Turer og billetter

Aquaworld Jungle Tour levert av AquaWorld

Aquaworld Jungle Tour
4
SPESIALTILBUD
Bestill på forhånd
fra kr 600,87 kr 480,69 per voksen
Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
Regelmessige temperatursjekker for ansatte
Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
Dette kan du forvente under besøket
Regelmessige temperatursjekker for ansatte
Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
Guider må vaske hendene regelmessig
Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Masker kreves for guider på offentlige områder
Utstyr desinfiseres mellom bruk
Masker kreves for reisende på offentlige områder
Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Om
Aquaworld's Jungle Tour har vært Cancuns signaturattraksjon de siste 30 årene, og det er det en grunn til! Jungel, lagune og hav kommer sammen i denne spennende opplevelsen i fellesskap med naturen. Følg guiden din og kjør din egen hurtigbåt gjennom de svingete kanalene i Nichupte Lagoon. Slip i skjønnheten til den saftige mangrovejungelen, hjem til alle slags dyrearter. Korallrevet venter på å bli utforsket sammen med noen av de mest fengende skulpturene fra MUSA, Cancun Underwater Museum! Områdets farvann er grunt, krystallinsk og varmt, så opplevelsen er fin og enkel selv for de uten snorklingopplevelse.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Spansk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Innsjekking en halv time før avreise i havnen i Aquaworld Cancun. Først vil du motta skapet ditt der du bør oppbevare alt du ikke vil bli vått. Så blir du med i gruppen din og får en varm velkomst fra guiden. Etter en kort briefing, hopp ombord på båten din og begynn å kjøre mot Punta Nizuc-skjæret. Gå gjennom mangrovejungelen i lagunen og ankom krystallvannet i Det karibiske hav der du stopper og snorkler. Etter å ha snorklet rundt skjæret i omtrent 30 minutter, kommer du ombord på båten din og kjører tilbake til Aquaworld.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 5248P17
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
Use of Snorkelling equipment • Båttur til snorklingplassen • Gratis snorklerør • Bottled water • Skap og dusj
Ekskluderinger
Konserveringsgebyr for rev: $ 12usd per person (betales ved innsjekking) • Henting fra hotellet • Gratuities
Varighet
2 t
Avreiseinformasjon
Aquaworld, Blvd. Kukulcan, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Mexico Boulevard Kukulkan Km 15.3 Cancun Hotel Zone foran Paradisus Hotel Cancun
Inkluderinger
Use of Snorkelling equipment • Båttur til snorklingplassen • Gratis snorklerør • Bottled water • Skap og dusj
Ekskluderinger
Konserveringsgebyr for rev: $ 12usd per person (betales ved innsjekking) • Henting fra hotellet • Gratuities
Avreiseinformasjon
Aquaworld, Blvd. Kukulcan, Zona Hotelera, 77500 Cancún, Q.R., Mexico Boulevard Kukulkan Km 15.3 Cancun Hotel Zone foran Paradisus Hotel Cancun
Varighet
2 t
Returdetaljer
Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
Ingen rullestoltilgang
Nær offentlig transport
Ikke anbefalt for gravide
Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
Denne turen/aktiviteten har maksimum 50 reisende

4.0
58 anmeldelser
Ypperlig
36
Svært bra
9
Gjennomsnittlig
4
Dårlig
3
Forferdelig
6

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Heather S
Shakespeare, Canada24 bidrag
Jungle Tour - 2 mann hurtigbåt og snorkelopplevelse
Vi ankom med forventning om å gjøre jungelturen, vel vitende om at 2 av aktivitetene våre sannsynligvis ble kansellert på grunn av været. Etter å ha brukt 30 usd på taxipriser, ble vi imidlertid møtt med resepsjonspersonell om at hele dagen måtte gjøres på en dag. Vi måtte slå oss rundt for å få dem til å hedre den aktiviteten vi kom til. Hvis jeg kunne score lavere, ville jeg gjort det, men det ville ikke være rettferdig for guiden vår. Hvis jeg scoret basert på guiden vår, Machin, ville jeg scoret en 10. Han var fantastisk, god, kunnskapsrik og tålmodig, og han gjorde opp for den dritt vi måtte takle i resepsjonen. Jeg vil si at bekreftelsen på refusjonen for de avlyste aktivitetene var veldig rask. Takk, Machin, for at du ga oss en fantastisk og spennende morgen på Jungle-turen!
Google
Skrevet 6. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Heather S! Even though we’re very sorry that your experience at Aquaworld was not the absolute best, we thank you for sending us your kind review; we always appreciate hearing from our clients upon their return from Cancun. Your comments also help point us in a better direction. We will take everything into consideration and hope you come back soon to see how we have improved thanks to you.
Skrevet 11. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Smile_and_Laugh5
Geneva, IL80 bidrag
Morsom tur med flott snorkling
Guiden var utmerket. Småbåtene var morsomme, og området vi snorklet har mange fisk. Vel verdt prisen ($ 70 USD per person). Varte i litt over 2 timer, og det inkluderte hotelltransporten vår.
Google
Skrevet 26. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Smile_and_Laugh5! We are thrilled that you had an amazing experience with us. Our staff strives to create the best experience for our customers, and we are glad to have done that for you. We hope to see you again sometime soon!
Skrevet 27. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Andrew H
Cancun, Mexico6 bidrag
Jungeltur sans jungelen. God opplevelse likevel
Verdt det. Beste pris hvis du pakker 3 aktiviteter sammen på Aqua world. For jungelturen er det virkelig ikke en jungel å turnere. Du går gjennom en kanal i lagunen som har løvverk på hver side. Turen varer to timer. Du drar fra marinaen, har en 20-minutters båttur. Båter har to personer i seg. En av dere to kjører. Hvis det er en vindfull dag, kan du forvente å få våtkjøring fra marinaen til det området du snorkler. Du kommer til å snorkle i omtrent 30 - 45 minutter. Du henter vippene og en helt ny snorkel du får beholde før du drar. Masken de gir deg når du kommer der ute. Etter snorkling tilbyr guiden deg en flaske vann og drar tilbake til marinaen. Båten går omtrent 30 mph. Vil anbefale dette. Den eneste grunnen til at jeg ga denne 4 av 5 er fordi det ikke er en jungel per si. Ps. Hvis du reiser solo som jeg var, parer de deg med noen for båtdelen. For å ha din egen båt må du betale en ekstra avgift.
Google
Skrevet 25. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Andrew! The name "Jungle Tour" dates back to about 40 years ago, when there was less human activity around what is now the Cancun metropolitan area. The tourists taking the original Jungle Tours were able to see more movement from wildlife and vegetation present at that time. But as human populations grew the mangrove “jungle” diminished and more regulations were put into place; the tour now consists of what you experienced: admiring the mangroves and their respective trees and birds, and a pleasant snorkeling adventure in the turquoise waters of the Mexican Caribbean. Thank you for sending us your kind review, we always appreciate hearing from our clients upon their return from Cancun. It makes our day to see that our valued visitors have a great time! Kind regards
Skrevet 27. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Paul J
Cusco, Peru19 bidrag
Kunne vært mye bedre
feb. 2020
Min kone ønsket å snorkle og booket Jungle Tour gjennom hotellet vårt på Panama Jack's. Vi tok ekskursjonen med våre 2 barn som er små 6 og 8 år, men som er i stand til å være i vannet. Strømmen var for sterk for barna og utstyret som var gitt var for stort for barna (spesielt snorklerørene. Vannstrømmen var sterk, noe som gjorde det vanskelig for barna. Jeg endte opp med å komme ut etter noen minutter å forlate min kone og mitt eldste barn å snorkle på egen hånd. Guiden (maskinen) var lite hjelpsom og hjalp oss ikke i det hele tatt, bare satt i båten og så på oss litt underholdt. Det var skuffende å betale USD 210 for å virkelig ikke nyte opplever veldig mye.

Hvis du er med barn, så vil jeg ikke anbefale dette i det hele tatt. Hvis noen på senteret hadde informert oss litt mer, så hadde vi sannsynligvis ikke gjort dette og valgt noe annet.

Etter at vi var ferdige, forlot guiden oss bare ved båtene og gikk av.

Etter å ha kjøpt bilder forlot vi Aquaworld for å få beskjed om at vi kunne vente på at bussen skulle ta oss tilbake til hotellet vårt, og etter 20 minutter ankom bussen og representanten på bussen fortalte oss at gruppen vår allerede hadde dratt og at han ikke ville tar oss ikke tilbake til hotellet. Etter å ha klaget ble vi ført tilbake til hotellet.

Jeg tror Aquaworld (og også folk som selger turene sine) kunne forklart litt mer om tidspunktene, egnetheten for barn, utstyret og vi ville hatt en bedre opplevelse eller gjort noe annet!

Vi likte hurtigbåtene, men ble skuffet av snorklingen ettersom vi ikke fikk den opplevelsen vi håpet. Guiden var gjennomsnittlig.
Google
Skrevet 18. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Paul, Even though we’re very sorry that your experience at Aquaworld was not the best, we thank you for sending us your kind review; we always appreciate hearing from our clients upon their return from Cancun. Your comments also help point us in a better direction. We will take everything into consideration and hope you come back soon to see how we have improved thanks to you.
Skrevet 27. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jingo99
Sunbury-On-Thames, UK51 bidrag
Flott tur
Et hyggelig par timer. Vannet var bølgete på grunn av det vindfulle været, men fortsatt hyggelig og trygt. Maskin turguiden var god og morsom.

Flamingoer sett på tur og også et lite utvalg fisk mens du snorkler.

Ta håndklær og solbriller som er tette mot ansiktet ditt for å unngå vann fra havspray.

Vær forsiktig når du bestiller denne turen, Aquaworld var vårt andre valg da det andre selskapet sa at all snorkling ble avbrutt på grunn av værforholdene.

God service for en spasertur i reservasjonen og trenger ikke å legge igjen et depositum.
Google
Skrevet 5. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Jingo99! Thank you so much for taking the time to write this review; Trip Advisor is a great tool for us to hear our client’s opinions after their visit. We’re very happy to hear that you had a great time with us and hope to see you back. Take care!
Skrevet 11. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kevin W
3 bidrag
Se etter Crocs
aug. 2019
Turen var veldig fin. Vi lanserte fra Captain's Cove-området. Vi gikk ned på brygga for å få utstyret vårt, og der under moloen ligger en 8 fots Croc. Selvfølgelig var vi aldri i noen fare, men det var veldig pent å se det i det naturlige miljøet. Vi lastet inn i de 2 mann båtene og satte kursen for en kort tur rundt lagunen. Ingenting større der, og hvis du kan kjøre bil, kan du kjøre båten. Vi fortsatte til havsiden hvor flere andre turer ble forankret og gjorde omtrent 45 minutter med snorkling på skjæret. Reven var ikke så fargerik som jeg har sett tidligere, men det var en hyggelig økt hvis du var nybegynner på snorkling. Hvis du har snorklet mer enn 3 eller 4 ganger, er det sannsynligvis ikke verdt tiden din. Men det var en fin avslappende dag, og du holdt deg kald i vannet.
Da vi kom tilbake svømte Croc rundt brygga bak båtene våre. Arbeiderne forsikret min kone at hun ikke hadde noe å bekymre seg for, siden de nevnte at de bare lovet en amerikaner til Croc den dagen og kvoten allerede var fylt.
Google
Skrevet 29. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Kevin, So nice of the little croc to come by and say hello! That is a very rare treat, they are generally too shy to appear when there are people. We are thrilled that you had an amazing experience with us. Our staff strives to create the best experience for our customers, and we are glad to have done that for you. We hope to see you again sometime soon!
Skrevet 29. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Diana C
La Porte, Texas30 bidrag
Tur fra helvete
aug. 2019
Gruppe på 11 inkludert 2 barn. VI hadde ikke de 3 passasjerbåtene vi hadde vanlige Jet Ski. De var gamle og løp ikke bra. Det tok oss over og en time å komme dit vi ville snorkle fordi de ikke ville løpe. Guiden vår David var fryktelig han var i en liten båt som skulle kjøre, så han ville gå foran og etterlatt oss. Søsteren min måtte sykle i båten med ham fordi jetski hun var på sammen med mannen sin ikke ville gå, han sa at de ikke syklet langt nok foran, men de lå nesten over rattet. Etter å ha fått det området som var fullt av tang fikk vi bare snorkle 10 minutter. Mens vi var i vannet David pumpet guiden vann ut av Jet Ski's og rom. Verste opplevelsen jeg noensinne har hatt,
Google
Skrevet 18. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Diana C, We’re very sorry that your experience at AquaWorld was not the best. As a company, our primary goal is to create quality fun for our customers, so your comments are helping us to create a better service for everyone. We are already looking into the upkeep of our equipment. We hope you give us a second chance to see how you’re helping us be a better company. Take care!
Skrevet 26. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

rakishah
rakishah44 bidrag
Selvbetjent tur, mange mennesker, ikke nok snorkletur
aug. 2019
Det er litt som et marked med så mange mennesker som starter turer samtidig. Det var billigere alternativer på hotellet vårt, og burde sannsynligvis ha tatt det. Så mange mennesker som går samtidig, at du er ganske mye på egen hånd. Vi måtte vente (og det var varmt) en god stund, og vi skulle ha en 4-personers båt, men endte opp med å måtte presse oss inn i en 2-personers båt.
Google
Skrevet 16. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello rakishah! We appreciate your review and your suggestions to improve our services and products. We will take everything into consideration and hope you come back soon to see how we have improved.
Skrevet 20. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Svindelartister
jul. 2019 • Familie
Dette selskapet er ingenting annet enn en agn og bytteoperasjon. Vi betalte for turene våre på Marriott med en egen ansatt som forenklet transaksjonen, og da vi dukket opp til Jet ski, prøvde de å lure oss for mer penger. "Dock Gebyrer" hevdet de. Unødvendig å si at vi var ganske ulykkelige og krevde refusjon, noe de var mindre enn ivrige etter å gi oss. Vi måtte få daglig leder for Marriott til å bli involvert for å få tilbakebetalingen til å skje. Dette er ikke et profesjonelt selskap. De tar ikke ansvar for de ansatte som gjorde feilene. De prøver bare å spille deg mot dem ved å si at de vil belaste den ansatte for feilen. Lederne i dette selskapet må investere litt lederopplæring og opplæring av ansatte. Kjøper pass på! De er bare interessert i penger. Ingenting annet. Nullvurdering! Aldri mer!
Google
Skrevet 3. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Excursion798190, We’re very sorry that your experience at AquaWorld was not the best, we know how frustrating it must have been to feel like you were scammed, but allow us to assure you this was not the case. At the moment of the transaction, you paid the IVA, which is a federal value-added tax, charged on virtually every transaction conducted in Mexico. An additional dock and marine national park fee must be covered for some of the activities and tours we (and other companies) operate; our hotel representatives are not allowed to charge this fee, which is payable only upon check-in. We understand that our tax system can be confusing and we are very sorry for the inconvenience this caused you; we try to be as transparent and forthcoming about this fee as possible: it’s specified in every pertinent activity in our website and all our representatives are instructed to provide this information. However, we know mistakes can be made which is why as soon as you expressed your dissatisfaction, we began to investigate what information was provided to you that could have caused this confusion, to try to rectify it, but you left the premises after only 3 minutes, before we could clarify the situation and offer further assistance. Once again, we sincerely apologize for this experience; we took full responsibility for this and the only thing we charged you was the Skyrider you took, and you were reimbursed the difference. We hope you can come back soon to confirm how much we've improved thanks to you.
Skrevet 26. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Cora C
Los Angeles, CA3 bidrag
Aquaworld
jul. 2019 • Familie
Vi har fantastisk tid for denne utfluktene med Aquaworld. For jungeltur kjørte vi båter ut til havet for å turnere, og vi måtte hoppe av og snorkle ved øya med klart vann og mye fisk. For de andre utfluktene gjorde vi Aqua twister, jet ski, parasailing, i tillegg til å prøve flowrider og aqua lekeplassen. Alt var bra for barn, tenåringer og voksne.
Google
Skrevet 30. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello Cora! Thank you very much for taking the time to post this fantastic review, we're glad you had a great time with us. We hope to have the opportunity to host you the next time you visit Cancun. Best regards!
Skrevet 30. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Vanlige spørsmål om Aquaworld Jungle Tour

Priser i Aquaworld Jungle Tour starter fra kr 466,10. Oppdag og bestill Aquaworld Jungle Tour på Tripadvisor

AquaWorld er vert for Aquaworld Jungle Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt AquaWorld på Tripadvisor. Oppdag og bestill Aquaworld Jungle Tour på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill Aquaworld Jungle Tour på Tripadvisor