Turer og billetter
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Vancouver City hopp-på-hopp-av-tur

Av Gray Line Westcoast Sightseeing
Velg en hop-on hop-off sightseeingtur i Vancouver for å se byens topp severdigheter som Chinatown og Stanley Park på egen plan. La noen andre håndtere kjøring og navigering mens du tar bilder fra en klarbuss. Lær om byen fra en lydguide underveis, og stopp for å gå av og ombord på noen av attraksjonene du må se etter din valgte rute.
fra
kr 439,70
per voksen
fra
kr 439,70
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99
Varighet:1 t 30 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Billettype:Mobil
Tysk, Koreansk, Japansk, Engelsk, Kinesisk, Fransk, Spansk

Høydepunkter
  • Utforsk Vancouver på din egen reiserute i løpet av 24 timer
  • Unngå stresset med offentlig transport med inkludert transport
  • Sightsee fra en åpen buss og hør lydkommentarer på en rekke språk

  • Hop-On, Hop-Off Tour
  • Lydkommentarer
Det som ikke er inkludert
  • Mat og Drikke
  • Tips
  • Hotell henting og slipp av

Du velger startstedet for hopp-på-hopp-av-turen fra alle stopp langs ruten. Gå av for å utforske og gå ombord på et hvilket som helst stopp underveis. Stopphøydepunkter underveis inkluderer Stanley Park, Granville Island, Chinatown, shoppingdistriktet og Historic Gastown. Alle billetter er gyldige i 24 timer.

Avreiseinformasjon
  • Navn på sted Hop-on, Hop-Off Stopp: Byrute: Gastown, Kunstgalleri, Canada Place, Sutton Place, Century Plaza, False Creek Ferries, Granville Island, Yaletown, Parq Casino, Science World, Kina Town Park Route: Gastown, Canada Place, Pinnacle Hotel, Blue Horizon (Robson Shopping), Westin Bayshore, Stanley Park Pavilion, Vancouver Akvarium, Totem Poles, Prospekt Point, Ferguson Point, Second Beach, Engelsk Bay Beach Granville Island, Entertainment District, Bibliotek Square, Sandman Hotel City Center, Chinatown, Maple Tree Square Adresse for sted 999 Canada Place Way, Vancouver
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5313HOP

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Billetten er gyldig i 24 timer
  • Stoppfrekvens avhenger av sesong. Sommeren er hvert 10.-15. minutt og vinteren er hvert 50 - 60. minutt (kan endres)
  • Innspilt kommentar tilgjengelig på engelsk, spansk, fransk, tysk, japansk, kinesisk og koreansk
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Dette kan du forvente under besøket
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Vancouver City hopp-på-hopp-av-tur?
Hvor mye er Vancouver City hopp-på-hopp-av-tur?
Priser i Vancouver City hopp-på-hopp-av-tur starter fra kr 458,53. Oppdag og bestill Vancouver City hopp-på-hopp-av-tur på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Vancouver City hopp-på-hopp-av-tur?
Gray Line Westcoast Sightseeing er vert for Vancouver City hopp-på-hopp-av-tur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Gray Line Westcoast Sightseeing på Tripadvisor. Oppdag og bestill Vancouver City hopp-på-hopp-av-tur på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Vancouver City hopp-på-hopp-av-tur?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 1 t 30 m. Oppdag og bestill Vancouver City hopp-på-hopp-av-tur på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5313HOP

Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
3.5
587 anmeldelser
Ypperlig
184
Svært bra
116
Gjennomsnittlig
90
Dårlig
89
Forferdelig
108

Lynda P
Swindon, UK23 bidrag
okt. 2022
Sadly, the buses are very old and tatty, but still provided good coverage of the city, so a good way to get an overview and get your bearings if you're going to be in the city for a few days. The highlight of this tour of Vancouver was Lynn, our bus driver! She was really friendly, helpful and entertaining. She gave tips on the best way to get to places once off the bus and provided lots of interesting facts, in between the recorded commentary. These were interspersed with personal memories and experiences of growing up in Vancouver, which made the tour even more interesting - especially when we were stuck in traffic! We were flying home in the evening - after a wonderful, but tiring, 4.5 weeks in Canada - and travelling with Lyn was a great way to spend our last day! Well done Lynn - a ray of sunshine on a damp, dull Vancouver day.
Skrevet 8. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear 346lyndap, Thank you for your review of our Hop-On, Hop-Off Tour and the glowing review of Lynn. We are so pleased Lynn made a lasting memory of your time in Vancouver. We will forward this to Lynn and hope to see you in Vancouver again. Thank you
Skrevet 8. november 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Warwick C
Brisbane, Australia239 bidrag
Very old uncomfortable bus with plastic windows that are difficult to see through. Commentary minimal and sometimes not synchronised with location. One driver (Lyn) added commentary but others were morose (I would be too driving such a crummy bus!).
Skrevet 30. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello Warwick C, We are disappointed that we missed an opportunity to meet your expectations.   Please know that we at Gray Line Westcoast Sightseeing value our customers and strive to provide a high-quality tour. If you wish to speak to us further about your experience please do not hesitate to contact us directly info@glwcs.com Thank you
Skrevet 7. november 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Carolyn B
Kamloops, Canada8 bidrag
okt. 2022 • Venner
Definitely not worth the money. The seats were uncomfortable and the plastic rain cover was so opaque/dirty i could hardly see through it. The commentary was recorded and not in sync with the drive at all. I was extremely disappointed in the experience and would have been better off taking public transit as it would have been way less expensive and I would have learned as little as on the hop on hop off bus tour.
Skrevet 27. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
WestcoastSight
Dear Carolyn B, We're very sorry and disappointed to hear about your experience. Our operations team are aware of these issues and are working on solutions. If you have any further comments or concerns please email us at info@glwcs.com. Thank you
Skrevet 28. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Cynthia F
Roma, Italia14 bidrag
Autobus sporchi e vecchi, conducenti/guide non professionali. Audio in cuffia coperto totalmente dalla voce della guida in viva voce.
Skrevet 26. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
WestcoastSight
Dear cyfico, We're very sorry and disappointed that you didn't enjoy your experience. Our operations team are aware of the issues and are working on solutions. If you have any further comments or concerns please email us at info@glwcs.com. Thank you
Skrevet 28. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

WestIslander57
Montreal, Canada56 bidrag
okt. 2022
We happened to book the tour when a huge protest was happening downtown and it was a nightmare. Delayed buses, long lines to board, completely skipping stops. Also if you try calling, it goes to voicemail and so you can be stranded in Chinatown for a couple of hours on Sunday when everything is closed. Not fun. I know the protests were not their fault, but they must be used to the traffic jams in downtown Vancouver and should plan accordingly. Found it pretty haphazard over all.
Skrevet 22. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
WestcoastSight
Hello, We're sorry to hear that you time exploring Vancouver was filled with delays and traffic jams! Unfortunately it is hard for our team to switch up routes on the fly. Our operations team are aware of the issues regarding the delays and are working on solutions. If you have any further comments or concerns please email us at info@glwcs.com. Thank you
Skrevet 28. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Spagirl12
Portugal119 bidrag
The worst hop on and off tour we have ever been on. Uncomfortable bus, incoherent PA system, driver spoke over the PA at times, no real description of the sights.
If I could give no stars I would
Total waste of money
Skrevet 17. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
WestcoastSight
Dear Spagirl12, We're very sorry and disappointed by your experience. Our operations team are aware of these issues and are working on solutions. If you have any further comments or concerns please email us at info@glwcs.com. Thank you
Skrevet 28. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Michèle M
19 bidrag
Don‘t do it! This is the worst hop-on hop-off bus I have ever been on. The bus is old & my knees touched the back of the bench in front of me (and I am not tall!). The audio commentary did not work & the stops can easily be missed. Please spend your money on an uber to selected places you want to see instead. The second driver we had was super stressed out & I did not feel save.
Skrevet 17. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
WestcoastSight
Hello, We're very sorry and disappointed that you didn't enjoy your experience with us. Our operations team are aware of these issues and are working on solutions. If you have any further comments or concerns please email us at info@glwcs.com. Thank you
Skrevet 28. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

redyrnot
New Orleans, LA1 bidrag
We had only one day to spend in Vancouver and decided on a Hop On Hop Off tour. We were not disappointed! Lynn was our driver and did an excellent job of explaining different areas of town and recommending shopping and restaurants. She made the trip more interesting by relating her personal experiences growing up in Vancouver. A good way to spend a day in the city!
Skrevet 13. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
WestcoastSight
Hello, We love to hear that you had an amazing time exploring Vancouver with us! We're delighted that our driver Lynn provided informative and personable commentary while on your adventure! We're glad you enjoyed visiting Vancouver and we hope to see you again in the future! Thank you
Skrevet 28. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Wolfgang
Moosdorf, Østerrike38 bidrag
okt. 2022
Auf der Strecke sieht man keineswegs die interessanten Punkte der Stadt, da der Bus teilweise einen Häuserblock entfernt daran vorbeifährt oder die lieblosen Kommentare vom Band zu falschen Zeitpunkten eingespielt werden. Bei unserer Tour (9.10.2022) wurden sie auch teilweise bis zu dreimal hintereinander wiederholt. Informationsgehalt minimal, abgesehen davon, dass Vancouver super ist und man möglichst viele Restaurants besuchen soll. Dafür gab es während der Fahrt am Parkplatz im Stanleypark (das ist übrigens abgesehen von ein paar Rosenbüschen das einzige, was man vom Park sieht) und an einer Straßenkreuzung in Chinatown jeweils 10 Minuten unmotivierte Pausen. Erklärung dafür gab es keine - der Fahrer blieb schweigsam wie während der gesamten Fahrt. Die Station "Science World" wurde bei unserer Tour überhaupt ausgelassen und der Bus fuhr eine Abkürzung. Als ich den Fahrer darauf aufmerksam machte, dass ich bei diesem Stop aussteigen will, meinte er nur, ich könne ja zu Fuß hingehen. Ich habe schon viele Hop On Hop Off Touren gemacht, aber diese war die schlechteste von allen. Vielleicht hatten wir wirklich nur Pech mit einem völlig unmotivierten Lenker, aber das Geld hätten wir und getrost sparen können!
Skrevet 10. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
WestcoastSight
Hello, We're very sorry and disappointed to hear about your experience. Our operations team are aware of these issues and are working on solutions. If you have any further comments or concerns please email us at info@glwcs.com. Thank you
Skrevet 26. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Livia
10 bidrag
Bus tour was average. It takes you to some of the main places (Stanley park, Granville, Gastown etc), but the drivers are too fast and you only have the recorded comments (sometimes hard to hear). The app worked fine, you could see buses coming and where they were. The signs are small, but the app makes that easier too (you can see in the map where are the right locations).
What really made our experience bad was bus stop 12 (according to their app buses were on the way), but we waited for 50 minutes and ended up getting a taxi.
Skrevet 10. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
WestcoastSight
Dear Livia1087, We're very sorry to hear about your experience at stop #12. Our operations team are aware of the issues with the wait times and are working on solutions. If you have any further comments or concerns please contact us at info@glwcs.com. Thank you
Skrevet 26. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 587
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Vancouver City hopp-på-hopp-av-tur levert av Gray Line Westcoast Sightseeing | Canada