedet mangler er Wi-Fi. I Skandinavia nesten alle bruker ipad, Ipod touch(jeg gjør. ), Iphone, tablet(jeg gjør.) eller en smarttelefon. Jeg vet ikke hvordan mennesker kan behandle uten Spotify. Vi er online 24/7. Til mitt neste opphold jeg håper at det kan bli posssible å bruke min tablet og Ipod med Wi-Fi! Når du har en tavle eller Ipad, det spiller ingen rolle at menyen med tv-kanaler er elendig, fordi du har hundrevis av tv-kanaler på Ipad eller tavle.

Rommet i leiligheten var meget bra, med et velsmakende bad med både dusj og badekar. Kjøkkenet var ok, men du kan ikke bake brød der eller gjøre en pizza. Rommet er utstyrt med mange elektriske outlets. Sengen var god, men jeg forstår ikke hvorfor de konstruere leilighet med to nivåer. Det er ikke egnet for personer med en vandrende handikap. Det var veldig stille og det er viktig hvis du vil ha en avslappende ferie.

Men bortsett fra mangelen på Wi-Fi og maten spille Itas er et sted jeg vil anbefale til folk som vil ha en aktiv ferie. Spa var meget bra og jeg fikk noen virkelig brutal, men god massasje som jeg sterkt behov. Én time etter en massasje føler du at flygende.

Alt er nytt og i prestine tilstand. I 50 meters basseng kan du gjøre noen skikkelige opplæring, men vi oppmerksomme på den sterke solen. Treningsrommet har alle typer utstyr du trenger for å gjøre en hard treningsøkt. Og du kan gjøre golf, tennis, sykling, spinning, steping, stretching, badminton, basketball, volleyball, jogging, minigolf og så videre. Barna du kan parkere i Romsdalsmuseets Club.

De ansatte i leiligheten var meget profesjonell. Et problem med trygge og problem med min dør kortet var fast på mindre enn 10 minutter. Du kan bruke døren kortet som et kredittkort, som igjen kan føre til en stor flik når du forlater.

Min største consern er maten og tilgjengelighet til sunn mat. Når du reiser til health resort, god, sunn, nutrisious mat er viktig. På hotellet buffet mesteparten av maten var ikke særlig sunn, men du kan finne noe frukt og grønnsaker. En engelsk frokost er definitivt ikke den beste måten å starte en dag med mange arbeid forbehold. Om kvelden kan du spise på Bodega, men er avslutte dagen med et måltid som inneholder 2000 kalorier smart? Neste gang jeg kom dit jeg vil reise til nærmeste by for å kjøpe min egen mat. Den lokale butikken hadde rikelig med sprit, men var svært begrenset med grønnsaker, frukt, nøtter, bønner og så videre. Jeg besøkte stedet for å bli i bedre form og som inkluderer sunn mat. En crossover restaurant med ulike kjøkken kunne spark opp stedet.

• Bodde Mai 2012, reiste solo
9 nyttige stemmer 9 nyttige stemmer
“Utrolig!!!!!! (;”
5 av 5 stjerner Anmeldt 3 mai 2012
1 person syntes denne anmeldelsen var nyttig

Wow! Aparthotel Bahia Grande er ett fantastisk hotell, jeg vet ikke hvor du skal begynne?
Vi ankom 4-stjerners hotell på den 26. april 2012, vi fikk vår nøkler i resepsjonen, og fikk et løft straks ingen ventetid, fordi vi gikk all inclusive var det tid for vår lunsj når vi kom dit så vi gikk ned og fikk et bord med en gang, gikk vi for å få mat og det var såååå mye å velge mellom, maten var så god, den eneste nedturen til restauranten er det servitører vil ikke ta med platen med mindre det er tom ellers ta det selv, det hadde en drikkemaskin slik at du kan ha en hvilken som helst drink du ville ha inkludert vin, øl, osv. .. senere den kvelden dro vi til innendørsbaren for å se på Underholdningen, og wow! Én natt var det denne type dans og den andre var det en type dans som jeg aldri hadde hørt om før, så det var veldig bra .... den siste natten på Hotel underholdningen var en papegøye forestilling, som var den beste underholdning i uken!!! Stranden er en 30-sekunders gange fra hotellet, hvis det ..... du kan komme til stranden ned langs stien fra baksiden av hotellet eller veien veien fra siden av hotellet. Stranden er veldig rent og været var i de øverste 20-åringer til 30-tallet så det var veldig varmt mesteparten av tiden. Hotellrommene er veldig rent og ryddig også rommene får rengjort hver dag, men mandag som tjenestepikene fungerer ikke den dagen. Det er noen få personer som driver det miniklubb hver dag fra 10:30 til 11:50:00 og hvis du vinne spillene du vil vinne et sertifikat som kommer til å bli tildelt deg på mini diskotek på 8:35.00 hver kveld rett før underholdningen, en dag du vil gjøre brettspill og en annen du vil gjøre beach spill, en morgen vi gjorde farging sand og sette alle de forskjellige fargene på glassflasker og gjør mønstre med sand, Joline vil vanligvis kjøre spill. Utendørsbassenget er svært kaldt men når din i det er ok, innendørsbassenget er den varmeste basseng iv'e noen gang har vært i med solsenger rundt den og dusj ... det er et veldig rent basseng og ikke for dypt for barn. Cala Bona ligger bare 30 min spasertur hvis det ned i havet der de fleste butikkene er. Den solsenger ved bassenget er gratis å bruke og for det meste ikke brukes mesteparten av tiden slik at de fleste av dem er tomme. Alt i alt, dette var en helt fantastisk ferie og jeg synes den fortjener 5 stjerner :)

• Bodde April 2012, reiste med familie
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
Drevet av
Microsoft® Translator
Lund, Sverige
1 anmeldelse
“En veldig fin resort med flere sportsanlegg”
5 av 5 stjerner Anmeldt 23 september 2011

Beliggenhet: bygget på et hav shore i en isolert valley. 1 km til en liten fiskerlandsby. 4.5 km til en større by. Store antall kjører spor, fjellet & road sykkel baner rundt. Ingen andre hoteller innen gangavstand. Perfekt for sportsaktiviteter og slappe av.

Hotellet: rent og godt vedlikeholdt; Det vennlige personalet.

Fasiliteter & program: flott sted for aktiv ferie. Gratis tilgang til flere gruppeaktiviteter (kjører, fjellet turer, fotball, volleyball, aerobic, trinn, osv.) og stort treningsstudio. Billige tilgang til en god 50 m svømmebasseng (2 Euro/time). Mountain bike og road sykkel utleie tilgjengelig, men en eller annen måte dyrt (igjen: fantastisk spor for fjell og veien sykler). Full størrelse innendørs fotballbane under bygging. Det eneste problemet jeg har funnet er utilstrekkelig air condition i gym. Det er det varmt. Mye for varmt.

Mat: god frokost buffet og veldig god kveld frokostbuffé. Bredt utvalg, fin kvalitet, godt utvalg.

• Bodde September 2011, reiste som et par
    • 5 av 5 stjerner Sted
Opprinnelig sendt inn på English på www.tripadvisor.se. Vis original

Reisende som så på Aparthotel Bahia Grande, så også på

Gran Hotel Atlantis Bahia Real
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 474
Corralejo, Fuerteventura
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d287995?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Riu Palace Tres Islas
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 431
Corralejo, Fuerteventura
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d237063?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Bahiazul Villas & Club
4,5 av 5 stjerner Anmeldelser for 149
Corralejo, Fuerteventura
Vis priser ABS:HotelCheckRates-d1151363?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Vis alle 2 hoteller i Las Playitas, rangert etter popularitet »

Har du vært i Aparthotel Bahia Grande? Del dine erfaringer!

Tilleggsinformasjon om Aparthotel Bahia Grande

• Aparthotel Bahia Grande Las Playitas
  • Aparthotel Bahia Grande Hotel
Adresse: at Playitas Grand Resort, 35629 Las Playitas, Fuerteventura, Spania
Prisklasse (per natt):* 154 NOK - 510 NOK

Hvis du eier eller leder Aparthotel Bahia Grande, kan du registrere deg nå for å få gratisverktøy for å forbedre oppføringen, tiltrekke deg nye anmeldelser og svare på anmeldelser.

• Behandle oversikten
Aparthotel Bahia Grande
Vis den laveste prisen for dette hotellet (fra våre partnere)
Vis priser