Turer og billetter

Sunset Boat og City Tour Combo levert av Cabo Day Trips

Sunset Boat og City Tour Combo

Sunset Boat og City Tour Combo
3.5
Bestill på forhånd
fra
kr 1 016,92
per voksen
Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
Om
2 x 1 aktivitet, Sunset Catamaran Cruise og Cabo San Lucas City Tour. Bli kjent med Los Cabos viktigste attraksjoner i en enkelt ekskursjon. Få hentet på hotellet ditt og start ditt eventyr med å utforske cabo San Lucas og viktige steder i byen. Tequila Tasting er også inkludert. Handle på det lokale markedet for suvenirer og gå ombord på Catamaran for din 2 timers Sunset Boat Ride med nasjonal åpen bar og middag. Nyt underholdningen på et brett og dans under stjernene.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 7 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Spansk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 7 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Tilgjengelige språk
Engelsk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 252511P4
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Alcoholic Beverages
  • Dinner
  • Air-conditioned vehicle
  • Handletid
  • Tequila-smak
  • Cabo San Lucas City Tour
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • 2 Usd Port fee Per Person
Varighet
7 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Ferietiden din er viktig for oss, for å koordinere den korteste og beste transporten for deg, anbefaler vi deg 1 dag før ditt eventyr.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Ingen rullestoltilgang
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende
Inkluderinger
  • Alcoholic Beverages
  • Dinner
  • Air-conditioned vehicle
  • Handletid
  • Tequila-smak
  • Cabo San Lucas City Tour
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • 2 Usd Port fee Per Person
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Ferietiden din er viktig for oss, for å koordinere den korteste og beste transporten for deg, anbefaler vi deg 1 dag før ditt eventyr.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
7 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Ingen rullestoltilgang
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 12. jun. 2020
En beskjed fra Sunset Boat og City Tour Combo
Please rest assured that measure have been taken to guarantee your safety and still have a fantastic Experience and Adventure.
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen

3.5
3 anmeldelser
Ypperlig
2
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

Tom A
Oakdale, New York, United States107 bidrag
Misleading so beware
aug. 2021 • Par
This is not a city tour at all. The description is misleading. A non English speaking driver picks you up, doesn’t enforce mask wearing, let’s other passengers blast vulgar music and they drop you in Cabo…that’s it. Then you meet back and go on a boat. This tour is worth about $50… the only positive was the booking agent refunded my money immediately. It’s advertised you have professional tour guide, nope non existent..it’s an expensive bus to Cabo..
Skrevet 20. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Meander29764935528
Dear Thomas, Thank you for your time to post a comment on TripAdvisor. We are very sorry for the inconvenience and want to make sure that the people that read your comment are fully informed. Our company enforces Mask wearing on all our transportation, unfortunately during your transportation to Cabo San Lucas we had 2 passengers aboard that took off the Mask and played Music, we have no control of the behavior of the participants, our driver should have stopped the Tour and asked those clients to put on their mask or abort the Tour, about the Music, we are sorry, people have different liking's and should have lowered the volume withe respect to others. We have addressed this with our Driver and Tour Guide and a disciplinary action was applied. Now to address your other comments, our certified and Bi-Lingual Tour Guide took you to Cabo San Lucas and dropped the participants off at the entrance of the Tequila Tasting informing that he would park the car and than re-join the Tour in a few minutes. We do this as a courtesy to our clients and not making them walk from the Parking Lot to the Tasting. There is free time after the Tequila Tasting for shopping as advertised and really liked by most of our passengers, after shopping the Guide takes you to Cabo San Lucas Main Square and the Mission, but you missed this part because you abandoned the Tour at the very beginning before taking advantage of the rest of the Excursion in addition to the Fantastic Sunset Cruise that alone has a value of 89 usd per person. If you add up a cost for a Taxi from your Hotel and a similar quality Sunset Dinner Cruise with Open Bar you would have paid much more. We have refunded you right after we received your several impulsive messages and also offered you to still go on the Sunset Cruise as a gesture of good will and without cost to you. But you abandoned the Tour 10 minutes after it started and even did not give us or the Tour Guide a chance. We have refunded your Money and have also offered you a Full City Tour for the following day on top of the free sunset cruise we offered you, you declined that offer as well. We value your input and are happy that we were able to take actions with our Guide about the Mask issue, which really has been a challenge not only for us but for ALL Tours and areas in general, some people just refuse to understand. the rest we believe is untrue and hundreds of people that joined our Tour would agree with us that our Adventure is of great value, very entertaining and fun. We hope you can find that inner peace that you are missing some day and are able to enjoy life to its fullest.
Skrevet 20. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Belen D
1 bidrag
Mejor experiencia en los cabos
nov. 2020 • Familie
Excelente servicio muchas gracias nos encantó todo a mi y a mi familia son el mejor equipo sin duda
La experiencia que vivimos fue única y de excelente calidad, personas con mucha experiencia en el turismo
Skrevet 8. desember 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Meander29764935528
Muchas Gracias por su comentario en TripAdvisor, saludos!
Skrevet 9. desember 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Espectacular
okt. 2020 • Par
Me encantó mirar el sunset desde el barco en Los Cabos, estuvo espectacular gracias cabodaytrips, volvería de nuevo🤗
Skrevet 23. november 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Meander29764935528
Muchas Gracias por su tiempo de colocar un review en nuestra pagina, saludos.
Skrevet 29. november 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Vanlige spørsmål om Sunset Boat og City Tour Combo

Priser i Sunset Boat og City Tour Combo starter fra kr 1 017,67. Oppdag og bestill Sunset Boat og City Tour Combo på Tripadvisor

Cabo Day Trips er vert for Sunset Boat og City Tour Combo. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Cabo Day Trips på Tripadvisor. Oppdag og bestill Sunset Boat og City Tour Combo på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 7 t. Oppdag og bestill Sunset Boat og City Tour Combo på Tripadvisor