Turer og billetter

Halvdagers kanadisk side sightseeingtur i Niagara Falls med cruise og lunsj levert av Zoom Tours Niagara Falls

Halvdagers kanadisk side sightseeingtur i Niagara Falls med cruise og lunsj
4
Halvdagers kanadisk side sightseeingtur i Niagara Falls med cruise og lunsj
Av Zoom Tours Niagara Falls
Reis med minibuss til den kanadiske siden av Niagara Falls og få fordelen av en guide som viser deg severdighetene. Etter henting av hotellet inkluderer sightseeingturen flere attraksjoner: Journey Behind the Falls, Souvenir City, Whirlpool Rapids og Floral Clock. Nyt en naturskjønn kjøretur langs elven Niagara og et sesongbasert båttur (stengt i vintermånedene.) Oppgrader til lunsj.
fra
kr 2 341,13
per voksen

Alder: 0–99 maks. 15 per gruppe
Varighet:
6 t
Billettype:
Mobil
Engelsk

Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 6 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Høydepunkter
  • Sightseeingtur i Niagara Falls: Kanadisk side
  • Lisensiert turistguide gir kommentaren
  • Gå bak Horseshoe Falls når det tumler under
  • Hornblower båtcruise tilgjengelig april – november
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 6 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Sightseeingtur i Niagara Falls: Kanadisk side
  • Lisensiert turistguide gir kommentaren
  • Gå bak Horseshoe Falls når det tumler under
  • Hornblower båtcruise tilgjengelig april – november
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 37672P2
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Hotel pickup og drop-off
  • Garantert å hoppe over de lange linjene
  • Transport med luftkondisjonerte minibuss eller minivan
  • Gratis flaske med vann
  • Lokal guide
  • Inngang/adgang – Niagara Falls Canada
  • Inngang/adgang – Niagarafallene
  • Inngang/adgang – Journey Behind the Falls
  • Inngang/adgang – Skylon Tower
  • Inngang/adgang – Floral Clock
  • Inngang/adgang – Queenston Heights Park
  • Garantert å unngå køene
Ekskluderinger
  • Helikoptertur (tilgjengelig for kjøp)
  • driks
Varighet
6 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • 5400 Robinson Street, Niagara Falls, Ontario 5875 Falls Avenue, Niagara Falls, Ontario
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Hvis du kjører, kan turoperatøren tildele deg en hentingsted hvor parkering er tilgjengelig
  • Du vil ha ca. 45 minutter til lunsj
  • Du vil ha omtrent en time ledig tid
  • Merk: Hornblower Boat Cruise er kun tilgjengelig april til november da den er stengt i vintermånedene på grunn av is
  • Rullestoltilgang
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 24 reisende
Inkluderinger
  • Hotel pickup og drop-off
  • Garantert å hoppe over de lange linjene
  • Transport med luftkondisjonerte minibuss eller minivan
  • Gratis flaske med vann
  • Lokal guide
  • Inngang/adgang – Niagara Falls Canada
  • Inngang/adgang – Niagarafallene
  • Inngang/adgang – Journey Behind the Falls
  • Inngang/adgang – Skylon Tower
  • Inngang/adgang – Floral Clock
  • Inngang/adgang – Queenston Heights Park
  • Garantert å unngå køene
Ekskluderinger
  • Helikoptertur (tilgjengelig for kjøp)
  • driks
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • 5400 Robinson Street, Niagara Falls, Ontario 5875 Falls Avenue, Niagara Falls, Ontario
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
6 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Hvis du kjører, kan turoperatøren tildele deg en hentingsted hvor parkering er tilgjengelig
  • Du vil ha ca. 45 minutter til lunsj
  • Du vil ha omtrent en time ledig tid
  • Merk: Hornblower Boat Cruise er kun tilgjengelig april til november da den er stengt i vintermånedene på grunn av is
  • Rullestoltilgang
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 24 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende
Reiserute
  • Du blir hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Niagara Falls Canada
    Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 2
    Niagara City Cruises
    Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Journey Behind the Falls
    Stopp: 30 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 4
    Skylon Tower
    Stopp: 30 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 5
    Floral Clock
    Stopp: 10 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 6
    Queenston Heights Park
    Stopp: 20 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
    Passerer forbi
    Niagara on the Lake Heritage District
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.0
18 anmeldelser
Ypperlig
11
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
4
Dårlig
0
Forferdelig
2

Cynthia G
2 bidrag
jun. 2022 • Venner
Very well organized for the boat ride and falls tour. Our guide Tom was very loud and consistently spoke about tips which was very annoying. He was informative though. Lunch was not good. It was a buffet style in the Crown Plaza. Especially due to Covid this should not be a consideration. They had no soda and poor choices. They should give you a choice of one of 3 selections when you board the bus and by the time lunch comes around go to a sit down restaurant like a hard rock and eat your selection . Another choice is a lunch voucher for a set amount and eat where you want. We are requested a lunch refund from Tripadvisor as we ate elsewhere.
Skrevet 24. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Sergio
Ontario, Canada1 bidrag
jun. 2021
It was a fraud as they didn't mentioned that Hornblower cruise was not able to take us to the falls as per Covid-19 restrictions in place from the Canadian side. Also, last minute changes in the restaurant for lunch (from Sheraton Fallsview to Secret Garden with junk food options only) and even not having the possibility to go for full journey behind the walls and Skylon tower observation deck. Worst money I have ever spent.
Skrevet 5. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZoomTours
Hello Dear, I am sorry to hear this, Due to Covid-19 there were some attractions closed . Nothing we can do. But Boat cruise was open, now mostly all of attractions are open. Thank you and visit.
Skrevet 1. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Billz F
3 bidrag
jan. 2020
We had lots of fun with our driver Feroz. Only our family and other family were on nice Mercedes Luxury Van for the entire tour. Treated us like a King.
Skrevet 24. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZoomTours
Thank you for taking the time to write a review. We are happy to hear you had lots of fun with our guide Firoz and that you were treated like royalty, only way you should be treated!
Skrevet 26. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Elle
Perth, Australia16 bidrag
okt. 2019
The tour has a huge itinerary with limited time, so it was all a bit rushed. It was more about getting to the Falls rather than the Falls. By time we got to the Falls it was just getting dark, the experience would have been better in the day light. The fact that it was raining did not help obviously not the fault of the tour operator. The meal overlooking the Falls was disappointing, lighting on the Falls was dim, the glare from the lighting in the restaurant make it difficult to see and the reflection made it impossible to take photos.
Skrevet 28. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZoomTours
Thank you for the review! Yes, the tour does have a lot of attractions included because we want you to experience popular attractions within the Niagara Region. However, we do want to make sure the group gets to the Falls, to enjoy the cruise/Falls a bit while there's some daylight left. We are sorry to hear that the meal overlooking the Falls was disappointing. Due to rain/mist/fog at night; the illumination might be dull. Please do visit the falls with us during late spring/summer months to fully enjoy the entirety of Niagara Falls.
Skrevet 4. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

cwbg
2 bidrag
sep. 2019
The tour we originally booked for 07 Sep 2019 had some surprising changes. The tour we booked (an evening tour starting with we being picked up from our hotel) was cancelled without advance notice. We found out about the cancellation when we called about confusing email sent us - it was a reminder about our tour, but it did not clearly explain when and where we were to be picked up. During the call, that's when we were advised that our original tour was cancelled and we were placed onto a day tour out of Toronto, and we had to drive 20 minutes from our hotel near the falls to the pickup point. It turned out to be a convenient alternative for the tour operator in order to preserve the booking sale. We stuck with it since this was our first trip to the falls. But the booking side of this experience gets an "F" for ineffective communication. For the tour experience itself, I give it a "B". Primarily because of the operator not providing "clear" itinerary information and timeline of what tour stops were planned. Our group traveled in a small tour bus, it was comfortable, the group size filled the bus to approx 2/3 full. Fabio, the tour group leader/driver was very good. He was very enthusiastic and spirited. The downside was his thick foreign dialect. We had difficulty understanding him, especially when talking fast. This alternative booking had us joining an all day tour at 2:30 PM. We did wine tasting at a Canadian winery, driving tour of the countryside running along the Niagara River (various sightseeing pitstops), did walking tour behind the Horseshoe falls (you get wet! by design), did boat cruise into the mist of the American and Horseshoe falls (you get wet! by design), and closed with a dinner near the Sheraton. Per our request, Fabio took us back to our car (on road to Toronto) vice us waiting for fireworks to complete at 10PM. The group tour did enable Fabio to give us head of the line privileges - nice perk! We enjoyed the group tour and all the stops. We did not appreciate how our booking was handled nor the lack of itinerary detail.
Skrevet 10. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

david r
1 bidrag
aug. 2019
Overall my family had an excellent day, as mentioned the tour guide Fabio was brilliant very energetic which made for a relaxed and informative day. One thing though is to perhaps have a little more time after lunch to explore.
Skrevet 21. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Arn2011
Chicago, IL9 bidrag
aug. 2019
This was our first time at Niagara Falls. We booked this tour through AAA. Our tour Guide was TOM SKI. He was very informative, courteous, and loved his job. Could not have had a better Tour Guide. We went on the Horn Blower Boat, a Winery, Under the Falls, Flower Clock, Whirlpool, took us to numerous places of interest. The tour was fantastic and in a small group which made it more like traveling with friends because Tom introduced everyone to each other. Tom also remembered everyone's name.Zoom Tours was very Family friendly, there was a Family of 5 in our group and two couples, total of 9 persons on the tour.
I would highly recommend Zoom Tours Niagara Falls.
Skrevet 11. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Robert R
Hilo, HI3 bidrag
jul. 2019
Great driver and wonderful experience. We would never have been able to do all the activities if we had been on our own.
Skrevet 9. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

leli_1517
1 bidrag
jul. 2019 • Par
Wonderful experience! My family had an amazing time during our half day niagara falls tour which even included lunch and a ton of other things! Fabio is an awesome tour guide! Request him if using zoom tours!
Skrevet 5. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for taking the time to review us! Fabio is the best! Please pass on your recommendations to your friends and family. Cheers!
Skrevet 8. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Nick
1 bidrag
jun. 2019 • Familie
The drive from Toronto took 2.5 hours one way which meant we had very limited time at the falls. The Tour bus was a bit rough, but not bad. We were late for lunch which was suppose to be covered in our cost, however the waiter told us we owed him for everyones' drinks. Which were $5 a piece and there had been 5 of us at the table. The other couple had left, and I refused to pay $15 for my family, and the other couple. I gave him a $5 and told him that's all I would pay. The tour guide was hard to understand and we were rushed the whole tour.
Skrevet 1. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
We are terribly sorry for the incident. If you can contact us directly, we could investigate your claim and reimburse you for your inconvenience.
Skrevet 8. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 18
Vanlige spørsmål om Halvdagers kanadisk side sightseeingtur i Niagara Falls med cruise og lunsj


Priser i Halvdagers kanadisk side sightseeingtur i Niagara Falls med cruise og lunsj starter fra kr 2 363,34. Oppdag og bestill Halvdagers kanadisk side sightseeingtur i Niagara Falls med cruise og lunsj på Tripadvisor

Zoom Tours Niagara Falls er vert for Halvdagers kanadisk side sightseeingtur i Niagara Falls med cruise og lunsj. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Zoom Tours Niagara Falls på Tripadvisor. Oppdag og bestill Halvdagers kanadisk side sightseeingtur i Niagara Falls med cruise og lunsj på Tripadvisor