Turer og billetter
Gå forbi køen: Sea Life London Aquarium
3.5

Gå forbi køen: Sea Life London Aquarium

Av SEA LIFE London Aquarium
Om
Bruk mindre tid på å vente og mer tid på å beundre mer enn 400 arter av livet i havet med en skip-the-line inngangsbillett til Sea Life London Aquarium, som kan tiltrekke seg store folkemengder i løpet av den engelske sommerferien. I tillegg betyr bestilling på forhånd at du kan velge en tidsluke som passer din timeplan.
fra
kr 391,58
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 6 per gruppe
Varighet: 2 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett

Høydepunkter
  • Spar tid på å vente med en skip-the-line inngangsbillett til Sea Life Aquarium i London
  • Utforsk 14 forskjellige stridsvogner med 400 arter i livet i havet
  • Nå enkelt andre attraksjoner i London fra de sentralt beliggende attraksjonene
  • Et ideelt valg for familier med barn som er interessert i marint liv

  • Standard Entry billett til SEA LIFE London
  • Inngang/adgang – SEA LIFE London Aquarium
Det som ikke er inkludert
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Tips
  • Hotell henting og slipp av


  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5097LONAQUA

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Gjester under 16 år må ledsages av og voksne over 18 år
  • Vær oppmerksom: Når passasjerenavnet har blitt lagt til, kan dette ikke endres. Vennligst ta med et form for identifikasjon som samsvarer med Lead Traveler-navnet på billetten, med deg på dagen for besøket, da dette kan kontrolleres før innreise er tillatt
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 6 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Gå forbi køen: Sea Life London Aquarium?
I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Gå forbi køen: Sea Life London Aquarium på Tripadvisor
Hvor mye er Gå forbi køen: Sea Life London Aquarium?
Priser i Gå forbi køen: Sea Life London Aquarium starter fra kr 389,54. Oppdag og bestill Gå forbi køen: Sea Life London Aquarium på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Gå forbi køen: Sea Life London Aquarium?
SEA LIFE London Aquarium er vert for Gå forbi køen: Sea Life London Aquarium. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt SEA LIFE London Aquarium på Tripadvisor. Oppdag og bestill Gå forbi køen: Sea Life London Aquarium på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Gå forbi køen: Sea Life London Aquarium?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill Gå forbi køen: Sea Life London Aquarium på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5097LONAQUA

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Om operatøren
Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
  • SEA LIFE London Aquarium
    7 505
    London, England
  • kviteberg
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Verdt et besøk
    Vi har besøkt mange aquarium, men dette var nok det beste vi har vært på til nå! Brukte ca. en time der inne. Kunne sikkert brukt mer tid, for her var det masse å se. Veldig fint dekorert etter teamene. Bra med steder en kunne sette seg ned hvis en trengte å hvile beina underveis.
    Skrevet 10. mars 2023
  • 399rakel_
    0 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Bra akvarium
    Overraskende bra akvarium, både saltvann og ferskvannsakvarium, med svært mye forskjellig. Det var lite kø og mulighet for å oppbevare evt bagasje.
    Skrevet 21. juli 2022
  • Ann Margrete E
    0 bidrag
    3,0 av 5 bobler
    Ok
    Besøkte Sea Life nå nylig. Grei plass, men lange køer. Hoper seg fort opp. Vi hadde forhåndsbestilt billetter på nettet, men likevel måtte vi betale 10£ ekstra pr.pers når vi kom fordi det var fritt for vanlige billetter (?!) så vi måtte oppgradere til fast track. Dette sto det ikke opplyst om noen plass, så det var dårlig service! Ellers, fint samlingspunkt for familien.
    Skrevet 12. mars 2019
  • j_rnf2017
    0 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    Morro
    Dette var gøy. Anbefaler å kjøpe biletet på forhånd og legge med Priority pass, da går du rett forbi køen som i sommermånedene kan være kjempelang.
    Skrevet 24. februar 2019
  • 638j_rgenb
    0 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    Liker du akvarium er det verdt å ta en tur
    Liker du akvarium er det verdt å ta en tur. Forvent deg litt kø i starten og en del andre folk. Er bra bygd og du får se utrolig mye rart. Fint for alle
    Skrevet 30. november 2018
  • underlig
    0 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    Kø i kjeller
    Lang kø for billetter, vente for å stå i ny kø for sikkerhetssjekk, ny kø fordi de skal ta bilder de vil selge deg, kø foran de fleste tankene og lang kø gjennom tunnelen. For mye folk, gammelt og slitt. Noen veldig flotte dyr som barna satt pris på men ingenting som rettferdiggjør prisen, køen eller tidsbruken. Vi har vært i mange akvarier - dette var ikke verdt turen. Selv hun som elsker akvarier ville bare gå tilslutt.
    Skrevet 21. april 2018
  • Siv K
    0 bidrag
    2,0 av 5 bobler
    Trangt, mye kø
    Vi hadde betalt for behind the scene tour. Fikk streng beskjed om å være der minst 15 minutter før, men guiden kom først etter 30 minutter. Ikke bra. Men selve turen var interessant, lærte masse om hvordan de steller fiskene og dyrene. Etter kl 1130 var det fullstendig fullt og trangt. Altfor mange med barnevogner. En av oss ble uvel, og vi spurte om en snarveg ut. Men det var kun en veg ut fikk vi beskjed om...på slutten etter alle utstillingene. Ingen mulighet til å komme ut av køen. Ikke bra.
    Skrevet 5. april 2018
  • Gunnar D
    0 bidrag
    3,0 av 5 bobler
    Litt kjedelig
    Dyrt å komme inn og litt kjedelig. Det eneste spennende var vel de brukbart store haiene og kjempeskilpaddene.
    Skrevet 25. februar 2018
  • Heidi D
    0 bidrag
    2,0 av 5 bobler
    Trangt
    Vi var der en lørdag. Mye folk, og det ble trangt, utrivelig og dårlig luft i de relativt smale gangene gjennom akvariet. Ingen stor opplevelse verken for voksne eller barn.
    Skrevet 24. februar 2018
  • Svein E
    0 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    Absolutt et sted man bør besøke om man har tid
    Synes man livet i havet er spennende og i tillegg vil se hai på nært hold så er denne attraksjonen absolutt å anbefale. Bør kjøpe billetter i forkant for å unngå masse kø.
    Skrevet 30. oktober 2017
  • sabines961
    0 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    Mye å se!
    SEA LIFE ligger like ved London eye, og vi kjøpte en pakkeløsning med begge attraksjonene. Flere andre attraksjoner er i samme hus: Shrek adventures og The Dungdens. SEA LIFE er et passe stort akvarium, med mange fine akvarier. Dyrene så friske ut. Haitunnelen var flott. Pingvinene var aktive og virket nysgjerrige på barna. SEA LIFE har også mange akvarier med ulike typer maneter og det var noe vi ikke har sett før. Vi brukte ca 2 timer her og det var passelig med tid. Bruker sikkert lengre tid i høysesongen.
    Skrevet 15. oktober 2017
  • Merethe S
    0 bidrag
    3,0 av 5 bobler
    Helt greit , men reagerer på størrelsen
    Hei OK. Kjekt å se mangfoldet fra havet. Spennende med hai. Men jeg synes inngangsprisen var høy. Dessuten reagere jeg må hvor lite plass dyrene har til å utfolde seg. Dette synes jeg var gjeldende for alle dyr. Pingvinene må ha det trasig. Det var kaldt, men det var jo ikke noe snø eller is, bare mur/ betong som var malt hvitt. Er dette et flott sted å holde dyrene innestengt på? Tviler sterkt på det. Besøkte dette stedet med en trist følelse på at de fleste dyrene her hadde hatt det bedre om de fikk være i sitt naturlige habitat. Mvh Merethe Stølan
    Skrevet 22. august 2017
  • GunhildStjordal
    0 bidrag
    3,0 av 5 bobler
    Helt greit, litt dyrt.
    Dette var en avslappende opplevelse egentlig, men for oss, en familie på 5, kostet det godt over 1000,- kroner. Idet man går inn blir man tatt bilde av som lages som en bok som koster £25 som man får etter butikken når man går ut. Selve akvariet er ganske mørkt, trange ganger, ganske uoversiktlig og om man ikke er fan av det, kan det være lurt å la være. Likevel er det flotte fisker og flotte lokaler og god informasjon om de ulike artene og artig å se både hai, skilpadder, pingviner og Nemo. For vår del tror jeg likevel dette er en been there, done that opplevelse og at vi nok ikke prioriterer det på fremtidige turer til London.
    Skrevet 19. juli 2017
  • Karin892015
    0 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    Flott sted for både voksne og barn
    London er et stort og fantastisk aquarium som går over tre etg. Spennende å gå over gulv av glass, og se haiene svømme under føttene dine. Eller ha dem svømmende over hodet når du går gjennom tunnel av glass. Det var også flott å være i tropehuset og se blant annet de små giftige froskene i sterke farger. Vi hadde en kombinert billett til London Aquarium og London Eye. Det sparer du mye på.
    Skrevet 11. juli 2017
  • Albakai
    0 bidrag
    2,0 av 5 bobler
    Ikke verdt pengene
    Selv om jeg ble fortalt at dette ikke var det helt store, har jeg opplevd Sea Life andre steder som har vært bra og derfor ble det en tur til dette i London også, selvfølgelig etter et visst press fra minstemann på 8. Det første jeg reagerer på er inngangsprisen, den er skyhøy for en familie som også skal oppleve andre steder og ting. En del av pengene går sikkert med til forskning og redde truede arter, noe som er vel og bra men som jeg ikke synes kommer godt nok frem. Pengene kan i hvert fall ikke gå på budsjettet til vedlikehold av egne lokaler kan det se ut som. Begynner å bli nedslitt både her og der og det virker rett og slett litt slitent ut hele konseptet. Minstemann likte seg godt men savner noen steder å ha mulighet til å ta og føle på både skjell, fisker, maneter og andre vesener som oppholder seg i vann. Dette gjøres med stort hell ved andre akvarier og burde være et minimum av aktivitet for alle. Lite belysning enkelte steder gjør det rimelig vanskelig å få med seg hva en ser på. For å være helt ærlig, jeg følte meg ganske snytt og anbefaler for så vidt andre reisende til å bruke pengene på noe helt annet, det er nok å finne på i London, for alle.
    Skrevet 26. januar 2017
Se 7 anmeldelser
Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
3.5
3,5 av 5 bobler748 anmeldelser
Ypperlig
291
Svært bra
171
Gjennomsnittlig
125
Dårlig
66
Forferdelig
95

Federico F
Roma, Italia344 bidrag
4,0 av 5 bobler
Se dovete prendere i biglietti per una famiglia fatelo con il 2x1 con i biglietti delle ferrovie altrimenti conviene fare un mutuo. Io e un bambino 5 anni per entrare abbiamo pagato 70 Pound.
Ce da dire che all'entrata ho trovato una ragazza italiana carinissima che ha fatto di tutto in suo potere per farmi risparmiare qualche centesimo. Ringrazio vivamente questa ragazza e le sue colleghe per il tempo che mi hanno dedicato.
L'acquario è grande con moltissime specie di animali ( non solo pesci,ma anche rettili e anfibi).
Però sinceramente mi aspettavo qualcosa in più per quel prezzo.paragonato a quello di Genova devo dire che la differenza c'è ed è molto evidente.
Diciamo che la mia scelta è ricaduta sull acquario vista la giornata di pioggia,altrimenti avrei optato per qualcos'altro. Magari la prossima proveremo qualcosa all'aperto tempo permettendo
Skrevet 14. april 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello, Thank you for taking the time to review us. We are glad to hear that you enjoyed your visit. There are a few different ways for families or groups to visit for less! Purchasing tickets ahead rather than on the day could help save over 30%, also there are several fantastic 2 for 1 offers that you can find through participating companies, such as Kellogg’s, Cadbury, The Sun Family days out, TFL days out for less and National Rail. We also offer student discount on tickets purchased through student beans, and discounted tickets purchased through blue light and defence discount service. Thank you for your wonderful comments regarding our staff Best Fishes
Skrevet 15. april 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Bal S
1 bidrag
1,0 av 5 bobler
des. 2023 • Familie
Awful place. Staff were very unhelpful - long ques and no interest to help people. The place it self is dark and crowded and just a really poor place to spend a lot of money. Really bad.
Skrevet 13. april 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello, Thank you for taking the time to provide a review. We’re sorry to hear that you felt disappointed in your recent experience on this occasion. When booking tickets with us, we ask guest not to join the queue until their time slot. As this can lead to longer queue outside our attraction. The time on your ticket should be your arrival time and you will be admitted to the aquarium as soon as possible. For example, if your booking is for 10:15, you should arrive at this time.” All guests join the same line, but at staggered times as per their booked arrival time slots. During peak periods, such as weekends and school holidays, we do tend to see a higher volume of guests than usual, so the attraction will often be a lot busier on those days. We do advise guests to book for less busy times and during off-peak periods where possible so they can avoid the crowds. We would be more than happy to discuss your feedback if you contact us at sllondon@merlinentertainments.biz. Best Fishes, Sarah Guest Experience SEA LIFE London Aquarium
Skrevet 15. april 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Correy C
Luton, UK6 bidrag
5,0 av 5 bobler
apr. 2024 • Familie
So much to see and Ranger Henry was awesome (jawsome!) His talks were very informative and fun - learned so much form listening to them. The young lad giving the talk about the penguins was also very good. All the staff are customer focused to ensure you have a good time and get the most out of your visit.
Skrevet 12. april 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ahoy there , Wow! Water great review! It’s kraken to hear that you enjoyed making some amazing discoveries during your visit, and that you got to hear some amazing talks from Ranger Henry. Our Rangers are always happy to help educate our guests on the various marine animals we have in our care and I’m so happy to hear you had such great fun learning. You are o-fish-ally awesome! Many tanks,
Skrevet 15. april 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ilona L
1 bidrag
5,0 av 5 bobler
mar. 2024 • Familie
The animals were fabulous and extremely amazing. The building is absolutely huge and took us 2 hours to go through. Once you go in the experience, there is a see-through floor underneath where you can see sharks and many more fish and sea life. I went with my daughter and it was a very good experience overall. I expect to come back very soon. Thank you very much to all of the workers for taking care of the animals and for the beautiful experience.
Skrevet 7. april 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello! We’re pleased to hear that you had a great time during your visit and we hope we can see you again soon! Best Fishes,
Skrevet 10. april 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Mary B
8 bidrag
5,0 av 5 bobler
apr. 2024 • Familie
Tickets were very expensive but we did all enjoy it ,there was loads to see ,tanks were very well displayed and fish were easy to see, I did feel it was way too
Busy today and parts of the tour felt too warm and stuffy. The shop didn’t take cash so just be aware
Skrevet 4. april 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tanks for your review! We’re eel-y pleased to hear that you had such a great time during your visit and made the most out of exploring all our wonderful habitats. We shore hope to sea you again in the future for even more discoveries. Best Fishes
Skrevet 10. april 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Paul B
Colchester, UK2 bidrag
5,0 av 5 bobler
apr. 2024 • Par
I have just been on the snorkel with sharks experience. I can recommend this to anyone with an interest in sharks. Knowledgable staff, great set up including showers and toilets, and most importantly, nose to nose with a Sand Tiger shark! It’s not cheap, but it’s certainly very worthwhile!
Skrevet 1. april 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi Tanks for your 5 star(fish) review! We’re pleased to hear that you had a great time! We hope that you’ll swim by again in the future! Best Fishes,
Skrevet 10. april 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

A.F
1 bidrag
5,0 av 5 bobler
mar. 2024 • Familie
I went to SeaLife yesterday with my family, a pretty big group, 4 adults with 5 small children, we loved every last bit and our little ones were entertained the whole way round. The 6 year old LOVED the big ocean area with the turtles (Boris and Dougie) and when we in the shark area there was man doing a talk on the sharks! My 3 year old was interested the whole time and when we had to leave because a few needed the loo, she begged us to go back! We did and sat down to listen and when we tried to leave again she sat down in front of the Ranger and loved every second, even when she was the only one to put her fins on her head! The Ranger, Kit, found us later on and gave us all stickers, even for the ones still in the loo, and took us to go and see a behind the scenes area with axolottles!!! We wanted to say a MASSIVE thank you to Ranger Kit for giving us an experience we will never forget, as well as the rest of the SeaLife team for being such lovely staff the whole way through! We took so many photos along our journey and LOVED of the adorable seahorse puppet, Jude!!!

Thank you so much SeaLife for an amazing start to Easter break !
Skrevet 31. mars 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ahoy there , Wow! Water great review! It’s kraken to hear that you enjoyed making some amazing discoveries during your visit, and that you got to hear some amazing talks from Ranger Kit. Our Rangers are always happy to help educate our guests on the various marine animals we have in our care and I’m so happy to hear you had such great fun learning. You are o-fish-ally awesome! Many tanks,
Skrevet 1. april 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Indi
Slough, UK22 bidrag
4,0 av 5 bobler
mar. 2024 • Venner
I had a Great Time here yesterday, really enjoyed it. There was so much to see, I really liked the Giant Sea Turtles, the Sand Tiger Sharks, the Red Bellied Piranhas and the Penguins. The tank with the Glass Tunnel that you walk through and see all the giant sea turtles, sharks, rays, and many types of fish swimming above you was Fantastic. Also the location of London Sea Life is very good, as it is opposite the Houses of Parliament, and right next to the London Eye. Also the staff were very helpful.
Skrevet 27. mars 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Well Shello There, Tanks for your review! We’re eel-y pleased to hear that you had such a great time during your visit and made the most out of exploring all our wonderful habitats. We shore hope to sea you again in the future for even more discoveries. Best Fishes,
Skrevet 28. mars 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ashley E
London, UK15 bidrag
3,0 av 5 bobler
The aquarium is looking tired and in need of an update IMO. The entrance is a small door with a queue to go through a security check, which was a single metal detector scanner hence the wait.

Once through, it’s small, dark corridors linking each part of the exhibit together. The tanks themselves have plenty of different creatures and species to see though.

We did see a group on a private tour, but other than that there weren’t any staff on hand to answer questions or do any kind of talks. We saw some rays being fed, but there was no interaction with guests from the staff member doing the feeding.

There is a distinct lack of food and drink options (I had imagined there’d be somewhere to stop part way round), but there are just a couple of vending machines here and there. There was a small kiosk near the penguins, but it was closed. We’d likely have spent more time looking at the exhibits closer to the end if that had been the case.

Growing up in Hull, perhaps I’m spoilt by having The Deep nearby, which is newer and IMO, a better experience and better value for money (though that part of not a surprise considering we were in London). We used the National Rail 2 for 1 offer, which at least meant we only paid £28 for two adults and a one year old.
Skrevet 27. mars 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi Thank you for taking the time to review SEA LIFE London Aquarium. We’re sorry to hear that you felt your visit didn’t live up to your full expectations on this occasion. Being located inside County Hall we are a little more limited on space compared to some other aquariums, especially those by the sea, like Plymouth or Brighton. But we do have 14 different themed zones spread over 3 floors, and house over 400 different species of marine life, ranging from rays to turtles, crocodiles to piranha, and sharks to penguins. We would be keen to know how we could have improved your experience. Please feel free to contact us on sllondon@merlinentertainments.biz with any further feedback or suggestions. Best Fishes,
Skrevet 28. mars 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

James D
5 bidrag
1,0 av 5 bobler
mar. 2024 • Par
Went when I was a child in the 90s, and loved it.

But 30 years later, it's quite depressing how nothing has changed, if not gone backwards.

Tanks far too small for these beautiful creatures, especially the penguin expedition which I can imagine must feel like a prison for them. No windows, natural air, tiny pool and no stimulation. Really sad that some have been there since 1995 in that environment...

Each tank feels like a glass box and nothing that replicates their true environment.

I've been to multiple Aquariums around the world and this is by far the worst. Needs major reinvestment and a better environment for these animals, it's borderline cruelty.

Don't waste your money and force them to make changes.
Skrevet 25. mars 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hello, Thank you for taking the time to review us. I hope I can reassure you that the environment we have is perfectly suited to the animals we have in our care. All our habitats and environments were created by a team of our professional animal keepers and independent vets who worked together to advise on, design and construct each individual environment with our animals' health, wellbeing, and mental stimulation in mind. Our penguin home was designed with help and advice from specialist vets to greatly exceed the legal criteria, and to keep them protected from the dramatic changes to our British weather that could make the penguins ill. The habitat was approved by Edinburgh Zoo, which is a leading expert in penguin husbandry, and we have regular visits from independent specialist vets who check the penguins are in top health; if the vet was concerned with our penguin’s welfare, we would not be able to keep them. Best Fishes,
Skrevet 28. mars 2024
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 748

Gå forbi køen: Sea Life London Aquarium levert av SEA LIFE London Aquarium

Alle hotell i LondonHotelltilbud i LondonRestplass i London
Alle ting å gjøre i London
RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler