Turer i Los Cabos
Privat transport i Cabo
4
Om
fra
kr 859,93
per gruppe (opptil 8)
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–120
Varighet: 25–45 minutter
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk, Spansk
Mer


  • Vann på flaske
  • Alkoholholdige drikkevarer
  • Privat transport
  • Kjøretøy med klimaanlegg
Det som ikke er inkludert
  • Bruk av sykkel


Startpunkt:
    Informasjon om hentested
    • vi venter på deg på flyplassen med et personlig skilt med passasjerens navn. tjenesten er en måte, du kan planlegge retur med sjåføren (betaling og returinformasjon)
    Henting ved flyplass tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte flyplasser.
    • Los Cabos Airport, Mexico
    Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

      • Rullestoltilgang
      • Tilrettelagt for barnevogn
      • Tjenestedyr er tillatt
      • Nær offentlig transport
      • Spedbarn må sitte på fanget
      • Seter for spedbarn tilgjengelig
      Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 173276P3

      • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
      • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
      • De fleste reisende kan delta
      • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
      • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

      • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

      Hvor mye er Privat transport i Cabo?
      Priser i Privat transport i Cabo starter fra kr 839,15. Oppdag og bestill Privat transport i Cabo på Tripadvisor
      Hvilket selskap leverer Privat transport i Cabo?
      Adverture Travel Tansportation er vert for Privat transport i Cabo. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Adverture Travel Tansportation på Tripadvisor. Oppdag og bestill Privat transport i Cabo på Tripadvisor
      Hvor mye tid trenger jeg for Privat transport i Cabo?
      Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 25 m. Oppdag og bestill Privat transport i Cabo på Tripadvisor

      Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 173276P3

      Reserver plassen din
      Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

      Lignende opplevelser


      Vi sjekker anmeldelser.
      Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
      Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
      Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
      Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
      Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
      4.0
      4,0 av 5 bobler5 anmeldelser
      Ypperlig
      4
      Svært bra
      0
      Gjennomsnittlig
      0
      Dårlig
      0
      Forferdelig
      1

      Sandinmytoes89
      California12 bidrag
      1,0 av 5 bobler
      We arrived at the airport taxi ride area, and it took us a while to figure out our ride company, as there was no signage or anyone representing the company that was picking us up or a sign with our name on it.

      The host/guide said our ride was on its way in 15 minutes and should arrive shortly. After 20 minutes, he informed us that it would take 41 minutes. Our ride arrived after approximately an hour of waiting. During that time, our host/guide told us that the driver was within the airport area, dropping off other riders and dissuading us from seeking an alternative taxi service. Our prepaid reservation was to be a van, but a small sedan with a broken windshield from end to end and no working AC showed up. After the pickup, the driver took 45 minutes to get us to our resort despite being told it was only a 15-minute drive. It turned out that he avoided taking the direct route with the freeway to avoid paying a toll.

      In the end, the host/guide assured us that we should never have to wait more than 20 minutes, and if we did, their company would refund our fare in full because that was their policy. However, despite contacting their company, manager, and customer service multiple times, we never heard back from anyone.

      We filled out an automated survey Viator sent (the original company we went through for booking), giving an unfavorable review of our experience. Neither this company nor Viator got back to us; it had been one week.

      We finally got a response from Viator after contacting them with a phone number provided after our review on the Trust Pilot platform. They said they would not refund our money or offer consolation. It is not so much the money paid; it was the lack of customer care and services by this local provider, Adventure Travel Tansportation (Transportation) and Viator (our contracted company), that we will never use either of them again nor recommend them to anyone. No one would wish to start their vacation waiting and taking two hours from the airport to a resort 15 miles away while getting fed false information because a company wants to save a dime and not have enough drivers to accommodate the guest's pre-paid reservation. We have traveled to Cabo in the past 15 years using taxis and private transportation many times. This was the worst experience ever and a rip-off. Save time and heartache by using another professional company.
      Skrevet 26. mai 2024
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      James M
      Richboro20 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      mar. 2020
      Was the best decision I made to go with private transportation. I highly recommend this company. Very professional was waiting for us when we landed. Took us directly to our hotel no STOPS.
      Skrevet 9. mars 2020
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Thank you for allowing us to be part of your trip. We hope to be able to serve you soon.
      Skrevet 15. juni 2020
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Linda O
      3 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      jan. 2020
      If you’ve ever had to shuttle from the airport in Cabo to sunset beach you may have experienced what we did...an hour and a half trip because they stopped at every resort along the way.
      Not Adventure Travel! They were waiting for us at the airport and took us straight to the resort! No stops other than to pull over after exiting the airport to serve us beverages. We were very happy with the driver, he recommended an outlying town that we should visit so we did and had a great day.
      Skrevet 9. februar 2020
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Thank you very much for your opinion, we are very happy to let us be part of your trip, these comments help us to continue providing a quality service, I hope to take you in the near future.
      Skrevet 10. februar 2020
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Meg H
      Charlotte, United States4 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      feb. 2020
      Incredibly responsive to request to book and when we had changing arrival times due to airline delays. Max was very diligent in confirming the times to ensure we were in synch. Upon arrival, found our car and driver and were on our way. I am happy to recommend them.
      Skrevet 7. februar 2020
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Thank you very much for your opinion, we are happy and thank you for giving us the opportunity to be part of your trip, I hope to serve you in the future.
      Skrevet 8. februar 2020
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      rickbetchley
      Dana Point, CA1 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      okt. 2019 • Par
      Max is super, so is his Dad
      Clean cars, on time, always really fun
      We recommend them to everyone going to Cabo
      Skrevet 20. oktober 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Mr. Rick, thank you for selecting us to be your transportation, we are very happy to serve you, we will be waiting for you next time.
      Skrevet 21. oktober 2019
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Privat transport i Cabo levert av Adverture Travel Tansportation

      Alle hotell i Los CabosHotelltilbud i Los Cabos
      Alle ting å gjøre i Los Cabos
      Dagsturer i Los Cabos
      RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler