Turer og billetter

Los Cabos Sunset Dinner Cruise levert av Gray Line Los Cabos

Los Cabos Sunset Dinner Cruise

Los Cabos Sunset Dinner Cruise
4
Bestill på forhånd
fra
kr 824,56
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Om
Opplev paradiset når det er best! Hvilken bedre måte å slappe av etter en dag i paradis enn å seile Stillehavet under den fantastiske solnedgangshimmelen! Deretter kan du skjemme deg bort på den meksikanske buffeen og åpne baren! Dette cruise er en fin måte å avslutte en allerede fantastisk dag i Los Cabos!
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Spansk
Hva du kan forvente
  • Møt ditt i Cabo og ta turen til marinaen for seilutflukten. Cruisetiden varierer per sesong, så husk å bekrefte lanseringstid og ankom 30 minutter i forveien. Ombord på 30 fot (30 m) fartøy og ta en promenade langs dekk når du trekker deg bort fra den solkysste havnen i Cortezhavet. Så kan du sitte på en plass i salongen på det øvre dekk, hvor du får fri utsikt over den fargerike Cabo strandlinjen i skumringen. Margarita eller øl i hånden, nyt naturskjønn utsikt over den imponerende, men likevel vakre buen Cabo San Lucas, dens bosatte sjøløvekoloni og de omkringliggende fjellformasjonene. Når lunefullt treffer deg, kan du ta turen til middagsbuffeen og smake på en rekke overdådige meksikanske retter, tilberedt rett på dekk. Slapp av og se på solen dyppe ned i Stillehavet, og kaster et gyllent lys over vannet. Bo her - nyt paradis med en kjær - eller ta turen til dansegulvet for å boogie eller spille noen spill. Ditt cruise går tilbake til avgangspunktet tidlig på kvelden.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
  • Møt ditt i Cabo og ta turen til marinaen for seilutflukten. Cruisetiden varierer per sesong, så husk å bekrefte lanseringstid og ankom 30 minutter i forveien. Ombord på 30 fot (30 m) fartøy og ta en promenade langs dekk når du trekker deg bort fra den solkysste havnen i Cortezhavet. Så kan du sitte på en plass i salongen på det øvre dekk, hvor du får fri utsikt over den fargerike Cabo strandlinjen i skumringen. Margarita eller øl i hånden, nyt naturskjønn utsikt over den imponerende, men likevel vakre buen Cabo San Lucas, dens bosatte sjøløvekoloni og de omkringliggende fjellformasjonene. Når lunefullt treffer deg, kan du ta turen til middagsbuffeen og smake på en rekke overdådige meksikanske retter, tilberedt rett på dekk. Slapp av og se på solen dyppe ned i Stillehavet, og kaster et gyllent lys over vannet. Bo her - nyt paradis med en kjær - eller ta turen til dansegulvet for å boogie eller spille noen spill. Ditt cruise går tilbake til avgangspunktet tidlig på kvelden.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 2222SUNDIN
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Profesjonelt mannskap
  • Alt du kan kan meksikansk buffet
  • Full innenlands åpen bar
  • Alt kystvakt godkjent utstyr
  • Seiling tur på 100ft to-etasje fartøy
  • Inngang/adgang – Marina Cabo San Lucas
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Hotell henting og avreise
  • Dock fee (Paid in cash at check-in)
Varighet
2 t 30 m
Avreiseinformasjon
  • Marina, Cabo San Lucas, B.C.S., Mexico Dock 0 ligger nær Breathless Hotel.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vennligst merk: Kleskode er uformell
  • Viktig: Ved bestilling må passasjerene for cruiseskip gi følgende informasjon ved bestilling: skipsnavn, dockingstid, avgangstid og ombordstigningstid
  • Ingen rullestoltilgang
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 120 reisende
Inkluderinger
  • Profesjonelt mannskap
  • Alt du kan kan meksikansk buffet
  • Full innenlands åpen bar
  • Alt kystvakt godkjent utstyr
  • Seiling tur på 100ft to-etasje fartøy
  • Inngang/adgang – Marina Cabo San Lucas
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Hotell henting og avreise
  • Dock fee (Paid in cash at check-in)
Avreiseinformasjon
  • Marina, Cabo San Lucas, B.C.S., Mexico Dock 0 ligger nær Breathless Hotel.
Varighet
2 t 30 m
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vennligst merk: Kleskode er uformell
  • Viktig: Ved bestilling må passasjerene for cruiseskip gi følgende informasjon ved bestilling: skipsnavn, dockingstid, avgangstid og ombordstigningstid
  • Ingen rullestoltilgang
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 120 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du starter ved
    Marina
    Marina, Cabo San Lucas, B.C.S., Mexico
    Dock 0 ligger nær Breathless Hotel.
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Marina Cabo San Lucas
    Stopp: 2 timer - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 2
    El Arco de Cabo San Lucas
    Stopp: 2 timer
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.0
9 anmeldelser
Ypperlig
5
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
2
Dårlig
1
Forferdelig
0

Serendipityjl
35 bidrag
Unexpected
des. 2019
We were disappointed during this cruise. The employees worked hard and tried to make sure we were taken care of. The food was good but we were unsure how much we could eat. It was a very basic meal of tacos, rice and salad. Unfortunately the drinks were very weak and watered down. We left the boat hungry and without even a buzz. We could have seen the sunset from the beach and had more fun. Save your money.
Skrevet 25. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Good morning, First of all, thank you for the time that you spend writing this opinion for us, it will help us to give a better service, your comments will be shared with the proper department to analyze what we can do about the conditions of service that you received. If you have more questions, please do not hesitate to contact us. Have a nice day!
Skrevet 28. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

MsSuzie C
New York City, NY6 bidrag
Friendships
jul. 2019 • Alene
I went alone and ended up making friends...
All together a beautiful experience sailing...
At one point we were at the borderline of the Pacific Ocean and Atlantic Ocean...
Very safe...
Dinner is mouthwatering...
Beautiful scenery...
I’ve saw all of Cabo San Lucas straight from the boat...
As we travel along Victor the person in charge of the cruise was very helpful...
I’m eagerly awaiting December back I go...
💯 satisfies and recommend it to all...
Skrevet 23. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello, Good Morning Thank you very much for all the positive feedback you have given us, we are glad you enjoyed our service during your recent trip. We are always improving our service, in order to provide the best customer experience in Cabo! We hope that you use our service in your next trip back to Los Cabos, and we will also like to extend the invitation to our other locations in Cancun and Puerto Vallarta. Please feel free to contact us if you need any information regarding our destinations, or if you are planning to visit any of our locations anytime soon. (ux@mexicotravelgroup.com) Thank you -UX Deparment Mexico Travel Group
Skrevet 24. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

AC4L
15 bidrag
Nice!!
aug. 2019 • Par
The sunset dinner cruise was nice! A little turbulence but all in all a very enjoyable ride. The sunset made for great pictures.
Skrevet 13. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello, Good Morning Thank you very much for all the positive feedback you have given us, we are glad you enjoyed our service during your recent trip We are always improving our service, in order to provide the best customer experience in Cabo! We hope that you use our service in your next trip back to Los Cabos, and we will also like to extend the invitation to our other locations in Cancun and Puerto Vallarta Please feel free to contact us if you need any information regarding our destinations, or if you are planning to visit any of our locations anytime soon. (ux@mexicotravelgroup.com) Thank you. - UX Department
Skrevet 14. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sparkle T
2 bidrag
Dinner cruise
apr. 2019 • Par
I enjoyed the sunset cruise. The gentleman in charge were friendly, humorous and hospitable. The sights Were amazing . Heads up, the use of the word dinner is a stretch. It’s finger food. Also, there will be tons of other boats on the water when you set sail. So, there are many options to choose from. I’d choose this one if you are looking for a laid back vibe with versatile chill music. If you want a party boat; this is not it but know it’s a available elsewhere.
Skrevet 24. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello, Good Morning Thank you very much for all the positive feedback you have given us, we are really glad you enjoyed our service during your recent trip. Its very important for us that you discover Cabo with our selection of tours! We hope that you use our service in your next trip back to Los Cabos, and we will also like to extend the invitation to our other locations in Cancun and Puerto Vallarta Please feel free to contact us if you need any information regarding our destinations, or if you are planning to visit any of our locations anytime soon. (ux@mexicotravelgroup.com) Thank you. - UX Department
Skrevet 11. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jet716757
4 bidrag
Los Cabos Sunset Dinner Cruise provided by: Gray Line.
okt. 2018
A beautiful excursion, the 2 man crew was all that was needed. The snacks were light but on point, and plenty to drink. The crew members were informative and willing to help to take pictures. I loved it.
Skrevet 6. november 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello, Good Morning Thank you very much for all the positive feedback you have given us Its very important for us that you enjoyed the best Cabo has to offer! We hope that you use our service in your next trip back to Los Cabos, and we will also like to extend the invitation to our other locations in Cancun and Puerto Vallarta Please feel free to contact me personally if you need any information regarding our destinations, or if you are planning to visit any of our locations anytime soon. (ux@mexicotravelgroup.com) Thank you. - Alejandro Perez (UX Manager)
Skrevet 14. januar 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Calvin Z
Dawson Creek, Canada16 bidrag
Cold
feb. 2018
Dinner cruise was good weather not so much. Luckily we took jackets and staff provided blankets for us to keep warm. Crew said was unusually cold for end of feb, beginning of march
Skrevet 16. september 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello, Good Morning Thank you very much for all the positive feedback you have given us Its very important for us that you enjoyed the best Cabo has to offer! We hope that you use our service in your next trip back to Los Cabos, and we will also like to extend the invitation to our other locations in Cancun and Puerto Vallarta Please feel free to contact me personally if you need any information regarding our destinations, or if you are planning to visit any of our locations anytime soon. (ux@mexicotravelgroup.com) Thank you. - Alejandro Perez (UX Manager)
Skrevet 14. januar 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

laker1rn4
Cabot, AR213 bidrag
Disappointed
Well, had the impression this was a sailboat. No. Basically a ferry boat with tables. Tries to be a party boat but it falls flat on that score too. Hits the prerequisite sights, the arch, lovers beach, etc. But then, every boat in Cabo does that. Service was poor. Let me be clear, I am a good tipper. Bordering on absurd, in fact. Usually 50% or more. And I'm not one who is hard to please, see my reviews. But the food was...meh. found out (while in line) that there was lobster but that you had to pre-request it. However had no idea about that. Was rudely told it was announced. Perhaps he did, however the DJ making bilingual announcements didn't enunciate well and so more everything came out a garbled, accented mess where we were seated. Which must've been the wrong place for everything as the bartender-waiters seemed to avoid us like the plague. (Did I mention I do tip well?) This was supposed to be the culmination of our time in cabo with a beautiful sunset "sail". Overall the service felt impersonal and like you were cattle to be run through and milked. (Which, essentially is true) but the good ones conceal that a little better behind the illusion of friendly service. That said, after dinner the dancing on the deck was pretty good and the sunset was beautiful, of course. Just wasn't what we were expecting.
Skrevet 12. juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello Mr. & Mrs., Thank you for your review. We are very sorry to hear that you did not fully enjoyed your Sunset Dinner Cruise. When any of our agents sells any Sunset Dinner Cruise, they always show pictures of the Boats, as we work with differents suppliers. Please accept our apology for any inconvenience you had. Sincerely,
Skrevet 13. juli 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Richard B
Little Rock12 bidrag
Grayline Arranged Dinner Cruise
apr. 2018 • Par
Excellent choice. Tour operated promptly, efficiently, food was good, etc. All the crew were extremely helpful and attentive throughout the evening.
Skrevet 1. mai 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello Mr. & Mrs., We truly appreciate your kind comments about the service we provided to you. It´s great to hear that you enjoyed the tour. Looking forward to see you again in a near future in our beautiful city of Los Cabos!!! Sincerely,
Skrevet 2. mai 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

CTMTraveler
Eau Claire, WI73 bidrag
Fabulous whale watching and sunset cruise
We had a fantastic time on this dinner cruise from start to finish. Sebastian at the Holiday Inn San Jose del Cabo made the arrangements and recommended this cruise. Ground transportation was excellent picking us up at bringing us back in an efficient and professional manner. The boat was beautiful with ample food and beverage. The crew was fun and strived to create an upbeat environment. We had a fabulous time, seeing 5 whales, enjoying a beautiful sunset and dancing. I’d highly recommend.
Skrevet 16. mars 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello Mrs. & Mrs, Thank you so much for your kind review. We are so glad that you enjoyed the tour and the service provided by Sebastian. We hope you will give us another opportunity to be of service to you. Best Regards,
Skrevet 17. mars 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Vanlige spørsmål om Los Cabos Sunset Dinner Cruise

Priser i Los Cabos Sunset Dinner Cruise starter fra kr 771,51. Oppdag og bestill Los Cabos Sunset Dinner Cruise på Tripadvisor

Gray Line Los Cabos er vert for Los Cabos Sunset Dinner Cruise. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Gray Line Los Cabos på Tripadvisor. Oppdag og bestill Los Cabos Sunset Dinner Cruise på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t 30 m. Oppdag og bestill Los Cabos Sunset Dinner Cruise på Tripadvisor