Turer i Ewingsdale
Ballong med varm luft over Byron Bay inkludert en gourmetfrokost
5
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Ballong med varm luft over Byron Bay inkludert en gourmetfrokost

Av Balloon Aloft Byron Bay
Anbefalt av 93 % av reisende
93 % av anmelderne ga dette produktet en boblevurdering på fire bobler eller høyere.
Om
Byron Bay er et helårs reisemål med nydelige strender, fantastisk innlandet, flott vær og en fantastisk avslappet atmosfære. Ligger på New South Wales Far North Coast, i underkant av en time sør for Gold Coast flyplass, og tilbyr regionen noen av de beste ballongflyene i landet. Som Australias mest østlige punkt og det første stedet på det australske fastlandet for å se soloppgangen hver morgen, tilbyr en ballonopplevelse fra Byron Bay en unik opplevelse og et spektakulært visuelt mangfold av både kyst og land.

Alder: 7–120 maks. 16 per gruppe
Varighet: 5 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk, Italiensk
Mer


  • Deilig gourmetfrokost på Three Blue Ducks Restaurant
  • Soloppgang varmluftsballongflyging
Det som ikke er inkludert
  • Hotelloverføringer er ikke inkludert i prisene, det kan legges til en ekstra kostnad for Balloon Aloft
  • Inflight Photos- Tilgjengelig for kjøp etter flyturen


Startpunkt:
  • The Farm Byron Bay, 11 Ewingsdale Rd, Ewingsdale NSW 2481, Australia
    Våre luftballongturer i Byron Bay møtes på The Farm Byron Bay
Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

    • Ingen rullestoltilgang
    Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 55306P4

    • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
    • Ikke anbefalt for gravide
    • De fleste reisende kan delta
    • Anbefales ikke for reisende med hofte-, rygg-, nakke- eller kneproblemer
    • Anbefales ikke for reisende med nylig opererte eller ødelagte bein
    • Passasjerens vektgrense er 140 kg per person
    • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
    • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
    • Denne turen/aktiviteten har maksimum 16 reisende

    • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.

    Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 55306P4

    Midlertidig utilgjengelig
    Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor.
    Utforsk andre alternativer
    Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
    Reiserute
    • 11 Ewingsdale Rd, Ewingsdale NSW 2481, Australia
      Våre luftballongturer i Byron Bay møtes på The Farm Byron Bay
    • 1
      Å bevege seg utenfor det livlige Byron Bay sentrum og flyte fredelig over de bølgende åsene i innlandet er en flott mulighet til å utforske den fargerike ‘Rainbow Region’ fra et perspektiv som ingen andre. Våre balloppflyvninger med soloppgang Balloon Aloft Byron Bay tilbyr fantastisk utsikt over havet, innlandet og det enorme landskapet rundt den berømte motkulturmekkaen Bangalow, Mullumbimby, Nimbin og Lismore. Våre Byron Bay varmluftsballong-ritt møtes på The Farm Byron Bay og er en omtrent 3,5 - 4 timers opplevelse inkludert 45 til 60 minutter soloppgangseventyr etterfulgt av en overdådig frokost på Three Blue Ducks Restaurant på Farm Byron Bay.

    Vi utfører kontroller på anmeldelser.
    Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
    Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
    Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
    Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
    Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
    5.0
    5,0 av 5 bobler33 anmeldelser
    Ypperlig
    30
    Svært bra
    1
    Gjennomsnittlig
    1
    Dårlig
    0
    Forferdelig
    1

    tracy j
    Sydney, Australia4 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jan. 2024 • Venner
    One of the best experiences I’ve had, floating peacefully over spectacular scenery. I thought I would be terrified, but absolutely loved it and felt completely safe the whole time.
    The staff were wonderful, extremely friendly and very professional.
    I would highly recommend this activity.
    Skrevet 8. januar 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    5,0 av 5 bobler
    okt. 2023 • Familie
    Have been wanting to do this for quite a while, totally cool! Really enjoyed it, great team, very professional, felt very safe, took loads of great photos
    Skrevet 23. november 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hi there, Thank you for your review. We are pleased to hear that you had a great time with our team in Byron Bay.
    Skrevet 30. november 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Linda H
    1 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    sep. 2023 • Familie
    Emi,Taylor and Richard provided a 10 out of 10 experience prodessional friendly staff from start to finish making the experience one my daughter and i will never forget,the weather was on our side, Sunrise was sensational we saw both the ocean and the mountains would highly recommend this experience
    Skrevet 9. oktober 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hi there, Thank you so much for your amazing review! We are so glad that you and your daughter had a 10 out of 10 experience on your hot air balloon ride with us. Emi, Taylor, and Richard are all highly experienced and passionate members of our team. They are committed to providing our guests with an unforgettable experience, and we are so glad that they were able to do that for you and your daughter. We are also glad that you enjoyed the sunrise and the views of the ocean and the mountains. Hot air ballooning is a truly unique way to experience the world around you, and we are so glad that you were able to enjoy it with us. Thank you again for choosing our company for your hot air balloon ride. We hope to have the pleasure of seeing you again soon!
    Skrevet 16. oktober 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Narelle S
    19 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    Emiliano, the pilot, and all ground staff provided a delightful experience floating above the Northern Rivers.
    This was a family celebration and we were joined by additional family for breakfast.
    The extremely disappointing thing was that the children I had booked and paid $20 per head for were not added to the booking sheet. The menu did not accommodate children. Emiliano did his best to make amends and the children were provided with food but not offered a drink.
    PLUS describing a narrow for choice menu including a substandard bacon and egg burger and a small coffee as Gourmet is stretching things way short of my expectations., and certainly not worth the $30 extra I paid for my adult guests.
    Skrevet 13. august 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hi Narelle, Thank you for taking the time to leave us a review. I'm glad to hear that you had a delightful experience floating above the Northern Rivers with Emiliano, the pilot, and all the ground staff. It sounds like it was a special family celebration. We are sorry to hear that you were disappointed with the breakfast menu. We understand that you were expecting a more gourmet experience, and we apologize that we did not meet your expectations. We will be sure to let the restaurant know of your feedback. Once of our team will reach out to you shortly. We appreciate your feedback, and we are committed to providing our guests with the best possible experience.
    Skrevet 28. august 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Danielle K
    6 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Geweldige crew, ondanks het vroege opstaan, direct gezellig en okay. Het varen was prachtig en heel veilig. Veel uitleg over het ballonvaren, en de afsluiting met heerlijk ontbijt was top. Vers gebakken brood. Tip: na de tijd even bij de farm lekkere lunch meenemen, echt super goed.
    Skrevet 28. juli 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear Danielle, Thank you so much for your review! We are thrilled to hear that you had such a great experience with our ballooning tour. We are glad that you found the crew to be cozy and okay, despite getting up early. We know that early mornings can be tough, but we are always happy to help our guests get comfortable and relaxed before our flights. We are also glad that you enjoyed the sailing. Our pilots are highly experienced and take great care to ensure that our flights are safe and enjoyable. We hope to see you again soon!
    Skrevet 28. august 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Matt K
    Adelaide, Australia15 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    jul. 2023 • Par
    The company was terrible to deal with and was not accommodating at all the flexibility. Be careful booking as you maybe wasting your money as rescheduling is impossible. Not recommended and terrible service.
    Skrevet 27. juli 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear JAmattk, I am writing to apologize for your recent experience with Balloon Aloft. I understand that you were not satisfied with our flexibility, and I want to assure you that we take your feedback very seriously. We strive to be as flexible as possible with our customers, and we typically allow changes to location and flight dates up to 72 hours prior to the flight. However, there are some cases where we may need to make exceptions to our policy, such as if there are weather or other extenuating circumstances. I would like to investigate your case further to understand why you felt that we were not flexible enough. Please email me at [email protected] with more details about your experience. I would also like to offer you a complimentary upgrade to your next flight with Balloon Aloft. Thank you for your patience and understanding. I look forward to hearing from you soon. Sincerely, Katrina
    Skrevet 28. august 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Marie M
    4 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jun. 2023 • Familie
    The ballooning experience was lovely & calm. I get scared at heights & I was pleasantly surprised that I didn't feel nervous at all. I think it was because the take off was so gentle & once we were up I was curious about the scenery & how the pilot manoeuvred the balloon.It was a unique experience, looking at the farmlands, animals, houses, trees & birdlife from above. The pilot & ground staff were engaging & professional, would highly recommend this experience & Balloon Aloft.
    Skrevet 26. juni 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hi There, Thank you so much for your kind words! We're so glad to hear that you enjoyed your ballooning experience with us. We understand that heights can be a fear for some people, so we're especially happy to hear that you didn't feel nervous at all. We're also glad to hear that you enjoyed the scenery and the pilot's maneuvering of the balloon. Our pilots are all highly trained and experienced, and they take great pride in providing our guests with a memorable experience. We appreciate your recommendation of Balloon Aloft, and we hope to see you again soon!
    Skrevet 3. juli 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Nathan P
    12 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    We had awesome experience our pilot Clay was awesome. I would highly recommend. Great views of Byron and and delicious breakfast to finish up.
    Skrevet 10. mars 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hi there, Thank you for taking the time to leave a review of your recent hot air balloon flight. We are thrilled to hear that you had an awesome experience with us and that our pilot Clay was able to make your journey even more enjoyable. We are lucky to have such a talented and dedicated team of pilots who always go above and beyond to ensure our guests have a safe and memorable experience. We are also delighted to hear that you enjoyed the stunning views of Byron and the delicious breakfast to finish up. It's always great to hear when our guests have had a wonderful time with us. Thank you again for recommending us. It means a lot to us and we hope to have the pleasure of welcoming you back on board in the near future. Georgia
    Skrevet 2. mai 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Navigating The Map
    Sydney, Australia246 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    des. 2022 • Par
    This was a truly amazing experience and we would recommend it to everyone!
    After two failed attempts, we were delighted that is was 'third time lucky' and we finally got to take our hot air balloon trip. It's so calm and peaceful up there with beautiful views, well worth the early start!!
    We loved the whole experience from start to finish; watching the baloon inflate, listening to facts and stories from our pilot, the landing and helping pack up - lots of fun!
    We had a lovely breakfast afterwards at The Farm, where we also got some really cool pics from the flight.
    Thanks so much to Emi, Taylor and Harry who were amazing on the day (including the booking process and cancellations/postponements due to covid and floods) we can't wait for our next flight! :)
    Skrevet 12. desember 2022
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thanks so much for the recommendation! We are absolutely thrilled to hear you had an amazing flight and agree the breakfast at The Farm is lovely. We are very grateful with your patience with booking and are so happy we could finally give you an experience worth the wait. We look forward to flying with you again in the future!
    Skrevet 15. desember 2022
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    mrsbrager
    New South Wales, Australia48 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    okt. 2022 • Familie
    Very well organised and professional operators. We were made to feel welcome and enjoyed a memorable Hot Air Ballon experience over the Lismore hinterland. Highly recommend this experience with Balloon Aloft Byron Bay

    Skrevet 15. oktober 2022
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hi there, Thank you so much for such a positive review! We appreciate the recommendation and are thrilled you enjoyed your flight with us.
    Skrevet 16. oktober 2022
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Viser resultatene på side 1-10 av 33
    *Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.

    Ballong med varm luft over Byron Bay inkludert en gourmetfrokost levert av Balloon Aloft Byron Bay

    RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler