Turer og billetter

Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home levert av Traveling Spoon

VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home

Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home
1
Bestill på forhånd
fra
kr 741,77
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Gratis avbestilling opptil 3 dager på forhånd
Om
Bli med Richard og Gillian, kokker som driver egne restauranter, for en privat 3-timers matlagingstime og et måltid med vin i deres vakre hjem. De vil introdusere deg sør-afrikansk hjemmelaget mat, lokale viner og dele sin smittende kjærlighet til hjemlandet med deg. Du kan lære hvordan du lager reke- og nektarin-salat og hvordan du skal smake deilig rumpebiff eller koke kyllingbryst i tomatsaus med en spinat- og feta-fylling og en sitronmerengs. Du kan forvente at matlagingsklassen din skal vare i 1-2 timer. Mat er sentrum i dette hjemmet, med store spisebord innendørs og utendørs, kjøkken og braai. Som de fleste sørafrikanere, er matlaging på braaien parets favorittmåltid og sosiale aktivitet. Braai lager mat på bål / grilling som er veldig populær og en betydelig del av kulturen i Sør-Afrika. Gillian og Richard har en fantastisk utendørs braai der de ofte er vert.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 3 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • Hvis du avbestiller minst 3 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.
  • Hvis du avbestiller innen 2 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
  • Bli med Richard og Gillian på kjøkkenet deres for en matlaging demonstrasjon og lær å lage 2-3 sydafrikanske retter. Du kan lære å lage reke- og nektarinsalat og hvordan du kan bøte deilig biffbiff eller kyll kyllingbryst i tomatsaus med spinat og fetafylling eller en sitronmingue til dessert. Du kan forvente at matlagingskursen varer i 1-2 timer før du setter deg ned for å spise. Richard og Gillian er kokker og restaurantseiere som tror på å spise og behandle kroppen din så de bare bruker de beste ingrediensene til å forberede et måltid. Richard er et hjem vinmakeren svært kunnskapsrik om lokale viner. Mat er midt i hjemmet, med store innendørs og utendørs spisebord, kjøkken og braai. Som de fleste sydafrikanere er matlaging på braai parets favorittmåltid og sosial aktivitet. Det er mange forskjellige matvarer som er tradisjonelle til Sør-Afrikas mangfoldige kultur (hovedsakelig Cape Malay, Afrikaans, engelsk og afrikansk) fra deres nederlandske, britiske, indiske og malaysiske påvirkninger. Ditt sørafrikanske måltid vil inkludere retter fra en rekke av disse tradisjonene, inkludert mat som stew, karry, roast inkludert braai, pluss salater og side retter. Ditt måltid vil ende med tradisjonelle desserter som malva tart (søt pudding), sitronmingue eller koeksisters (en sirupbelagt vridd eller flettet doughnut). Vær oppmerksom på: Dette er ikke en profesjonell matlagingskurs, heller en opplevelse å besøke et autentisk, lokalt hjem og møte en lokal familie og dele kulturen og kjøkkenet sammen. Richard og Gillian har en kjæledyrhund.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 3 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • Hvis du avbestiller minst 3 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.
  • Hvis du avbestiller innen 2 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.
Hva du kan forvente
  • Bli med Richard og Gillian på kjøkkenet deres for en matlaging demonstrasjon og lær å lage 2-3 sydafrikanske retter. Du kan lære å lage reke- og nektarinsalat og hvordan du kan bøte deilig biffbiff eller kyll kyllingbryst i tomatsaus med spinat og fetafylling eller en sitronmingue til dessert. Du kan forvente at matlagingskursen varer i 1-2 timer før du setter deg ned for å spise. Richard og Gillian er kokker og restaurantseiere som tror på å spise og behandle kroppen din så de bare bruker de beste ingrediensene til å forberede et måltid. Richard er et hjem vinmakeren svært kunnskapsrik om lokale viner. Mat er midt i hjemmet, med store innendørs og utendørs spisebord, kjøkken og braai. Som de fleste sydafrikanere er matlaging på braai parets favorittmåltid og sosial aktivitet. Det er mange forskjellige matvarer som er tradisjonelle til Sør-Afrikas mangfoldige kultur (hovedsakelig Cape Malay, Afrikaans, engelsk og afrikansk) fra deres nederlandske, britiske, indiske og malaysiske påvirkninger. Ditt sørafrikanske måltid vil inkludere retter fra en rekke av disse tradisjonene, inkludert mat som stew, karry, roast inkludert braai, pluss salater og side retter. Ditt måltid vil ende med tradisjonelle desserter som malva tart (søt pudding), sitronmingue eller koeksisters (en sirupbelagt vridd eller flettet doughnut). Vær oppmerksom på: Dette er ikke en profesjonell matlagingskurs, heller en opplevelse å besøke et autentisk, lokalt hjem og møte en lokal familie og dele kulturen og kjøkkenet sammen. Richard og Gillian har en kjæledyrhund.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 7626P124
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Lunsj eller Middag
  • Privat matlaging
  • Lokale verter
  • Gratuities
  • Alcoholic Beverages
Ekskluderinger
  • Hotell henting og avreise
Varighet
3 t
Avreiseinformasjon
  • Cape Town, Cape Town, Western Cape Vennligst møte vertene hjemme hos dem i Wynberg, Cape Town. Nøyaktig adresse finner du på billetten din ved bestillingsbekreftelse.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vegetar alternativ er tilgjengelig, vennligst informer ved bestilling hvis nødvendig
  • Vennligst informer om eventuelle spesielle kostbehov ved bestilling
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inkluderinger
  • Lunsj eller Middag
  • Privat matlaging
  • Lokale verter
  • Gratuities
  • Alcoholic Beverages
Ekskluderinger
  • Hotell henting og avreise
Avreiseinformasjon
  • Cape Town, Cape Town, Western Cape Vennligst møte vertene hjemme hos dem i Wynberg, Cape Town. Nøyaktig adresse finner du på billetten din ved bestillingsbekreftelse.
Varighet
3 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vegetar alternativ er tilgjengelig, vennligst informer ved bestilling hvis nødvendig
  • Vennligst informer om eventuelle spesielle kostbehov ved bestilling
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen

1.0
1 anmeldelse
Ypperlig
0
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

Rueger T
3 bidrag
ABSOLUTE ABZOCKE UND NICHT VERTRAUENSWÜRDIG!!!
nov. 2017 • Venner
Hallo zusammen,

LEIDER MUSS ICH HIER ALLE INTERESSENTEN EINDRINGLICH VOR DIESEM EVENT WARNEN!

Es handelt sich um eine Abzocke, wo weder die beschriebene Tour statt findet noch in Kontakt getreten wird mit Interessenten/Anfragen, noch auf E-Mails reagiert wird.
Ich finde es sehr bedauerlich, dass weder Tripadvisor noch der Veranstalter es für nötig halten in Kontakt zu treten oder zumindest im Vorfeld eine Absage zu schicken.

Der Gipfel der Frechheit war dann die Tatsache, dass nach der Buchung, welche etwas mehr als 3 Wochen vor dem Termin angefragt wurde, eine entsprechende Bestätigung via Email kommen sollte. Leider vergebens. Eine Email mit Bestätigung oder Absage kam nie! Dennoch wurde fleißig das Geld abgebucht und kein weiteres Lebenszeichen von irgendeinem der Verantwortlichen von sich gegeben.
Selbst mehrmalige Kontaktaufnahme mit Tripadvisor wurde ignoriert und mit Schweigen gestraft - das Geld selbst nach mehrmaliger Aufforderung nicht zurück überwiesen.

Das zum Thema vertrauen im Netz und Verbraucherschutz... Transparenz ist ebenfalls überhaupt nicht vorhanden.

Jeder der sich diesen Dreck ersparen möchte sucht am besten privat bzw. vor Ort nach einer entsprechenden Möglichkeit und spart sich die Zeit auf Tripadvisor.

Ich hoffe inständig, dass ich vielen den Ärger, den ich hier habe, ersparen kann!

VG
Skrevet 15. desember 2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Mr. Rueger, Thank you so much for taking the time to leave your review. We were shocked and disappointed to learn of your experience, and you can be assured we are doing everything possible to make this right - your experience is unacceptable and not the level of service we strive to provide. It looks like you booked the experience through a partner site Viator. We are not yet sure what happened with Viator, but it seems clear there was an issue with you not receiving any of Viator's email communication. The booking was all confirmed on our site and our hosts Richard and Gillian were disappointed too when you did not show up for the experience as they were looking forward to hosting you. Needless to say we have already contacted Viator and asked them to provide you a full refund immediately, and are looking in to this more deeply to understand what happened and why you did not receive your confirmation information from them. We are so sorry that you were not able to enjoy this experience and for the terrible customer experience you did have, I can only imagine how frustrating that must have been. Please accept my most sincere apologies. I hope we have the chance to serve you in the future and to make things right. Kind regards, Stephanie Traveling Spoon Founder and Owner
Skrevet 20. desember 2017
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Vanlige spørsmål om Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home

Priser i Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home starter fra kr 693,49. Oppdag og bestill Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home på Tripadvisor

Traveling Spoon er vert for Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Traveling Spoon på Tripadvisor. Oppdag og bestill Privat matlagingskurs og måltid i Local Wynberg Cape Town Home på Tripadvisor