Turer og billetter
Grand Turk Bird-Watching Tour med trikk
2

Grand Turk Bird-Watching Tour med trikk

Av Island Trams Limited
fra
kr 354,32
per voksen
fra
kr 354,32
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 9 per gruppe
Varighet: 45 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk


  • Lokal naturistguide
  • Transport med utendørs trikk
  • Bird guidebok
Det som ikke er inkludert
  • Tips
  • Mat og Drikke
  • Hotell henting og avreise


Avreiseinformasjon
  • Grand Turk, TKCA 1ZZ, Turks and Caicos Islands Avgangspunkt: Trikkestasjon nær cruiseterminalen Adresse: White Sands Resort på Grand Turk Veibeskrivelse: Møt guidene dine på stranden, til venstre for brygga, før du går inn i DUFRY STORE ved Cruise Center. Guider vil gi armbånd, kart og instruksjoner hvor du kan gå ombord på trikken.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 6592BIRD

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 9 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvor mye er Grand Turk Bird-Watching Tour med trikk?
Priser i Grand Turk Bird-Watching Tour med trikk starter fra kr 343,85. Oppdag og bestill Grand Turk Bird-Watching Tour med trikk på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Grand Turk Bird-Watching Tour med trikk?
Island Trams Limited er vert for Grand Turk Bird-Watching Tour med trikk. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Island Trams Limited på Tripadvisor. Oppdag og bestill Grand Turk Bird-Watching Tour med trikk på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Grand Turk Bird-Watching Tour med trikk?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 45 m. Oppdag og bestill Grand Turk Bird-Watching Tour med trikk på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 6592BIRD

Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
2.0
1 anmeldelse
Ypperlig
0
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
0

Joan M
Tampa, FL6 bidrag
sep. 2018 • Familie
We purchased our tickets thru Trip advisor at $30 pp. We get to Grand Turk and had a hard time finding them, we had to walk all around till we finally found them at the beach, not easy to spot them. First thing we notice is they were advertised at $25 pp, i try telling the guy and show my receipt, he responded Trip Advisor rip you off and walk away uniterested, then they made us wait for ever. Finally they ask us to follow some other groups they had gather and we had to walk really far to where they had the Trams parked because apparently they can not pick people up from in front of the port, after walking that long distance there was no room enough for all of us on the Tram. At this point i figure we just get our money back and leave, i again attempt to talk to them and again they responded very rudely that we were ripped off by trip advisor and that we can ride or stay. So we had no other choice i was not getting my money back so we did. at the end, The tour was very informative however there are no stops except at a sort of market in the middle of a street and not enough time to even get food or a drink. I would not recommend it.
Skrevet 1. oktober 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thanks for your review. I'm sorry that you did not get the experience most of our guests do. We have worked with Tripadvisor and other wholesalers for many years. We do not set final prices for our partners, rather offer a wholesale rate to them, they make final decisions on price offered. We are located on the beach next to the only pier for nearly 8 years now, it sounds like you may have run into other vendors, as our team members would not make remarks about our partners as noted.
Skrevet 12. november 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Grand Turk Bird-Watching Tour med trikk levert av Island Trams Limited | Turks og Caicosøyene