Turer og billetter
Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home
1
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home

Av Traveling Spoon
fra
kr 903,22
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
fra
kr 903,22
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)

Laveste pris garantertGratis avbestilling

Alder: 0–99
Varighet: 3 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk


  • Lunsj eller Middag
  • Privat matlaging
  • Lokale verter
  • Tips
  • Alkoholholdige drikkevarer
Det som ikke er inkludert
  • Hotell henting og avreise


Avreiseinformasjon
  • Cape Town, Cape Town, Western Cape Vennligst møte vertene hjemme hos dem i Wynberg, Cape Town. Nøyaktig adresse finner du på billetten din ved bestillingsbekreftelse.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 7626P124

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vegetar alternativ er tilgjengelig, vennligst informer ved bestilling hvis nødvendig
  • Vennligst informer om eventuelle spesielle kostbehov ved bestilling
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

  • Hvis du avbestiller minst 3 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.
  • Hvis du avbestiller innen 2 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.

Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvor mye er Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home?
Priser i Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home starter fra kr 891,62. Oppdag og bestill Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home?
Traveling Spoon er vert for Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Traveling Spoon på Tripadvisor. Oppdag og bestill Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home?

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 7626P124

Reserver plassen din
fra kr 903,22
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
1.0
1 anmeldelse
Ypperlig
0
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

Rueger T
3 bidrag
nov. 2017 • Venner
Hallo zusammen,

LEIDER MUSS ICH HIER ALLE INTERESSENTEN EINDRINGLICH VOR DIESEM EVENT WARNEN!

Es handelt sich um eine Abzocke, wo weder die beschriebene Tour statt findet noch in Kontakt getreten wird mit Interessenten/Anfragen, noch auf E-Mails reagiert wird.
Ich finde es sehr bedauerlich, dass weder Tripadvisor noch der Veranstalter es für nötig halten in Kontakt zu treten oder zumindest im Vorfeld eine Absage zu schicken.

Der Gipfel der Frechheit war dann die Tatsache, dass nach der Buchung, welche etwas mehr als 3 Wochen vor dem Termin angefragt wurde, eine entsprechende Bestätigung via Email kommen sollte. Leider vergebens. Eine Email mit Bestätigung oder Absage kam nie! Dennoch wurde fleißig das Geld abgebucht und kein weiteres Lebenszeichen von irgendeinem der Verantwortlichen von sich gegeben.
Selbst mehrmalige Kontaktaufnahme mit Tripadvisor wurde ignoriert und mit Schweigen gestraft - das Geld selbst nach mehrmaliger Aufforderung nicht zurück überwiesen.

Das zum Thema vertrauen im Netz und Verbraucherschutz... Transparenz ist ebenfalls überhaupt nicht vorhanden.

Jeder der sich diesen Dreck ersparen möchte sucht am besten privat bzw. vor Ort nach einer entsprechenden Möglichkeit und spart sich die Zeit auf Tripadvisor.

Ich hoffe inständig, dass ich vielen den Ärger, den ich hier habe, ersparen kann!

VG
Skrevet 15. desember 2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Mr. Rueger, Thank you so much for taking the time to leave your review. We were shocked and disappointed to learn of your experience, and you can be assured we are doing everything possible to make this right - your experience is unacceptable and not the level of service we strive to provide. It looks like you booked the experience through a partner site Viator. We are not yet sure what happened with Viator, but it seems clear there was an issue with you not receiving any of Viator's email communication. The booking was all confirmed on our site and our hosts Richard and Gillian were disappointed too when you did not show up for the experience as they were looking forward to hosting you. Needless to say we have already contacted Viator and asked them to provide you a full refund immediately, and are looking in to this more deeply to understand what happened and why you did not receive your confirmation information from them. We are so sorry that you were not able to enjoy this experience and for the terrible customer experience you did have, I can only imagine how frustrating that must have been. Please accept my most sincere apologies. I hope we have the chance to serve you in the future and to make things right. Kind regards, Stephanie Traveling Spoon Founder and Owner
Skrevet 20. desember 2017
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home levert av Traveling Spoon