Turer og billetter

Faulty Towers – en middagsopplevelse levert av Faulty Towers the Dining Experience

Faulty Towers – en middagsopplevelse

Faulty Towers – en middagsopplevelse
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 802,12
per voksen
Om
Basert på 1970-tallets BBC-hit Fawlty Towers, blander dette oppslukende middagsshowet levende komisk underholdning med et treretters måltid. Mens du spiser, vil du bli transportert til Fawlty Towers, der en rollebesetning av kjente figurer gir live underholdning, alt basert på hva som kan gå galt på et ikke-helt riktig B&B.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.
Høydepunkter
  • Nyt live underholdning basert på hit-TV-showet Fawlty Towers
  • Spis på et treretters måltid inkludert i pakkeavgiften
  • Mulighet for å komme tidlig for en drink før middagen i Basil's Bar
  • Vegetariske alternativer er tilgjengelige på forespørsel
Hva du kan forvente
  • Gjør din egen vei til Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Hotel, og sjekk inn på Torquay Suite Theatre. Forbered deg på en morsom middagsopplevelse skapt i hyllest til Fawlty Towers, den elskede britiske sitcom skrevet av komedie legender John Cleese og Connie Booth. Ankomm tidlig for en drink i Basil's Bar (egen regning). Mayhem begynner når hotellinnehaveren Basil kommer på scenen for å prøve å mikromanage Manuel, den langvarige, elskede servitøren fra Barcelona. Heldigvis er Basil kone Sybil klar for at både han og Manuel blir tatt i kontroll akkurat nok til å kunngjøre sitteplanen. Skuespillernes oppdagelser utfolder seg mens du spiser, med denne komedien som leker rundt deg. La deg som du spiser og smaker smaken av retter som rik tomat og basilikumsuppe, stekt kylling med sesongens grønnsaker og overdådig sjokolademousse kake til dessert. Vær oppmerksom på at Faulty Towers The Dining Experience skildrer ånden til Fawlty Towers TV-tegnene og atmosfæren de lager, men utøverne er imitatører og showet har ingen forbindelse til BBC, heller ikke til John Cleese, Connie Booth eller deres TV-skript .
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.
Høydepunkter
  • Nyt live underholdning basert på hit-TV-showet Fawlty Towers
  • Spis på et treretters måltid inkludert i pakkeavgiften
  • Mulighet for å komme tidlig for en drink før middagen i Basil's Bar
  • Vegetariske alternativer er tilgjengelige på forespørsel
Hva du kan forvente
  • Gjør din egen vei til Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Hotel, og sjekk inn på Torquay Suite Theatre. Forbered deg på en morsom middagsopplevelse skapt i hyllest til Fawlty Towers, den elskede britiske sitcom skrevet av komedie legender John Cleese og Connie Booth. Ankomm tidlig for en drink i Basil's Bar (egen regning). Mayhem begynner når hotellinnehaveren Basil kommer på scenen for å prøve å mikromanage Manuel, den langvarige, elskede servitøren fra Barcelona. Heldigvis er Basil kone Sybil klar for at både han og Manuel blir tatt i kontroll akkurat nok til å kunngjøre sitteplanen. Skuespillernes oppdagelser utfolder seg mens du spiser, med denne komedien som leker rundt deg. La deg som du spiser og smaker smaken av retter som rik tomat og basilikumsuppe, stekt kylling med sesongens grønnsaker og overdådig sjokolademousse kake til dessert. Vær oppmerksom på at Faulty Towers The Dining Experience skildrer ånden til Fawlty Towers TV-tegnene og atmosfæren de lager, men utøverne er imitatører og showet har ingen forbindelse til BBC, heller ikke til John Cleese, Connie Booth eller deres TV-skript .
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 6573FAULTY
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • 2-timers show
  • 3-retters lunsj eller middag
  • Inngang/adgang – Faulty Towers the Dining Experience
Ekskluderinger
  • Hotel pickup og drop-off
  • drikkevarer
  • Gratuities
Varighet
2 t
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Rullestoltilgang
  • Vennligst informer om eventuelle spesielle kostbehov ved bestilling
  • VIKTIG: Hvis du har en allergi mot nøtter, enten det er i luften, ved svelging eller fysisk kontakt, vennligst gi oss beskjed og bekreft arten av det minst 72 timer før forestillingen. Hvis vi ikke blir gjort oppmerksom på dette før utførelsesdatoen, forbeholder hotellet og ITI seg retten til å nekte opptak. Vær oppmerksom på at vi også har en gag i showet som involverer peanøtter, hvis vi er klar over din allergi, vil vi få et pålitelig mutterfritt alternativ. Vær imidlertid oppmerksom på at selv produsentene av dette ikke kan garantere at deres produkt ikke kan inneholde spor av nøtter. Hvis du er bekymret for dette, kan du kontakte oss.
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 2 reisende
Inkluderinger
  • 2-timers show
  • 3-retters lunsj eller middag
  • Inngang/adgang – Faulty Towers the Dining Experience
Ekskluderinger
  • Hotel pickup og drop-off
  • drikkevarer
  • Gratuities
Varighet
2 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Rullestoltilgang
  • Vennligst informer om eventuelle spesielle kostbehov ved bestilling
  • VIKTIG: Hvis du har en allergi mot nøtter, enten det er i luften, ved svelging eller fysisk kontakt, vennligst gi oss beskjed og bekreft arten av det minst 72 timer før forestillingen. Hvis vi ikke blir gjort oppmerksom på dette før utførelsesdatoen, forbeholder hotellet og ITI seg retten til å nekte opptak. Vær oppmerksom på at vi også har en gag i showet som involverer peanøtter, hvis vi er klar over din allergi, vil vi få et pålitelig mutterfritt alternativ. Vær imidlertid oppmerksom på at selv produsentene av dette ikke kan garantere at deres produkt ikke kan inneholde spor av nøtter. Hvis du er bekymret for dette, kan du kontakte oss.
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 2 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 17. jun. 2020
En beskjed fra Faulty Towers – en middagsopplevelse
Staggered arrival times All handling of tableware during set up and service to be done in accordance with COVID-19 safety requirements Contact tracing of ticket holders Floor mats sprayed with diluted bleach prior to show starting All handrails, door handles and lift panels disinfected every hour Tables and chairs disinfected prior to show starting
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra

4.5
122 anmeldelser
Ypperlig
97
Svært bra
15
Gjennomsnittlig
7
Dårlig
2
Forferdelig
1

Clive B
1 bidrag
Great show, something different
nov. 2021
Thoroughly enjoyed our faulty tower’s experience today the 3 actors were brilliant and did interact with everyone,made a change from just going to the theatre.and the food wasn’t too bad either,would recommend,
Skrevet 21. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Amanda0610
Great Yarmouth, UK22 bidrag
Disappointed
Thought it would be decorated in 70's dining room. Just a normal corporate room, food mediocre, felt like I was sitting in a basic dining room with people running around shouting. Left after main course, think I'm missing something that others clearly have enjoyed, wine a bit steep too at £30 a bottle!
Skrevet 19. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

suzy262
Banstead, UK34 bidrag
Fabulously funny and quirky
Just so good. Very interactive. Very funny. The hotel really impressed as well. The meal was really quite nice as lots to cater for. Thoroughly recommend. It’s not particularly COVID safe. So if you are concerned about that you may wish to avoid
Skrevet 7. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Holzfrog
Surbiton, UK925 bidrag
FANTASTIC show, great night, just not covid safe
Wow this was such a fabulous show and experience in the main. The 3 actors were phenomenal - such high energy & wonderfully accurate portrayals of the original characters. The chaos that ensued was just hilarious and we genuinely felt we were guests at Fawlty Towers! Laughed so much throughout! You need to purchase any drinks in the bar (we got a bottle of wine which worked well) and the food was really decent given the mass catering that was needed for 100 people. Our only issue with the whole thing was the total lack of any covid measures at a time where infections are rapidly rising. There was no obvious ventilation (windows were all closed), no hand sanitisers, you’re sharing a table of 10 in VERY close proximity (knees touch your neighbour close) and some of the show involves cutlery & bread being handled by actors and other guests which is then not replaced. As much as we were trying to forget about covid for a night and just enjoy the experience (which WAS truly wonderful), as two healthcare professionals in our day jobs we really struggled to relax fully.
Skrevet 31. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quest48844231902
Hello there, we’re so thrilled that you enjoyed the show! And thank you for taking the time to review your experience. To address your comments about not being covid safe - we have been fully compliant with all guidelines throughout various stages of the pandemic and as new restrictions are introduced and eased, we adjust the show accordingly. In order to reopen, we were required to have a complete upgrade to the ventilation system, which was undertaken over the lockdown period from March 2020 – August 2021 (which is why during the upgrade we relocated to another venue). We openly advertise that seating is on shared tables and unlike other West End shows where, if you are uncomfortable being seated in close proximity to others there is no alternative option, we have been encouraging those with concerns to let us know and offering separate tables for these customers. Our actors are regularly tested, hand sanitiser is located throughout the hotel and bread rolls are handed out with tongs.
Skrevet 3. november 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Pete P
1 bidrag
Fantastic evening
Wonderful evening of food and entertainment. Tables of 10. Eating with 8 "strangers", who were all out to enjoy themselves. Very convivial. I highly recommend. However I advise not to go to the hotel bar for a pre show drink, you'll wait ages. Just use the event bar. Sure the drinks aren't cheap, but it's London, so expect London prices. I thoroughly recommend this excellent show/dinner
Skrevet 23. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

lacuevaspain
67 bidrag
75th birthday treat
8 of us celebrated my birthday there. What a fantastic night. We laughed all the way through.

The food was excellent too. Obviously a set 3 course meal but tasty and well presented.

Can thoroughly recommend this.
Skrevet 22. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Celeste J
London, UK1 bidrag
My birthday at Fawlty Towers dining experience :)
okt. 2021 • Par
I came across this event on Facebook a few weeks ago & I had the idea I would love to do it during my holiday I booked off at work. So yesterday was actual my birthday :) both my boyfriend & I went to London, had a few drinks at the bar & we went to the show - we loved every single second of it from when it started (& we didn't want it to end) - I've been such a big fan of the original sitcom (since I was 5 or 6 years old, I'm now 33 years old) the actors in the production were fantastic, stayed in character but were so lovely to be approached, when they chatted to us & other audience members. Also 3 course dinner was so delicious, presented beautifully on the plate. I highly recommend this show, I would see it again & again, 10 out of 10 - well done everyone. I'm now going to sit back, relax & watch my own Fawlty Towers DVD boxset :)
Skrevet 22. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Jeff B
Gloucester, UK5 bidrag
Tour of London public houses
What a great day we’ve had. Mark took is around parts of London we’ve never seen with endless stories of life in London past.
He was great company and will definitely use him again
Skrevet 17. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Devina
Dunstable, UK22 bidrag
First class hilarious evening!
My husband and I were laughing from start to finish! The experience starts 30 minutes before dinner where you are welcome to go to the bar to purchase drinks. Just before you go in for dinner Basil and Manuel appear. I’m not going to give any spoilers here. Basil calls out your names and advises you which table has been allocated for you……..
The dinner was absolutely first class! Superbly cooked and piping hot. You wouldn’t realise they are cooking for up to 100 guests. You are seated around a large round table which seats 10 with other guests. The whole evening was absolutely hilarious and both my husband and myself left with aching cheeks and tummy’s from all the laughing.
If you like Fawlty Towers, book it! You won’t regret it!
Skrevet 16. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

philipkeane
Nottingham, UK1 bidrag
Is Basil in charge of the customer service? Everything went wrong and they don’t seem to bothered.
In the shows overview it says “not to mention the shocking service and hilarious theatrical scenes”
Well unfortunately I didn’t get to see the theatrics. But I definitely did get the shocking service. They cancelled the show on short notice. The day before the show I looked through my emails for my tickets. Then noticed in my junk inbox an email saying the show has been cancelled. Seen as email is the only way to contact them. I replied asking why they had not tried to at least call my mobile or make more of an effort to let my know it was cancelled? After a long wait they replied around mid night. Just offering an alternative date. But when I explained with us traveling from Nottingham for the show. Out transport and hotel are all now non refundable. They really dug deep and offered me 1 free drink (house beer or house wine only) and a tote bag if we choose the 1 alternative date. That wasn’t suitable for us. It’s an absolute joke. It’s been almost a month since. And we still haven’t heard back about a refund. We had committed to the hotel and travel expenses so all in all we have lost a lot of money on this
Skrevet 13. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Philip We do apologise for the cancellation but would like to address some inaccuracies in your description of events. As we explained the venue we use had doubled booked us with a wedding and moved us to a room 1/3 of the usual size. We informed you as soon as the venue let us know, which was 11 days before the show not the day before, and we sent you a follow up email. When we replied to your first email we offered to rebook you for the date & time you orginally had wanted as we had a last minute cancellation, not an alternative date. In your second email where you first asked for a refund we did not "dig deep" and offer one free drink, which had already been offered in our first email. Instead we emailed the onseller who you purchased tickets with to tell them to refund you. You were cc'd into this email. And lastly you were refunded on 22/09/21 two days after we requested the refund from the onseller, almost a month ago. The refund was issued to the original purchaser of the tickets and they were notified by Virgin. Kind Regards Charlotte
Skrevet 15. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 122
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Faulty Towers the Dining Experience
Thor-Erik G
Thor-Erik G
00
Helt fantastisk
Dette var en overraskelse middag og gjett om jeg ble overrasket, og dette kunne gå begge veier, bra eller veldig kl
ovekol
ovekol
00
Overraskelse til gutta på tur
Vi var 6 kompiser i 50 års alder på London weekend. Jeg overrasket gutta med lunch på "Faulty Tower" hvor de møtte
Guri S
Guri S
00
Hysterisk artig
Utrolige skuespillere som skapt til å spille Basil, Sybil og Manuel. Valuta for pengene, vær forberedt på å bli en
Janwt944
Janwt944
00
Merkelig sted
Et merkelig sted. Tenkte på John Cleese og det originale Faulty towers dette var anderledes men helt ok
Vanlige spørsmål om Faulty Towers – en middagsopplevelse


Priser i Faulty Towers – en middagsopplevelse starter fra kr 771,01. Oppdag og bestill Faulty Towers – en middagsopplevelse på Tripadvisor

Faulty Towers the Dining Experience er vert for Faulty Towers – en middagsopplevelse. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Faulty Towers the Dining Experience på Tripadvisor. Oppdag og bestill Faulty Towers – en middagsopplevelse på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill Faulty Towers – en middagsopplevelse på Tripadvisor