Turer og billetter
Phuket Airport Ankomst - Privat Transfer fra Flyplass til Hotell
4

Phuket Airport Ankomst - Privat Transfer fra Flyplass til Hotell

Av Tour East
Om
fra
kr 287,16
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 8 per gruppe
Varighet: 40 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett


  • Enveis privat overføring fra flyplass til hotell
  • Møt og hilse på tjenester
  • Porterage av 1 stk standardstørrelse bagasje + 1 stk håndbære per person
  • Vare og tjenester skatt
Det som ikke er inkludert
  • Tips


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • * Phuket flyplass (internasjonale ankomster) * Etter å ha hentet bagasjen fra karusellen. Rydd tollen og gå mot gate 2. Ved siden av gate 2 (utenfor bygningen) venter din representant (iført uniformsskjorten/blusen som er hvit med grønne, gule og brune vertikale striper med firmanavn og skilt som viser kundens etternavn. * Phuket flyplass (innenlands ankomster) * Etter å ha hentet bagasjen fra karusellen. Gå ut gjennom hovedporten som tar deg inn i terminalen foran den siste porten og flyplassrepresentanten din venter ved venteområdet foran ankomsthallen – ved gate 1 for innenlandske ankomster (iført uniformsskjorten/blusen som er hvit med grønt, gult og brune vertikale striper med firmanavn og skilt som viser kundens etternavn * Ytterligere hjelp kan du trenge i Phuket, ikke nøl med å kontakte oss. Sjåfører venter opptil maksimalt 1,5 time fra flyet ditt ankommer.
  • Flyplasser:
  • Phuket Intl Airport, Mai Khao, Phuket 83110 Thailand
Returdetaljer
  • Phuket, Phuket

  • Ingen rullestoltilgang
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3685HKTAPTHTL_P

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Bekreftelse for denne overføringen vil bli mottatt ved bestilling
  • Merket av kjøretøy som brukes kan variere avhengig av din spesifikke reisedato
  • Prisen er per person, basert på 3 til 6 voksne per bil / kjøretøy.
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 8 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvor mye er Phuket Airport Ankomst - Privat Transfer fra Flyplass til Hotell?
Priser i Phuket Airport Ankomst - Privat Transfer fra Flyplass til Hotell starter fra kr 288,18. Oppdag og bestill Phuket Airport Ankomst - Privat Transfer fra Flyplass til Hotell på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Phuket Airport Ankomst - Privat Transfer fra Flyplass til Hotell?
Tour East er vert for Phuket Airport Ankomst - Privat Transfer fra Flyplass til Hotell. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Tour East på Tripadvisor. Oppdag og bestill Phuket Airport Ankomst - Privat Transfer fra Flyplass til Hotell på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Phuket Airport Ankomst - Privat Transfer fra Flyplass til Hotell?

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3685HKTAPTHTL_P

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Om operatøren
Tour East
1 871
Bangkok, Thailand
Ble medlem i august 2011

Nr. 110 av 826 Turer og aktiviteter i Bangkok
th0maseddy
th0maseddy
0
0
ATV Tur
Vi bestilte en jungel tur med arv, som vi kjørte selv. Dette var en fantastisk opplevelse. Inn i jungelen og opp til et utsikts punkt. Super opplevelse.

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
4 anmeldelser
Ypperlig
2
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

raes1000
Auckland, New Zealand52 bidrag
des. 2018 • Familie
Our flight arrived 2 hours late on 27 December, and our transfer was waiting for us. There are a lot of signs up for transfers once you exit the domestic terminal, so carefully check for your name. If you can’t find your name, look for the Tour East signs and they will find your transfer for you. Our car was spacious, air conditioned with wi fi. We arrrived around 6 pm, and because of the traffic it took 2 hours to get from the airport to Karon Beach. Our driver did warn us as soon as we got in the car that it would take about 90 minutes. Excellent safe driver. Definitely recommend pre paid transfer, a two hour tax ride would cost a fortune!
Skrevet 29. desember 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Lynelle E
27 bidrag
Pre-booking and paying online beforehand can feel a bit risky for some countries and you always worry that you’re being ripped off...but the private car airport transfer that Tour East provides is well worth it and ran very smoothly in Phuket. On arrival you join the stream of tourists heading out to the transport area, all searching for their names on boards! In fact, the only (slight) negative feedback I could give was that it was hard to find your name amongst so many - possibly my blurry travel affected eyes were to blame😄.
Both the drivers we had were great. Very polite and helpful and they were good drivers! We felt very safe despite the crazy traffic. Cars were in excellent condition and very clean plus air conditioned..phew!
Communication with Tour East was easy and I received almost instant replies to any email queries.
Great service - would definitely use again. Thank you!
Skrevet 9. juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Lynelle E, Thank you very much for your kind words. We do appreciate you taking the time to write! Yes, Phuket Airport does have a heavy stream of tourists walking out of the Terminal searching for their names on boards, but unless tourists wish to take their chances with the so-called Phuket Mafia taxi system (they are not violent in any way. They are just there to rip off the tourists who haven't got pre-arranged transfers booked) then there aren't too many other ways around it. Fortunately, you were smart enough to pre-book your transfer from airport to hotel with Tour East's clean, air-conditioned and eel maintained vehicles. Kind regards, Christopher
Skrevet 14. juli 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

melbournetram69a
Greater Melbourne, Australia5 bidrag
apr. 2018 • Par
The flight was over 3 hours late into Phuket. However this was not a problem as we collected our luggage and the tour east rep was waiting for us.
We were delivered to the hotel without any trouble, the car was modern and very clean. I would recommend this service to anybody who wants a hassle free and great value for money transfer.
Skrevet 30. april 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Greetings from Thailand! Thank you very much for your Recommendation on Tour East. If a passenger arrives on the flight number that we had been advised of in the booking then it does not matter should it arrive late as Tour East will be there to meet it/you. (Only if your arriving flight number has been changed does Tour East need to be informed so as to ensure Meet & Greet at the right time.). Glad to read here that everything went well! Christopher Tour East
Skrevet 1. mai 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Bryan B
Stockport, UK1 bidrag
apr. 2018 • Familie
Pre-booked a private transfer with Tour East through Expedia priced at £57.11(2600 Baht). When we met with their representative in arrivals they demanded an extra 1000 Baht each way to complete the booking nearly doubling the price!!! They blamed a "zone change", tired after a 23 hour trip with young kids, I paid it after a bit of arguing. On reflection I should have told them where to stick it and got a taxi (1200 Baht each way) and asked for a refund through Expedia.
Skrevet 16. april 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Bryan, Thanks for the review. Tour East always welcomes feedback if this is good or bad as we like to learn and also listen to our customers. Any problems can be dealt on the day swiftly. Let me share my findings after our investigation and also after I sent you an email. Firstly you booked transfers for the X10 Hotel in PHUKET through Expedia and you were NOT staying in Phuket. You were staying in the X10 Hotel in KHAO LAK which as you know is another resort far from Phuket and the transfer further away. We have your voucher that you showed the guide showing Khao Lak and the error was that you booked and paid for another transfer. The guide did mention this to you and we never demanded money you actually paid this and also for the return transfer too. I hope you understand that we can not speak to your agent or call you to fix this in the Hotel later as this was I am afraid your mistake. You were also sent by email your reservation showing you paid for Phuket. The fault is not with us I am afraid for above reasons and I hope after you check and you see I am correct. You also used the return service back from Khao Lak to Phuket Hotel I see without any incident as there has been no incident reported. Tour East Transfers are operating 24 Hours a day in many destinations throughout Thailand and are well documented that we are cheaper, provide a meet and greet service, a welcome pack full of information on arrival and new for Bangkok a free 1 day sim card with unlimited data. Thanks and Regards, Nick
Skrevet 18. april 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Phuket Airport Ankomst - Privat Transfer fra Flyplass til Hotell levert av Tour East