Turer og billetter

Venezia Marco Polo Airport Link Avreise Transfer levert av Alilaguna

Venezia Marco Polo Airport Link Avreise Transfer

Venezia Marco Polo Airport Link Avreise Transfer
4
Bestill på forhånd
fra
kr 338,07
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
1 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
12
Tjenestedyr er tillatt
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    1 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Gruppestørrelse:
    12
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Italiensk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Tilgjengelige språk
Engelsk, Italiensk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 2495VENHTLAPT
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Enveis felles vanntaxi avgangstransport
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Overskridende bagasjekostnader (hvis aktuelt)
Varighet
1 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Pickup er 2-4 timer før avgangstiden for flyet. Nøyaktig tidspunkt vil bli informert om ettermiddagen før avreisedatoen for avreise. Vår båtdriver vil møte deg på arrangert båtstopp langs Canal Grande. Ditt stopp vil bli valgt så nært som ditt hotell som mulig. Venice Airport Link opererer fra kl. 04.00 til 19.00 fra utpekte Venezia-møtesteder. Gjester blir bedt om å presentere seg på møteplassen minst 15 minutter før avreise.
  • Annet:
  • City of Venice, City of Venice, Veneto Please specify the hotel name
  • Lido di Venezia, Italy Please specify the hotel name
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ingen rullestoltilgang
  • Varigheten av overføringene er omtrentlig, den nøyaktige varigheten vil avhenge av tidspunktet på dagen og trafikkforholdene
  • Hver reisende får maksimalt 1 koffert og 1 bærepose. Overdimensjonert eller overdreven bagasje (f.eks. Surfbrett, golfklubber eller sykler) kan ha visse restriksjoner, vennligst spørre operatøren før du reiser for å bekrefte om overflødig bagasje er akseptabelt
  • Vær oppmerksom på at i tilfelle tåke eller dårlige værforhold vil båttjenesten bli viderekoblet via Piazzale Roma med kjøretøy
  • Din valgte avgangstid må være (3) timer før flyetidspunktet
  • Minimum 2 personer per booking kreves
  • Venice Airport Link betjener ikke cruiseporten
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 12 reisende
Inkluderinger
  • Enveis felles vanntaxi avgangstransport
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Overskridende bagasjekostnader (hvis aktuelt)
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Pickup er 2-4 timer før avgangstiden for flyet. Nøyaktig tidspunkt vil bli informert om ettermiddagen før avreisedatoen for avreise. Vår båtdriver vil møte deg på arrangert båtstopp langs Canal Grande. Ditt stopp vil bli valgt så nært som ditt hotell som mulig. Venice Airport Link opererer fra kl. 04.00 til 19.00 fra utpekte Venezia-møtesteder. Gjester blir bedt om å presentere seg på møteplassen minst 15 minutter før avreise.
  • Annet:
  • City of Venice, City of Venice, Veneto Please specify the hotel name
  • Lido di Venezia, Italy Please specify the hotel name
Varighet
1 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ingen rullestoltilgang
  • Varigheten av overføringene er omtrentlig, den nøyaktige varigheten vil avhenge av tidspunktet på dagen og trafikkforholdene
  • Hver reisende får maksimalt 1 koffert og 1 bærepose. Overdimensjonert eller overdreven bagasje (f.eks. Surfbrett, golfklubber eller sykler) kan ha visse restriksjoner, vennligst spørre operatøren før du reiser for å bekrefte om overflødig bagasje er akseptabelt
  • Vær oppmerksom på at i tilfelle tåke eller dårlige værforhold vil båttjenesten bli viderekoblet via Piazzale Roma med kjøretøy
  • Din valgte avgangstid må være (3) timer før flyetidspunktet
  • Minimum 2 personer per booking kreves
  • Venice Airport Link betjener ikke cruiseporten
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 12 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte

4.0
87 anmeldelser
Ypperlig
45
Svært bra
16
Gjennomsnittlig
6
Dårlig
2
Forferdelig
18

nigel d
Chester, UK73 bidrag
mai 2022 • Par
Although there are some bad reviews on here, you have to review as you find and our experience I have to say was excellent, on time and stopped at every designated stop and took people on board.
Skrevet 16. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

George B
1 bidrag
mai 2022
The taxi arrived in perfect time and we had a lovely journey to the airport via the Grand Canal. Skipper was very pleasant and helpful. This is definitely the best way to get into the centre of Venice. It certainly made our holiday.
Skrevet 16. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Kayleemgoud
Rotterdam, Nederland38 bidrag
We had such a great time in Venice with just very nice people everywhere. That was until we boarded the waterbus towards the airport. On the first boat we were told we could not take it as we could only pay for tickets with cash. Which we did not have since we we found tickets online. So we got off, got cash, waited 30 minutes for the next boat and then were told we could NOT pay with cash and had to buy tickets online.

I mentioned that we actually could not board the previous boat as they said it was not possible to buy online tickets and then the guy very angrily said that if we had any issues with buying online tickets we could leave and wait 30 more minutes for a next boat. Like what the hell? As if you have all the time in the world when you need to catch a flight that day.

Such a weird experience with both boat members being very rude to everyone who did not speak Italian.
Skrevet 8. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

vallondambin
Saint-Nazaire, Frankrike2 bidrag
Compagnie à bannir si vous voulez prendre votre avion !!! le bateau que vous souhaitez prendre ne s'arrête pas car on vous dit qu'il est complet et qu'un autre bateau de la compagnie va passer dans 5 minutes ce que vous ne mettez pas en doute.
En effet, un bateau passe mais ne s'arrête pas non plus.( Il y a un bateau par heure sur cette compagnie en fin de journee le dimanche.).
Résultat , vous devez prendre un bateau taxi qui vous coutera 120 euros ou manquer votre avion . Autre solution , si vous avez du temps, allez à la gare ferroviaire prendre un bus à 8 euros .
Mais surtout ne prenez pas un bateau d' ALILAGUNA !
Skrevet 14. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear vallondambin, we are really sorry to read that you were not satisfied with our service and we apologise for any inconvenience we might have caused. Unfortunately, as Italy is still in a state of emergency due to Covid-19, we had to cut a lot of rides reducing also the frequency of the boats. We can't know in advance if a boat will be full (we don't have a booking system like all the other means of transport in the world, for ex. buses or the tube) but when this happens we always send an extra boat to pick the passengers still waiting at the pier, as it happened also the day of your transfer. We take the transfers to the airport very seriously as we know that our clients have filghts to take. We thank you for your understanding and we apologise once again for the inconvenience. Best regards,
Skrevet 26. november 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Crudo-78
2 bidrag
nov. 2021
Nous avons choisi la navette Alilaguna pour notre transfert depuis l'aéroport vers Venise et au retour. A l'aller tout s'est bien passé, il faut dire que nous sommes sorti les premiers de l'avion, donc les premiers au distributeur de billet et quasiment les premiers au départ de la navette. De ce côté la rien à redire, par contre il y avait la queue derrière nous.
Au retour nous devions prendre la navette à l'arrêt Dell'Orto. C'est le dernier arrêt de Venise avant Murano puis l'aéroport. Le problème c'est qu'il n'y a qu'une seule navette par heure et qui contient une quarantaine de personnes maxi. C'est totalement insuffisant pour transporter les quantités de gens qui vont à l'aéroport car dès le premier arrêt c'est complet. Donc le bateau est passé devant nous sans s'arrêter en nous disant qu'il était complet et qu'il fallait attendre le prochain, soit dans une heure. J'imagine que dans une heure ce sera la même chose... Et nous voila planté la sans solution. Il a fallut appeler un taxi boat qui nous a bien sauvé de cette galère, mais ce n'est plus le même prix. Nous avons aussi appris qu'à l'aller des personnes avaient attendu 2h pour avoir leur navette à l'aéroport. Conclusion, c'est un système qui pourrait être intéressant mais totalement insuffisant, et qui peut vous mettre dans une belle galère. De plus nous avions déjà payé notre billet de retour, j'imagine que pour se faire rembourser on peut toujours rêver. A éviter. Préférez le bus , moins cher et plus fiable ou le bateau taxi à 120 euros la course
Skrevet 6. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Crudo-forever, we are really sorry to read that you were not satisfied with our service and we apologise for any inconvenience we might have caused. Unfortunately, as Italy is still in a state of emergency due to Covid-19, we had to cut a lot of rides reducing also the frequency of the boats. We can't know in advance if a boat will be full (we don't have a booking system like all the other means of transport in the world, for ex. buses or the tube) but when this happens we always send an extra boat to pick the passengers still waiting at the pier, as it happened also the day of your transfer. We thank you for your understanding and we apologise once again for the inconvenience. Best regards,
Skrevet 24. november 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

lucie1472
Paris, Frankrike11 bidrag
À notre arrivée à l’aéroport, nous avions privilégié ce transport pour rejoindre Venise. Hormis le temps d’attente (1h) avant le prochain bateau nous n’avons eu aucun souci.

Au retour c’était une autre histoire. Notre avion partant tôt, nous avions pris plus large niveau timming car nous n’avions pas encore acheté nos billets. En arrivant au quai Fondamental Nove, les bornes ne vendaient pas de tickets pour cette compagnie et le guichet était encore fermé. Lorsque le bateau est arrivé, il ne s’est même pas arrêté près du quai et un membre de l’équipage nous a dit qu’il ne prenait tout simplement pas de voyageur car il était plein et que nous devions attendre le prochain, soit 1H plus tard.

La plupart des passagers ont dû se rabattre sur une autre solution car sinon ils risquaient de louper leur avion. Cela nous est arrivé en octobre, soit pourtant en dehors de l’affluence touristique…
Je trouve dommage que la compagnie ne prévoient pas de bateau supplémentaire durant certaines heures ou du moins exposent une solution de replis aux passagers
Skrevet 17. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear lucie1472, we are really sorry to read that you were not satisfied with our service and we apologise for any inconvenience we might have caused. Unfortunately, as Italy is still in a state of emergency due to Covid-19, we had to cut a lot of rides reducing also the frequency of the boats. We can't know in advance if a boat will be full (we don't have a booking system like all the other means of transport in the world, for ex. buses or the tube) but when this happens we always send an extra boat to pick the passengers still waiting at the pier. We really hope we can restart with our regular schedule as soon as possible. We thank you for your understanding and we apologise once again for the inconvenience. Best regards,
Skrevet 19. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

laurence
Paris, Frankrike3 bidrag
sep. 2021
Hier, nous étions ravis de prendre le bateau au Pont Giugle pour nous ramener à l'aéroport Marco Polo.
Le bateau arrive à 15h55 et le chauffeur nous dit qu'il est plein et qu'il ne prend pas de passagers. Bateau suivant 1h après, donc pas possible d'attendre pour nous sans avoir la garantie que le prochain aura de la place.
Finalement on s'est speedé pour avoir un trajet en Bus ATVO comme à l'aller et là vous êtes certains d'arriver à l'aéroport.
Skrevet 27. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear laurenceparis2017, we are really sorry to read that you were not satisfied with our service and we apologise for any inconvenience we might have caused. Unfortunately, as Italy is still in a state of emergency due to Covid-19, we had to cut a lot of rides reducing also the frequency of the boats. We can't know in advance if a boat will be full (we don't have a booking system like all the other means of transport in the world, for ex. buses or the tube) but when this happens we always send an extra boat to pick the passengers still waiting at the pier, as it happened also the day of your transfer. We thank you for your understanding and we apologise once again for the inconvenience. Best regards,
Skrevet 14. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

analyserontour
Mainz11 bidrag
Alles problemlos, fast pünktlich. Wenn Haltestelle in der Nähe der Unterkunft ist direkt Hin u Rückfahrkarte kaufen. Ersparnis 3€. Niemand will mit Koffer oder Rücksack durch die Gassen von Venedig irren...Alternativen: man leistet sich ein Wassertaxi, was einen noch näher ans Hotel bringt oder man ist nahe des Busbahnhofes untergebracht u nimmt den Bus (8€)
+ schnellste Art zum/vom Flughafen wenn Station gleich in der Nähe der Unterkunft ist
+ sehr pünktlich
+ man erlebt gleich Venedig auf dem Wasserweg (wenn man einen guten Platz am Fenster ergattert)
+ 15€ one way geht preislich. Bus kostet kaum weniger u man muss ja noch zum Busbhf kommen...

- es kommt aktuell nur ein Boot pro Stunde
- wenn voll dann voll, bei mir (Freitag 16uhr total leer, 13Uhr war auch leer)

Hinweise:
Ticket kann am Pier nicht gescannt werden/Türen öffnen sich nicht (zumindest bei Arsenal) -> man muss durch den Exit in die Haltestelle laufen (oder unter der Absperrung durch). Ticket wird an Bord entwertet!
Unbedingt rechtzeitig in der Haltestelle stehen. Wenn keiner da ist/einsteigen will legt Boot erst gar nicht an!!! Und ist ganz schnell weitergefahren!!
Auf dem Boot steht nur Alilaguna, nicht Blu oder so! Also entweder noch mal fragen aber meist kommt ja nur eins an die Haltestelle.
Digitales Display zeigt nur ACTV Abfahrtszeiten an!! Nicht irritieren lassen. Pläne hängen aber aus.
Fahrplanumstellung am 17.07.21 immer mal direkt am Aushang schauen was sich ändert (wg Covid/Jahreszeit etc)/welche Abfahrtszeiten gelten.
Bei Ankunft muss das Ticket fürs Rauskommen aus dem "Drehkreuz" eingescannt werden. Da gelten keine Ausreden!! Achtung falls das Mehrtagesticket inkl. Airport dann nicht mehr gültig ist könnte es Probleme geben...
Es gilt Maskenpflicht. Keiner kontrolliert -> wenige Touris haben ihre Maske abgenommen, aber Fenster sind zumindest offen.
Ich kanns nur empfehlen!
Skrevet 23. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear analyserontour, thank you very much for this great review. We are sure that all the details you provided will be very helpful to other passengers willing to use our lines. Thank you for travelling with Alilaguna: we hope to have you again on board in your next visit to Venice! Best regards,
Skrevet 26. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Wir haben ein Wassertaxi ab Pier Msrkusplatz gebucht. Laut Beschreibung sollten wir 2 bis 4 Stunden vor Abflug abgeholt werden. Dazu haben wir genau die Flugnummer und die Abflugzeit angegeben.
Am Nachmittag vor der Abreise sollten wir die genaue Abholzeit zugeschickt bekommen. Dies war auch so. Allerdings sollte das Wassertaxi (bei einem Abflug um 13:10) schon um 7:55 abfahren. Zudem sollten wir 15 Minuten vor Abfahrt am Treffpunkt sein. Das heißt über 5,5 Stunden vor Abflug am Flughafen abhängen….
Telefonisch, persönlich am Pier oder per SMS war leider niemand unter der angegebenen Telefonnummer zu erreichen. Selbst die Dame von unserer Hotelrezeption hat unter verschiedenen Telefonnummern niemanden erreichen können.
Im Endeffekt haben wir storniert und haben uns um ein privates Wassertaxi gebucht. Der Betrag wurde trotzdem von der Gesellschaft abgebucht.
Skrevet 4. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Marie-Jo L
1 bidrag
sep. 2020
Nous sommes parties à Venise, mon amie et moi le 24 septembre 2020.
Nous avions choisi Alilaguna pour rejoindre la Sérénissime et pris un aller/ retour.

Le 28 septembre, bien à l'avance, à 8 heures 35, à San Marco, nous reprenons le bateau pour l'aéroport.
Je présente malheureusement un mauvais ticket. Le chauffeur n'accepte absolument pas que je recherche les bons billets et me réclame sur le champ
2 x 16 € pour le retour. Soit 32 €
Il ne me délivre pas de tickets.

Moins de cinq minutes après , je retrouve les bons billets soigneusement rangés dans mon passeport. Le conducteur fait un geste désagréable pour me signaler qu'il ne me rendra pas mon argent.

Il me délivre des tickets en sortant!
J'ai signalé au guichet de l'aéroport ma mésaventure en montrant les billets A /R.
La personne m'a conseillé de faire un mail au site web.
Ce que j'ai fait le 29 septembre.
A ce jour, je n'ai reçu aucune réponse.

Un conseil, soyez méfiants.!
Nous sommes de vieilles dames peu fortunées et j'emmenais mon amie à Venise pour son anniversaire. Nous sommes rentrées un peu amères.
Skrevet 3. oktober 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 87
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Alilaguna
SiljeSM
SiljeSM
00
Prøvde å tvinge oss til å kjøpe doble billetter
Vi kjøpte billetter på nett (via den offisielle nettsiden deres), men disse billettene må veksles inn i papirbillet
Geir Å
Geir Å
00
Greit nok
Tok en båttur som gikk til murano, burano og torcello. Billig med 20€. Lite tid på hver øy men greit nok å se litt
Vanlige spørsmål om Venezia Marco Polo Airport Link Avreise Transfer

Priser i Venezia Marco Polo Airport Link Avreise Transfer starter fra kr 331,94. Oppdag og bestill Venezia Marco Polo Airport Link Avreise Transfer på Tripadvisor

Alilaguna er vert for Venezia Marco Polo Airport Link Avreise Transfer. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Alilaguna på Tripadvisor. Oppdag og bestill Venezia Marco Polo Airport Link Avreise Transfer på Tripadvisor